Jumaat, 23 April 2010

Coach???ape tu? Jurulatih ???hmmmm

Woot woot...Adushh, makin lama kegilaan terhadap blogshopping makin menjadi2..mcm mane nak bendung ni???asal bukak laptop je mesti g blogshop..bila da berkenan, terbeli pulak. baru2 ni terbeli satu lg beg kat Coach Lover (terbeli tau, bukan sengaja nk beli)hihihihi
Blogshop ni baru je dibuka x smpai 3 bulan kot, sori munn klu fakta i salah..=), so survey2 tgk harga pon menarik and tak mahal sgt furthermore barang2 dia pon authentic dari US. Aku pon order ar beg idaman hatiku.berkenan sgt dgn beg ni coz mcm beg Coach pertama aku dulu "Coach Carly 16019".x penah ader beg kaler merah. so kali ni beli merah plak.. the seller are so friendly, sgt dipercayai dan beshhhh. pada korang yg sukakan beg Coach mcm aku ni, atau saje nk tgk ape yg dia jual leh lah survey blog Munn ye..

Mcm biasa, i akan tunjuk parcel dulu.. incik posmen anto..hensem incik posmen ...wink wink, siap kenyit mata kat aku..huhuhuhu

here come my new bag "Coach Optical Art Satin Brooke 14147" kaler Cherry..

Munn bg sekali gift receipt, coach care card, dust bag and she wrapped in coach tissue too..kamera phone aku ni menampakkan kaler beg ni tak cantek..tp in real mmg sgt gojes....

Yang ni i amik pic dr blog dia, same mcm aku punya..

posing2 bersama beg...muka xmo letak coz sgt selekeh masa tu..kesian incik Ary kena amik gambar i..lalalala gebu kan lengan I..=)


26 ulasan:

Shiela Latif berkata...

eeeee....jelesnyer tengok dia shopping besh2 lak tuh...takper...sabar2 shiela...ngeeeee....e'eh...lengan nyer sangat gebu... :P

cik eykameow :) berkata...

kak..ni copy nyer coach ekk.. brape RM?

qellissa berkata...

alolo dear eyka, ni bukan copy lor..marah cik munn yang jual..lalala..ni original dr US klu kat malaysia mahal sikit coz tax segala..kat US branded item leh dpt murah..nak tau rega bape g kat blog tu ye dear..
shiela: sabar jelah , u kata lengan i sgt gebu??? huhuhu..nak diet arrrr!!!

yaya berkata...

kadang2 takut nak beli barang online.sebab member penah kena tipu. duit lesap mcm tu je. sian betul tengok die. tapi dr blogshop boleh caye kot ek?

qellissa berkata...

yaya: sian nya ur fren..camne leh kena tipu? so far setakat ni lum lgkena tipu..mintak2 dijauhkan lah.. amin. klu nk beli kat blogshop, kena tgk juga kan.survey..klu ramai yg beli and puas hati, makna nya seller tu trusted seller..:)

M a W a D D a H berkata...

alahai...cantiknye coach tu...qellissa tak nak belanja adah ke satu..hihi

qellissa berkata...

tggu ea..nt lissa buat contest bg hadiah beg coach ye......tp tgguuuu..coz skrg tgh sibuk contest sana sini kan..tggu reda baru buat..ngeee..

sugar2 kapas strawberry berkata...

sy pon suke shopping 09..so far ok la..xkna tipu lg..hihi
biasany sy beli bju..;))

yaya berkata...

die beli handphon. harga dalam 500 gak. sian giler.. before beli dia asyik cakap je kt saya xsaba nak dapat hp baru. betapa xcited nye die nak hp 2. lepas bayar die duk ulang cek kat office tempat pos untuk cek barang die sampai lagi x. tiap2 ari die pegi cek. last2 dapat tau gak di tipu. sian sangat3..

Hot Mama berkata...

cantekk..suka2..lengan pown cantek..hahahah

M a W a D D a H berkata...

nak tunggu contest dr qellissa...hihi..tapi kesian gak erk org yang kena tipu kalau beli online...huhu

Fatin Fatihah berkata...

warghhhh.. bestnyer.. nie nk try blog shopping nieh

qellissa berkata...

yaya: siannya member mu itew..abis burn lah rm500 dia? sampai skrg x dpt?

qellissa berkata...

adah: hahaha, sabar menunggu ye.
sugar2:best kan on9 shopping tak yah kuar umah..lalala
Hot mama: erk, lengan cantek?tersipu malu I..
Fatin: sila try blogshop..tp cr trusted seller tau dear..xmo jadi cam kwn Yaya pulak..=(

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

gebu...
ehehehe...
nice bag la...

kinsyakrn berkata...

cantiknya coach tu, lengan lg cantik. Lissa ni selalu nak buat org geram..kang akak ode kang..ode kang...sape susah?org sblah susah hati, heheh.. Lissa beli beg byk n jaga elok2 n sampai masa nak letgo..helo2 lah ye..

zulkbo berkata...

salam..
elok la tu?
salahkan laman web jual brg erkk..?
sendiri mau ingat la..he he he

yaya berkata...

yup. of course burn camtu je. wat report polis. tp xde respon pon. sndr mau ingat cmne?
kadang2 xdapat detect diorg tu tipu ke x.

MiSs TOrA berkata...

huhu lawo beg ;p

qellissa berkata...

kinsyakrn: kak, mmg ader niat nak letgo Coach yg x pakai..hihhi, nanti Lissa helo-helo akak ea..
zulkbo: lalalala, mane ade salah kan blogshop, salah diri sendiri lah ni tak dpt tahan nafsu shopping...=)
yaya: member beli kat ebay ke smpi kena tipu tu?sian ek dia..

A D I A berkata...

woa cantek bag tu :)ada gak i ushar2 hari tu tapi i dah beli yg lain :)

qellissa berkata...

Adia: ape yg u beli tu??nk tgk!!!lalala

sasha* berkata...

wah cantik.i tak berani beli handbag selain kaler hitam,putih,coklat :P

Adam berkata...

cantik beg...mcm style gucci...berape ko beli???nk hadiah kt awek aku...hahahaha...

Sara KMS berkata...

hohoho..
akk suke pki beg camni ek..
hehe..
cntik, menarik, tertarik,




akk mmg d-boom! (^^)v

Shiela Latif berkata...

gebu itu menawan...takyah diet2...mana tau encik ary suker yang gebu2...kang kalau dah tak gebu....

Related Posts with Thumbnails