Isnin, 12 April 2010

PERFUME HELLO KITTY??

Hari sabtu lepas Aku ngan kawan, pegi jalan-jalan kat Sogo, seawal jam 9.45 pagi we oll da tercongok kat depan Sogo. maklumlah Sogo tengah sale.. Antara sebab suka g awal2 ni coz x suka kan jem, leh cari parking ngan senang hati coz pagi2 tak ramai orang! dapat lah parking keta dekat ngan pintu masuk. niat hati nak parking kat dlm sogo tp pak guard ader plak..ngee..
Ni kira first time lah aku dtg pepagi buta kat Sogo masa we oll tgh menunggu nak masuk tu, diorang siap bg free air lagi!Kelas tul Sogo ni, x penah ader shopping complex cenggini.. pastu siap ader pramugari lak( dressing ala2 stewardess airasia) bg ucapan selamat dtg..da mcm kat KLIA lak,hahaha..So tepat kul 10 pagi, sogo pun bukak! we oll ngan gembira nya masuk lah dlm, rasa mcm VVIP lak, staf2 kat c2 sambut kitorg ngan ucapann selamat pagi, gud morning segala sambil tunduk ala-ala jepun.. bangga sey!
enuff pasal Sogo, cam jakun lak..hihihi so masa ngah shopping tu tetiba lak terpandang perfume elo kitty!selama ni tak tau lak ader perfume elo kitty, nampak sgt cam duduk kampung hahaha.. mahal gak perfume ni.. bau pun leh tahan wangi gak! tp aku x minat sgt bau dia..setakat botol tu minat ler.. coz botol dia comel sgt leh kumpul botol dia!..



Gambar kredit to en.Google..




8 ulasan:

** a i l y ** berkata...

botol dia cuteeee!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

beli untuk kumpul botol je la...
hehehehe...

zulkbo berkata...

salam..
ermmmmm..best nya bau dia..
sampai ke sini..la la la..

Lady SharpShouter berkata...

uih, comeynye botol die

baby_busyuk berkata...

oit..comel laaa..baper hengget ye?

Shiela Latif berkata...

suker segala jenis ello kitty punyer product..tp samalah..1st time tengok ello kitty punyer perfume...huhuhu

DALILA MISMAN berkata...

comelll n pink colour!!

POSH76 berkata...

sgt2 kiut kalu beli pun mesti tak nak pakaikan hehe

Related Posts with Thumbnails