Isnin, 5 April 2010

sushi king!

Semalam me n En. Ary g jln2 cr pasal kat mines.then we all singgah mkn kat my hubby nyer restoran febret. mana lagi klu x sushi king!!ngeee.. cik qellissa ekceli x gemar sgt mkn sushi ni, yelah tekak owg melayu lah katakan.. tp oleh kerana En. Ary ni suka mkn so cik qellissa layan kan jelah.=)tempat isteri di sisi suami kan kan kan..ecehh..melalut lak..
-kat depan restoran-


-En. Ary khusyuk membaca menu, mcm nk peksa lak dia punya khusyuk..=)

akhirnyaa sampai yg di oder.."double prosperity beger"..eh silap..unadon double *** ntah ape ntah name dia yg igt double je..

yg ni sedap gak nama sushi ni x tau ye...

yg salmon tu sedap, lembut je rasa dia..

abis makan sudah!!

byk x pinggan yg we all mkn?hihihi


18 ulasan:

Fia Abas berkata...

sedapnya..mahu makan sushi king juga huhuhuhu =)

SwEetForEst berkata...

wahhh..cm best je..
sweet xpnah plak try msuk sushi king..

mightymie berkata...

salam ziarah emm sedap mkanan kat situ bile nak singgah yerr heh

zety berkata...

u,xmahal ke kalau g makan sushi?i teringin ni tapi xde orang nk belanja.heheeh

YanaNuar berkata...

wahhh bestnya makan sushi...tingin nak rasa gak tapi takut mahal harganya huhu..kang tak pasal2 ada yg basuh pinggan kat blakg ahaks..sbb tak cukup wit nak bayaoo huhu

sugar2 kapas strawberry berkata...

seyes sy xpndai mkn sushi..ngeeeeeeee

qellissa berkata...

hi fia, sforest, mie, zety and yana...
rasa sedap gak lah tp xleh lawan mkn nasi.mkn nasi lg sedap.kuikuikui..tp yg best sushi king ni tak mahal lah..affordable..klu 'yo sushi' mahal sgt...nk try better mkn sushi king ye..insyaallah x kena cuci pinggann ..=)

qellissa berkata...

sugar2 kapas: sy pon xpandai mkn sushi gak dulu..=)

+++uchi+++ berkata...

sedap r..nk cikit

ieQa sWetLuv berkata...

beshnye sushi..x pena makn takut x reti.. yela org kampung la katekan kih3

enyheartsdiamond berkata...

perghhh!lama gilaa x mamam sushi!

hans berkata...

shushi king nih mahal kan

POSH76 berkata...

Aduii ni yg buat teruja nak makan sushi king ni hehe

intan izani berkata...

intan n hubby tak reti makan sushi
dua-dua tekak melayu ;)

|| NaFiRaa || berkata...

sedapnye shushi!!

zulkbo berkata...

salam..
kurang suka masakan jepun..
cuma makan tempayakki salmon fish
yang lain tak boleh diterima oleh tekak..hu hu..maaf!

mahira oya berkata...

i love sushi...

lovelylady berkata...

tgk bw tetibe je tnmpak gambor sushi!!! adehhhh lapor tetibe..i love sushi!!! love sushi soooo much!!!

Related Posts with Thumbnails