Rabu, 7 April 2010

Hello Kitty

Hello Kitty


http://www.cute-smiley.com

AMARAN


POST INI MENGANDUNGI BYK GAMBAR SILA JGN TERMUNTAH MELIHAT GAMBAR YG BYK INI



qellissa ni minat giler ngan hello kitty, sampai kan xcesori dlm keta pon byk elo kitty, even hubby lissa pon x mau bwk keta lissa coz mcm keta bebudak dia kata...hahaha...Tapi hello kitty comel ape...bukan budak je suka, mak budak pon suka. tul x?.=)
kotak tisu

sarung hand brek, agak kotor coz makan ceklat sambil drive..hahaha

Tali saje buat menyemak, janji elo kitty

sarung gear

ni tak tau lak menda ape, saje ltk coz dia joget2 bila bwk keta..syok tgk

sun shade

Head rest elo kitty

Sebenarnya byk lg nk upload tp cukuplah sampai cni je, nanti ader yg busan lak tgk...hihihihi

18 ulasan:

petisuara berkata...

gila fanatik helloo kitty!

qellissa berkata...

hahaha, ni bukan fanatik...sukeerrrr je ngan elo kitty..

Nurul Harun berkata...

mak aiiii.. banyaknya! hahah ;p

BezBuddy berkata...

suke hello kitty...hehe

POSH76 berkata...

mana ada bosan beb i pun suker tp takde fanatik sgt...hello kitty mmg kiutkan

Shiela Latif berkata...

shiela pun suker ngan ello kitty...mak budak pun boleh suker ngan ello kitty nih!!...for sure comei + cute....ngeee

Arra JaSmY berkata...

ouh...chanteknya kete hello kitty..omellah.:)

zulkbo berkata...

salam..
betul la..
dah loya nie..
he he..

Nashays berkata...

hihihi...so shomel kucing belaan ko qel...:D

.::WaNiE::. berkata...

hahahha

cutee

rin~eirie de' sEcond berkata...

elo kitty mmg comey..
bfday nnt wat kek elo kitty plak hihi

centado berkata...

hehe
memang banyak gambau
tp x la sampai muntah pong
:)

fiezah91 berkata...

huh..semua hello kitty

tricksrex berkata...

pergh..ni kereta ade corak2 hello kitty x

ATikah Mustapa berkata...

fuyooo...minat hello kitty ek....saya plak..suker sume barang asal warna oren...hehehhe...lau ada masa follow ler blog saya yer...nak meramaikan member blog ni

pak long berkata...

salam...
nak joint kelab kitty boleh..

Ms AiReEn MoHd berkata...

aalala chumel nyer hallo kitty hah

DALILA MISMAN berkata...

qellissa dan wan hazel ada persamaan, dua-dua suka hello kitty...:)

Related Posts with Thumbnails