Isnin, 19 April 2010

Lunch @ Secret Recipe

Tengahari td, aku n hubby aka incik Ary g lunch sesame, x selalu kitorg dpt lunch sama2 maklumlah bila da kawen x sama cam masa bercinta dolu2,dolu leh kata hari2 lunch sama, yelah masa tu nak amik ati gak nye…huhuhu skrg sebulan lum tentu sekali dpt lunch sama alasanya bzzzzzzzzzzz…huargggghh!!!da kawin mmg camni ke??cheh, emosi lak..
We decide mkn kat Secret Recipe coz ada promotion untuk Lunch hour dari kul 12 sampai kul 3, masa kitorg sampai tu dlm kul 2 so kira sempat lah nk dpt harga promotion tu. (“,)


ni promotion yg secret recipe wat...Lunch saver utk rm10 biasa satu Rm 14.90

yang ni plak lepas kul 3, beli 1 slice kek dpt free teh atau coffee janji dine in kat c2..=)
>
yang ni air we all oder, add on rm2 dpt air ice lemon tea..biasa satu rm4.90 kot, x tau sgt coz slalu en. Ary yg belanja..=)

ni i punya, Grilled blackpepper chicken..nyum nyum..

ni en.Ary punya spaggheti bolognese meat.hmmmmm x sedap sgt..kuikuikui

tarrraa!bil Rm 27.60 murah kan kan kan..selalu mkn ber2 rm 40++ berbaloi2 lah secret recipe buat promotion mcm ni..da mcm mcdonald plak wat promotion lunch...so sape nk lunch kat secret recipe leh lah g sementara ade promotion ni..=)

39 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

memang murah la..
sgt murah...
berbaloi..
sedap makanan tue...

petisuara berkata...

ya rabbi sj je kan buat lapa mlm2 cni..isk isk

noor afzan berkata...

lama x makan kat secret recipe

cikgu isza berkata...

nak g gak.. kena tunggu bulan 5 sebab nak meraikan sesuatu :)

Black: berkata...

kt situ ada nasik goreng kg pedas tak.. ahak3x

cik eykameow :) berkata...

giler lah! feveret tu !!! :P slurppp. deliciousss~

Shiela Latif berkata...

adeiiii...sedapnyer...jauh sangat nak pegi jusco tmn u nie...adeiiii...nak sikit.. :O

.::WaNiE::. berkata...

murahhhhh

sasha* berkata...

bagusla kn dorg ni buat promotion cmni.jumat sket :P

Jojoe berkata...

sedap ler...nak lunch situ jugak..huhu

zulkbo berkata...

SALAM..
ERMMM.. nampak cam sedap..
nak ajak sapa lunch hari ni??

RaMa2UnGU berkata...

hoho..best jugak kn skali skala mkn kat secret recipee..heee..silap2 kang lunhc g terjha sana lak..hoho..tak bleh...

Fia Abas berkata...

wah..promosi smpi bila nih?nak pegi..nak pegi hehe *rosak diet fia mcm nih ekeke =P

Jieda berkata...

waahh..kena prgi ni tapi promotion ni sampai bila?

sugar2 kapas strawberry berkata...

spagetti tu sgt sdp..huhu
da lama x mkn spagetti.kna g nih ;)

POSH76 berkata...

murahnyer beb bessnyer u date wt ur hubby...dah lama tak date during lunch time sejak jauh ni huhu

ninis berkata...

sedapnyee~~~

Nurul Harun berkata...

wow!!! terliur sudah.hehehe

ArONEmZ berkata...

ei x la mahal sangat..sedap giler tengok chicken chop tu :)

Lan Bingka berkata...

cam best je.. jom jom..

eQuRlz berkata...

sedapnye...murah lak tu.. :)

mahira oya berkata...

sedap tuuu..lapar!!

akuvision berkata...

huhuhu...dah lama tak makan secret resepi woo

rizputra7 berkata...

nyum2..

pak long berkata...

salam...
amboi menitik air liur nengok makanan tu....

Aida Ali berkata...

Salam. Sedapnya, bilalah nak ke sana?

Mario berkata...

bestnyerrr...

dhiya berkata...

wow...ader promotion...sedap2.

Kyuubi_85 berkata...

wah, nampak mcm sedap je. huhu

BudakHitam berkata...

wow..murah? hmmmm...apo nak dikato

pijoe berkata...

murah tul.. dl penah kene mkn 2 org da rm60++..

+akufobia+ berkata...

ohhohh.murah kat SR.tapi duit tu kalau buat makan kat tempat lain mesti boleh buat makan macammacam lagi kan.lalala.best kahwin.dapat macammacam.

yuka berkata...

sedapnyer tgk ayam tu..macam nak meleleh air liur...hik3

✿bieyra dhamira✿ berkata...

murah la plak..huhuhuhu
tapi kek secret recipe mmg sdap..

fitrijohari007 berkata...

lunch hour kat chicken rice shop sedap gak..mkn mee kari...sgt sodap...7 hengget je semangkuk~

[♣]sara®sites™ berkata...

emmm...
masuk2 jer blog ni nmpk mknn dulu..
berliur.. =q

hehe.. =B

MiSs TOrA berkata...

untung pn untung ;p

* mEsSy * berkata...

ice lemon tea.. sedapnya!!!


^_^

NiZaM berkata...

mak aih..menyelerakan..harge pon agak murah ni..thanks info..
ni mesti mari ni..ahaks..

Related Posts with Thumbnails