Ahad, 4 April 2010

trafik oooo trafik...

wooott..wooott!!!!
Alhamdulillah traffik mggu ni semakin naik berbanding mggu lepas..berkat kerajinan Cik qellissa blogwalking ke blog kawan-kawan, akhirnya inilah hasil nya...walaupun tak sebanyak blogger-blogger profesional tapi, i cukup bangga u dgn kenaikan ini...;)

traffik mggu lepas...sedih je tengok..=(



traffik minggu ni..happy nyer tgk..=) thanks to all my fren yg jalan-jalan dan singgah ke blog ini..luv u all..muaaahhhhhahahaha..


7 ulasan:

MiSs TOrA berkata...

wah tahniah2 rajin2 blogwalkin ye..sy pn nk kena rajin blogwalkin gak ni hehe..

.::WaNiE::. berkata...

banyak tu visitor wani pun tak banyak camtu..mesti kurang blogwalking kekeke

heheeh rajin2 lagi blogwalking:)

saya_arief berkata...

waaa..kalo cam ni..polis trafik pown xleh nk handle..t'lampau sesak..taniah2..

nursarah berkata...

traffic i paras2 seratus je everyday, sebab malas blogwalking. ekekekeke

nabilah_2908 berkata...

wah..congrts..

sy pun tk pernh cecah 100..huhu.. ;)

have a nice day..n thnks 4 the visit.. :)

Sue berkata...

tahniahhhh..memang kena rajin jalan2 la ek.kalau x rajin orang pun tak tau blog kite.selamat berjalan.hehe

pawaka19 berkata...

wat entry ape smpai naik mendadak

Related Posts with Thumbnails