Rabu, 28 April 2010

Warehouse Sales

Yay, this week byk warehouse berlangsung..I suker!!!!!x sabar nak melawat semua warehouse tu..hihihi( mcm byk wit je) ekceli, saje je nak cuci mata


Date: 2 May 2010

Occasion: Coach & Gucci Handbags Sale
Up to 70% Off

Location: Armada Hotel PJ, Lorong Utara C, Sekssyen 52,46200 Petaling Jaya

Time : 2pm - 5pm
Factory Outlet Direct
100% Authenticity Guaranteed


Date: 29 April to 2 May 2010
i loike this brand..=) wajib pegi ni...
Occasions: Zara Warehouse Clearance

Time: 11am – 8pm

Brands Offered : Zara, Massimo Dutti, Pull and bear

Location : The Atria Shopping Centre, Jalan 22/23, Damansara Jaya, 47400 Petaling Jaya


yang ni last ari ni, xtau lah sempat pg ke x ni..huhuhu
Date: 29 to 30 April 2010

Occasion: Benefit Warehouse Sale

Time: 9am – 6pm

Location: Conference Room 4, Uptown Conference Centre, Level 12 Tower A, Uptown 5, Damansara Uptown, 47400 Petaling Jaya


masa pegi last year best gak, on first day tu dpt beli CK euphoria for women Rm99 je worth it lor..tp kena g ari pertama klu nak li perfume otherwise da abis..

Date: 28 April to 2 May 2010

Occasions: Metrojaya Warehouse Sale @ Shah Alam
Up to 80% Off

Time: 11am – 9pm

Location: Stadium Malawati Shah Alam, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor

korang leh tgk kat link utk keterangan lebih lanjut hokay..

6 ulasan:

Shiela Latif berkata...

bestnyer dia yang dok kat kl kan??...macam2 ada...shiela kalau jalan2 kat KL tue tunggu holiday setahun sekali jek!! sedey...kat JB kalau nak shopping pon selalu per JJ tebrau jek...City Square jarang pergi...nak jumper warehouse sale camnie tak penak jumper kat JB nie...tak besh!! :(

aisyah ^^ berkata...

bestnyerrrr~
nak pegi gakk!:(

Muhammad Adam Rayyan berkata...

macam mana nak dptkan info warehouse sales nih cepat cepat ek?

owh dah bagi link ropenye thx aunty!!

TTT berkata...

nakjugaaaaaaaaaaaaaak!!!

kinsyakrn berkata...

hampeh je lissa ni, ajer kerjenya.. (ayat jeles ni) maklumlah duduk jauh dr KL. tlg beli kan???

Blogger berkata...

Shop For Genuine Prada Handbags Online.

Related Posts with Thumbnails