Khamis, 28 Oktober 2010

His birthday video..woohooo..

Sempena birthday incik Ary pada 22/10 aritu,
kitorg decide nak pg candlelight dinner kat TGI fridays.
Coz kat sana ade free 1 slice kek for birthday girl n boy..
klu nak beli kek cam x berbaloi lak mkn ber2 je..
baik mkn satu slices kongsi berdua..romantik kan?
pastu depa siap nyanyikan lagu happy birthday lagi tau..
syokk woo..Incik Ary rasa cam baru sambut birthday yg ke 21 gitu..hihihi
Happy birthday Bang!
Love u so much...mmmuaahhh pipi kiri...mmmuuaaahh pipi kanan..
(eeeuuuwwww...ader tak yg geli ngan statement aku tu siap love2 ngan mmuuaahh2 bagai...mmmuaahh husband sendiri takpe kan..halal gitu..)


~da sama mcm uniform TGIF plak incik Ary pakai kaler merah..muehehehe...

15 ulasan:

kak ina mail berkata...

sorrylah akak tak dapat tengok video tu.apa-apa pun akak ucapkan happy birthday pada incik ary, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.Semoga jadi loving couple forever.TGI friday memang best, tapi pernah pergi kat subang parade je.

qellissa berkata...

kak ina: thanks for the wish kak, xpe lenkali bleh tgk ye video tu..=)
TGI subang x penah pegi..sbb dekat sgt ngan umah..hihihi..boleh gitu?

A D I A berkata...

happy birthday en ary! wah awet muda gitu. almaklumlah baru 21 tahun. *wink*wink*

tgk video, dgr u gelak je hehe. apesal tak enterframe?

qellissa berkata...

Adia: thanks for ur wish..op kozlah kan..baru 21 gitu...
i x leh enterframe coz nt sapa nak jadi kameraman nye..hihihi..kuatkan i gelak..ntah pape je..

Shiela Latif berkata...

babe...tak dapat tengoklah video tue...sedih...

tapi tetap nak wish kan selamat hari lahir lagi sekali tuk abang u yg ke 21....ekekeke

semoga panjang umur n murah rezeki...
n semoga u ngan encik ary berbahagia selamanyer ~

qellissa berkata...

shiela:thanks for ur wish..hihihi..alah, nape x dpt tgk plak babe?

zulkbo berkata...

salam..
jenuh mencarik button ko..
kat sini rupa nya..he he..
wahh..selamat hari lahir
buat hubby anda..hadiah apa
isteri dapat???

tiefazatie berkata...

wah!!sgt best!cumil2!sweet2!hihi..nice la sis!best ifa tgk!hihi

qellissa berkata...

zulkbo:salam bang, hihihi.tulah saya pon penat cari button tu..maklumlah org lain yg renovate umah.tuan umah plak blur2..neway thanks ye for ur wish..da besday hubby, isteri mana dpt apa2..huhuhu

tiefazatie:nice ye ifa? thanks coz sudi watching the video..hihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

lomantik nye...

rATu kEBaYA berkata...

tak dapat tgk lah video tu.. tapi dari segi imaginasi terasa saat itu begitu romantik sekali.. selamat hari lahir tu en. Ary... yg keberapa ye?

POSH76 berkata...

Happy birthday EN ARY semoga panjang umur & murah rezeki...baru nak cakap baju sama daaa...hehe

FyZa berkata...

hepy besday utk incik ary..hehe..bes nyaaaa..mst romantik,..;)

mahira oya berkata...

a'ah color same...nyanyian happy besday to u..

SyUhAdA berkata...

alah..
xdpt nak tgk la video tu..
tenet 'laju' sangat..
huhu~

anyway..mmg romntik mkn kek kongsi2..~

Related Posts with Thumbnails