Isnin, 4 Oktober 2010

Nak tukar iphone3 ke Iphone 4 boleh tak Bang?


~To Incik Ary:~

*******

Salam Bang, I nak bgtahu ni..
i rasa kan Iphone yg i guna sekarang tu da nak kena ganti ler..
Asyik hang jer skrg,
kadang2 tu No service.
i tak tau lah apa puncanya....
Dah lama sgt kot iphone tu.
Boleh tak i tukar Iphone yg ada sekarang kepada Iphone 4?
I suka lah dgn function2 yang ada kat Iphone 4 tu.
Siap bole video call lagi tau bang.
Nanti abg boleh video call i, boleh tahu i kat mana.
Boleh tgk muka i yg cun ni selalu,
yelah Iphone 3 tu x boleh nak video call.
Boleh tak Bang?
Birthday i pon da x lama lg dah..
Memang elok sgt lah klu abg bg i hadiah Iphone4 tu.
hihihihi

*******

I dah survey2 Iphone 4 ni kat Maxis,
I siap attach sekali harga yg maxis tawarkan,
Abg tgk2 lah dulu ye..
Pastu buatlah ape yg patut...
muehehehe*evil grin*

12 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

hohoho! bijak2 :)

yott berkata...

hehe..gud luck k

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

berapa nak angkat qelissa???

Shiela Latif berkata...

gud luck yer babe... =))

POSH76 berkata...

dgn good proposal ni mesti encik ary kabulkan hehe

cha berkata...

pau jgn tak pau :p

zulkbo berkata...

salam..
beli..jangan tak beli
hubby kan berduit..he he
bila lagi nak 'ketuk' kan?

Zaer!! berkata...

Abang senkek ni yunk! sori la....hurm,kalau nk cari skndal lama..nnt tulun sueuh die belikan.amacam?ok x cara abg?hahaha

cha berkata...

jangan lupa tepek gambar bila dah dapat, hahaha... kita yg tak dapat ni, mampu tengok je la :D

black_mel berkata...

yang plan last tu free...bgus2...

SyUhAdA berkata...

klau dpt nie mmg bes~!

Blogger berkata...

There is a chance you're eligible to get a Apple iPhone 7.

Related Posts with Thumbnails