Rabu, 20 Julai 2011

From Ipoh wif Love ♥♥♥♥

Kompang dipalu, pengantin malu..ah..ah..ah...(lagu gedik gitu)
Sabtu lepas, aku ngan Incek Ary pergi menyaksikan kisah cinta terulung antara dua insan bercinta yang bertaut kasihnya di Jabbal Rahmah ecehhh. Eh apa aku merepek ni. ekceli, Kitorg pergi ke Perak, coz one of Incek Ary friends melangsungkan pernikahan hari tu. Kitorang gerak dari KL tengah malam, sampai kat Kuala Kurau tu awal pagi. Kenapa lama sangat kitorg nak sampai? ada kisah disebaliknya yg malas aku nak cerita..hahaha. Boleh gitu?

Alahai comelnya minah tembam ni pakai tudung..(siapa lagi nak puji kalau tak diri sendiri)
Sebenarnya aku lupa nak bawak tudung. Nasib baik aku ada shawl yang memang khas aku simpan kat dalam kereta in case nak pergi tengok wayang ke apa, boleh lilit kat bahu time sejuk-sejuk. So aku lilit je lah kat kepala, tak payah nak pakai pin segala. Incik Ary siap tanya,"Tudung apa u pakai ni Yang? Pelik noh rupanya.". Aku jawab ler "Ini trend bang, sekarang kan ramai yang pakai tudung cenggini. Ala-ala HAna Tajima gitu. Comel kan?"( sambil buat muka comel depan dia).Dia boleh jawab " kalau terus pakai kan lagi comel." Hah, amik ko, kan dah kena sebijik.."Baik bang, Insyaallah nanti i pakai ye.."

Sempat amik gambar kat terowong, nasib baik da terang. Kalau tak seram gak lalu situ malam-malam.

Muka ceria di pagi hari...

Ewah macam dia pulak yang nak kawen. Siap bersamping bagai.

Posing sebelum majlis nikah bermula.

"Aku terima nikahnya si polan binti si polan dengan mas kawennya RM500 tunai!"
Sah!

So sah lah depa ni jadi suami isteri.Amin...
Majlis kecil-kecilan aje..Nikah gantung dulu.. Maybe akhir tahun ni baru buat majlis besar-besaran gitu.

Jemput makan semua..om nom nom..

Pose mengancam dari pengantin lama..

6 ulasan:

Azlan Hasan berkata...

wah..tahniah untuk pengantin baru kak..untuk pengantin lama hmmm..tahniah sebab perkhawinan anda still bekekalan..moga smpai ke anak cucu hendaknya..hehehe..bleh ke wish camtu???hehehe

Regards,
-Strider-

Cik Ina Do do Cheng berkata...

maaf cik ina tak tahu , qelissa dah bertudung ke? manis plak nampak bila bertudung, first time cik ina nengok.

Odah + One = OdahOne berkata...

pengantin lama pun still glamer lg...hoho...smpaikn salam pada pengntinn baru from muo to taypeng with love...tgk gmbo terowong tu trus teringat nk blk kg kat taiping nk tgk ibu tercinta...waaa waaa!

rATu kEBaYA berkata...

tahniah untuk pengantin baru itu.. pengantin lama pun tahniah jugak ye.. hehehe...

Pepel BoNda AmaNi berkata...

ai selalu lalu kat terowong tue malam2...hehehhehe....anyway tahniah kepada pasangan pengantin baru yang mukanya di blurkan tue..kekekeke

A D I A berkata...

halah halah comelnya pakai tudung! (ayat standard i biasa dapat gak tapi serious mmg comel pun hehehe).

nasib u standby shawal dalam kete babe. i biasa standby tudung fesyen ariani. standby je la tapi jarang gak digunapakai.

Related Posts with Thumbnails