Isnin, 25 Julai 2011

Posto!posto!

Akhirnya, yang ditunggu telah tiba! Cer korang teka what inside the Parcel?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Any idea?
Dari bubble beg tu rasanya korang dah boleh assume kan, what inside?
it is a........
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
A Bag!
Yayy big clap to whoever guess it right!but sorry, no prize for that..hihihi
Presenting new bag on the blog
"COACH MIA OUTLINE C MAGGIE SHOULDER HANDBAG 16513".
Rasanya macam dah lama tak upload gambar pasal beg ni. Kalau beli pun, takde nak tunjuk-tunjuk kat sini. Coz selalunya aku beli dengan blog yang sama, kat Suki shopmeholic atau kat Princessvictoriastylo, so malas lah nak update di blog . But this time aku tukar seller pulak, beli kat Littlecabin AuthenticCoach. Korang pernah dengar tak blogshop tu? Mesti ramai yang kaki shopping handbag online tau blogshop tu kan. So far for the first time aku berurusniaga dengan seller ni, memang puas hati. She is a reliable and trusted seller. Shipping and handling pun cepat. Takdelah nak kena tunggu sebulan lebih nak dapatkan beg. So jangan bimbang dan ragu. Kalau nak beli beg Coach ke, Gucci ke, or any other item from US yang confirm original dan authentic, boleh lah korang klik kat link yg i bagi ni..



Salah satu cara nak tau Coach tu ori ke tak, tengok Coach creed dalam beg.

Konon-konon,main reason aku beli beg ni sebab beg ni ada 3 compartment. So macam-macam boleh letak kat dalam. Nak letak botol susu pun boleh ye..

Tapi rasanya macam not me lah nak pakai beg ni. Ni lah padahnya kalau beli ikut nafsu..So beg ni i gave my mummy je lah..Now i'm eyeing on Longchamp planetes. Tengok si rina pakai Longchamp teruja pulak nak beli..Haishh..Nafsu-nafsu...Kalau ikut hati rasa nak beli beg Gucci, Prada atau Miu Miu pulak, asik Coach je..tapi apakan daya, poket tipis. So bergaya ikut kemampuan je lah bak kata orang, ukur baju badan sendiri. kang kalau pakai yang immitation, takut mawi marah pulak..
Tetiba teringat ayat dia kat TV dengan budak kecik-kecik yang comel cakap cenggini:
"Ori ke? jangan curi yer!"

17 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

kalau nak bg kat adah pun xpe...adah terima dgn hati yg terbuka...hehehe...:)

Shiela Latif berkata...

hmmm...mmg sesuai ngan mummy u babe...hihihi

tiefazatie berkata...

wah..ebstnya sis!

DaZzlingLilLy berkata...

caya lah mummy u pki coach raya ni..so kena beli lagi satu for u plak kan?..nak beli beg apa?..hehe kepochi..i ni asik tukar fikiran jer..rasanya takde beg raya lah tahun ni

saya_arief berkata...

style lahh..
:D

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

kak...mak kita cakap...biar menyesal beli...jgn menyesal tak beli. hehehhehehehe. wahh mesti ur mom epy dpt present beg

Cik Puan Peah berkata...

waaaaa coach baru...suke3...i dh bape bulan tahan napsu ni beb...naseb le coach cm dh x kluakan design yg menggode kalbu(or mmg i yg x brani check website die dh)..hihihi..longchamp planetes mmg nmpk lg exclusive dr le pliage kn?klu de yg jual murah inform tau beb!

.::WaNiE::. berkata...

lawa kot !!

suke design dia lah. 3 compartment, kalau aku pakai confirm hp bunyi aku kelam kabut hahahaha

qellissa berkata...

@DaZzlingLilLy Lily, i thot nak beli Longchamp Planetes atau MBMJ hillier..nak tukar citarasa pulak..hihihi

qellissa berkata...

@Nazsabrina Iman Zulfikar I loike ur stetment dear, selalunya akk ni menyesal tak beli..jarang sgt menyesal beli..=)

qellissa berkata...

@Cik Puan Peah Babe, i tgh survey kat Suki kalau Longchamp planetes tu murah kat dia... member i beli kat Pavilion dlm 600++ gitu..mana tau kat suki dpt below than that..nanti pape i roger u..

sW33tdARLiNG berkata...

at least awak ada ler jugak coach nya... tp cantikkkkk!~~

apek poyo berkata...

wahahhaha..jadi lah rayo tahun nih

A D I A berkata...

wahh hadiah sempenama menyambut ramadhan la untuk ur mum ye heheh. i ada bag ni kaler lilac u. my hubby beli and i pun tak minat. so-not-me. so byk terperap je dalam gerobok ajaib i tu ehehe

Cik Ina Do do Cheng berkata...

OMG, coach .bestnya.alah kalau ada rezeki lebih apasalah lissa nak beli barang berjenama. janji belanja berpada-pada.

mrs cekodok berkata...

http://aquacidox.blogspot.fr/2013/06/longchamp-original-from-paris-by-mrs.html

Jemput tengok longchamp dari paris..jual murah2 saja..confirm original :)

Sham berkata...

bole try tengok beg2 coach dkt link ni: http://www.mudah.my/li?ca=8_s&id=258062 semuanya baru angkut dari outlet di san diego US bulan march 2014. cepat sementara stock masih ada =)
kalau nak tau details or order.. bole contact terus phone dkt iklan tu...

Related Posts with Thumbnails