Jumaat, 29 Julai 2011

Terima kasih bawakan saya Kek Lapis Sarawak yang sedap ni.

Baru-baru ni my friend's cousin balik ke Sarawak, so she ask whether i want to order anything from Sarawak. Aku ni bila dengar Sarawak automatik kepala aku terbayang Kek Lapis Dayang Salha. Kalau nak beli kat sini mahal satu kek yang kecik je mau jejak RM45, yelah nak cover kos penerbangan kek tu ke sini, dengan keuntungan reseller lagi memang kena lah dengan rega tu. Tapi alang-alang dah ada yang nak ke sana, aku order je lah 3 biji kek lapis yang aku pernah beli aritu masa pergi Sarawak.

3 biji kek lapis yang berharga RM20 sebiji. Kecik kan? Size 8"x2.6"x2.3" kalau rega RM45 sebiji kecik camtu memang aku tak beli. Tak mampu nak makan kek mahal-mahal ni.hihihi

Kek Lapis Sayang Sarawak yang yummehh. Best seller beb kek ni. Dibuat daripada Cadbury+masam manis+cheese. No wonder it taste so good. Yang ada kencing manis tak digalakkan makan ye. Eat at your own risk!hihihi

Kek Lapis Tiga Serangkai dibuat dari Cheese, Horlick dan kaya. Ni febret aku. Tak manis sangat dan ada rasa masam sikit sebab tengah dia tu kan cheese.

Dragon Cheese kegemaran Incek Ary, rasa dia masam sikit tapi sangat sedap. Tak boleh makan banyak dalam satu masa coz muak.

Om nom nom..Jemput makan semua..

Owh by the way thanks ye kak, (u know who) coz bawakkan kek ni all the way from Sarawak. Next time saya order lagi ye..(*_*)

p/s: Special Thanks to Shiela coz gave me Watermark baru yang cun giler babss meletup mantap tertarik kebaboom semua tuh...hihihi..comel kan watermark baru aku? Kalau korang nak jugak watermark yang cun camtu boleh order dengan Puan Shiela kita. Tapi bukan free tau, kena lah bayar sikit servis dia buat watermark tu.

9 ulasan:

wadud@duad berkata...

akak yang kek warna kuning kedua tuh..
mai kasi wadud..
nampak sedap..
hehehehe

ratusiput berkata...

tp kalau bli kat sini yg nyampah tu...kale je cantik2...rasa sama je...dahla mahal kan...

Pepel BoNda AmaNi berkata...

ya ampun dear sedapnya....

tiefazatie berkata...

sedapnya tue..adeh..

POSH76 berkata...

mmg nampak sedap & colorful....

syerz eyryn berkata...

mesti sedapp kan ? hehe. .
bile laa ryn na dpt rase :(

Shiela Latif berkata...

dapnye kek lapis tu babe...nyumnyum...

p/s : thanks ya promote watermark tu :)

SANDRA AZWAN berkata...

sungguh menyelerakan sekali!;-)

Cik Ina Do do Cheng berkata...

sedapnya kek lapis. kalau ko jiran cik ina ngan tak malunya mintak sikit.boleh.

Related Posts with Thumbnails