Sabtu, 23 Julai 2011

Unplanned Vacation

Balik dari pernikahan member, kitorang meneruskan perjalanan ke Terengganu pulak. Actually memang tak plan pun nak pergi sana. Tapi sebab Incek Ary ada hal kat sana. so, here we go..Na na na na na Ganu kiterrrr....

Sampai Ganu dah pukul 11 Malam. Kitorang ikut jalan kampung. Lalu Cameron Highlands, Gua Musang, ikut Kuala Berang.Pehh..memang sangat adventure lalu jalan tu. Aku tahan je perasaan nak terkucil. Dah ler kiri kanan hutan, nak jumpa stesyen minyak pun susah. Sebenarnya kitorang memang tak penah lalu jalan tu, main follow signboard je. Masa tu, tawakal je pada Allah s.w.t, jangan ler kereta tetiba mati tengah jalan ke, minyak abis ke memang tak tau nak mintak tolong sape. Line maxis, celcom semua takde, bila sampai tempat ada line, tu pun setakat 1-2 bar je. pastu takde line terus.. Haihhh, pasni kalau pergi Ganu sumpah aku taknak lalu jalan tu lagi..Serik!

Sampai-sampai je Ganu, destinasi pertama kitorang tuju mestilah kedai makan. Gile ko, dari pukul 2 petang tak makan sampai lah pukul 11 malam. Macam-macam lagu berkumandang dari perut kitorang..keroncong, balada, pop rock you name it, semua ada..Lepas kenyang, cari tempat tido then zzzzzzzzzzzzzz.....Penat sangat....(-.-)

8 ulasan:

.::WaNiE::. berkata...

ok baru arini ha aku jumpe tempt nak klik komen hahaha

weyyy lapar ni

hampeh

Shiela Latif berkata...

menu membuka selera...lagi2 perut kosong :)

Cik Ina Do do Cheng berkata...

lisa bilalah cik ina nak sampai trengganu ni. bestnya makanan kat sana nampak best je.

Eyra Rizal: Your MUA berkata...

ADE LAGI BEBERAPA DATE AND TEMPAT KOSONG UTK RAMADAN PROMO MAKEUP CLASS DI SHAH ALAM!! SESUAI UTK SESIAPA YANG NAK MELARAM TIME RAYA NANTI! BELAJAR TEKNIK2 MAKEUP YANG SIMPLE , TAPI GLAM TIME RAYA NANTI!
HARGA BIASA: RM150-RM200
SKRG HANYA RM95 SHJ!!!
time: 10:30-3:30pm
WEEKDAYS: 2/8, 4/8,9/8,11/8,16/8,18/8,23/8,25​/8
WEEKENDS: 30/7,31/7,13/8,14/8,20/8,21/8
SMS TO 016-2128740

Gelap berkata...

watermark kamu ker tu!!?
ingatkan papan tanda ker apa kat tetengah jalan di terengganu tu heheh:D

perondajaketbiru74 berkata...

hehe mmg seram lalu jln lama ni...

tiefazatie berkata...

eh...sis dtg tganu ke?

sW33tdARLiNG berkata...

ohh rindu kat lampu atas bukit tu...

Related Posts with Thumbnails