Isnin, 3 Mei 2010

Jalan2 kat Ikea

Hari minggu ni byk warehouse sale, tp x sempat nak pegi coz my mum dtg cni, so masa byk dihabiskan melayan ibunda pergi bersiar2..lepas je ibunda aku balik, kitorg trus g ikea coz nak mkn meatball kat c2. sebenar nya nk g Coach warehouse sale, tp org ramai sgt, naik pening aku tgk org yg ramai itew, trus kitorg blah je dr Armada hotel tu. watpe nak bersesak2 klu last2 x dpt nk li ape yg kita nak tul tak?

Cantek kan dapur ni..my wishlist ni..=) tggu incik Ary approve kan..lalalala

Santai nampaknye incik Ary tu...=)

nampak simple je hall ni.

Suka susun atur meja mkn ni, wondering klu aku wat camni kat umah nampak serabut tak?

I loike kaler merah, cam kaler dinding umah i..

ni view kat tempat mkn..punya lah lama nak beratur tggu mknan..org memang ramai giler. nak mkn pon kena cop tempat duduk dulu.yg best kat cni air leh refill n murah.soft drink Rm 1.50 jew..tea/coffee rm2.

ni lah meatball yg aku suka mkn tu..sedap sgt..utk aku je, wajib 10 biji meatball tu aku ngap!set 10 pcs rm10.00

yang ni, incik Ary punya.chicken chop Rm8.50 ngan meatball 5pcs satu set wif fries rm5.ngan air cappucino.nyum nyum..

yang ni desert Daim kek..sgt sedap..nampak mcm x sedap, tp sbnrnya mmg sgt sedap..rega x hengat lak..=)

da tggal separuh.

da tggal sikit..=) memang suka sgt ceklat Daim ni..bila ada kek daim lg suka..weeee..

24 ulasan:

anastasyea berkata...

sedapnya tengok meatball... menyelerakan =)

mahira oya berkata...

my favourite food la tu...yummies!!

Nashays berkata...

meatball kat ikea mmg best..lalala

sasha* berkata...

huwaaa d lama tak mkn meatball.mmg menyelerakan :D

.::WaNiE::. berkata...

huwaaa sedapnyee

POSH76 berkata...

beb me tooo suker kitchen cam tu...actually anything kat IKEA sumer pun I suka hehe

meatball tu yummy

Shiela Latif berkata...

ikea...saya pon suker....tapi kat jb susah jumper...hakhakhak...adaker??

jangan luper datang umah ambik TAG k :)

Qaira Tsamaratulqolbi berkata...

adoihhh.. nari jek ade 2 blog terjah2 ade gambar chicken chop ngan meat ball.. dugaan nihhhh...

BUJANG SUSAH berkata...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

s h e e berkata...

wahh2..ade cake daim...sukenyew...nk jugak...sgt2 sukew coklat daim ouh...

TTT berkata...

laling~ lapaaaaaarrr nak daim jugak~

nisa berkata...

nyum3

rhapsody LiN berkata...

aaggh.... laponye!!

pak long berkata...

salam...
teringin nak pi ekia...depa kata brg dia lawa dan murah..

Arisa Mihashi berkata...

best pi ikea..rasa cam nak pindah kat ikea je.haha.

zulkbo berkata...

salam..
sedapnya makanan
cantiknya hiasan
mesti mahal erkk?

❤ princess ❤ berkata...

kek daim huh! lapar daaa...

AiDa berkata...

yang last tu yang xtahan.. sedapnye.. =D

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ berkata...

kek daim tu memang sedap.. sepotong RM5.20.. akak beli sekotak RM22.00.. baru beli haritu, tp tak sempat makan lgi. heheheh

eh akak tak leh nak tinggal komen kat shoutbox ler.. opis banned pulak

A D I A berkata...

i rasa part dapur tu i did snap the same picture hehe. pastu i bagi pic tu kat contractor i suh buat camtu. dia marah, "u mau design ikea tapi harga mau separuh"

.d.a.y.a.n.g. berkata...

ok. daim desert n meatball sgt2 sedp!

lovelylady berkata...

adehhh terliur nih..nak jugak!!! nak jugak!!!! courier leh??? ahaksss

Dara lapok berkata...

akk beli brg kat IKEA ek..

bagus kan brg2 dia..

bermutu..

pastu, mknn dia sedap..

hehe.. (^^)v

Blogger berkata...

You could be qualified to get a $350 Ikea Gift Card.

Related Posts with Thumbnails