Khamis, 17 Jun 2010

Bling Bling

My friend gave me henpon string, aku x tau nak gantung kat mana, coz iphone aku xde tmpt nak gantung2 so end up aku ltk kat thumb drive aku tu..pastu aku beli lah sticker utk fon mcm kat bwh ni..motif??motif nye sebab murah aku beli lah, leh touchup mana2 gadjet yg aku nak kasi bling2...pastu aku lekat lah kat thumb drive tu. konon2 nak kasi cantik. korang tgk cantik x? sape ckp cantik angkat tangan!!! leh aku belanja korang karipap ikea sorang seketul.hihihi:girl_15:



Sebelum:girl_7:



*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


Selepas :girl_4:



21 ulasan:

saya_arief berkata...

waa..
wat la proposal tuk kingston..
haha..
jadi designer thumbdrive..

cikkiah berkata...

gila meriah...haha

zulkbo berkata...

salam...
phewwww..
bling-bling you
macam rappers..he he

qellissa berkata...

saya arief: dah buat proposal da nk jd designer depa ni, tp depa reject plak..x tau lah nape..huhuhu

qellissa berkata...

cik kiah: meriah giler!!!=)

qellissa berkata...

zulkbo:salam bang, bukan rappers ke yg mcm saye?..lalala..

POSH76 berkata...

kreatifla u ni....kiut taw hehe

Shiela Latif berkata...

kretip...kretip u babe...hp i dulu kaler cenggitu gak..abis kena geget ngan adam nie nak tukar yang lain lak... ;P

qellissa berkata...

Posh: hihihi, kreatif ea? tengkiu..tengkiu...kiut mcm i kew?muahahaha

qellissa berkata...

shiela: u pon kater i kreatip, macih..wat tampal2 camtu pon org kater kreatip..kembang kuncup idung ku yg sedia kembang ni...hihihi

black_mel berkata...

wah...pendrive lama pun leh jadi cantik...creative..

qellissa berkata...

black mel: tahu takpe.. benda lama klu di touch up balik still look gud..=)

Mohd Hafiz berkata...

nice lol... :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

comel...
;)

CheQ PP JoY berkata...

cantik!! tp sdih plak sbb pendrive fy y hlg mcm 2 la kalernye..huhuuu

ch@ berkata...

rajin betul. kalo makcik tu, tah mana² la letaknya :D

A D I A berkata...

wahh pinky n blink2 i likeee.. apesal tak deco kat iphone u camtu??

Shiela Latif berkata...

betol babe...u mmg kreatip!! macam danial...kehkehkeh

kalau creative...itew macam ibu danial...huhuhu..

NaNaJoe berkata...

wah2~~
cntik2..
sbb pink~~ :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

wah dear bling2 u kan...sama la pendrive kita..tapi i punya blue kaler..heheh nak beli kaler pink purple tue..tapi non ada lak tuk 4GB time tue..that why amik blue..hehehehhe

Blogger berkata...

You could be qualified to get a free Apple iPhone 7.

Related Posts with Thumbnails