Sabtu, 12 Jun 2010

Thanks Ciba vision!

Aku tau, mesti ramai yg da dapat contact Lens trial dari Ciba visions kan?

Aku je yg outdated baru nak post pasal lens trial ni..hahaha

Papehal pon, thanks ciba visions coz bg aku trial lens ni untuk 3 hari..

Aku baru pakai untuk sehari, bg aku sangat selesa

U don't even notice dat u wearing a contact lens..hihihi


Parcel yg aku dapat dari Ciba visions


Ader 3 pasang lens dgn power yg aku request


Siap dengan user's guide lagi, for those yg baru nak try pakai here's the guide for u oll ye.


Ciba vision's even bg kupon 30% off for the next box..oleh beli lah pasni


Ni lah hasilnya mata aku bila pakai lenses itew


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


Nampak bersinar tak mata aku lepas pakai lens ni..muahahaha


47 ulasan:

A D I A berkata...

wahh apesal i tak dapat pun, uwaaaa. penat buat entry semalam hehehe.

btw mata u cam satu pelakon ni la, sabrina hasan. sila google siapa dia heheh

qellissa berkata...

Adia: U x dapat ke? next time klu ader iklan ciba cube u apply babe..mesti dpt punya trial pack tu..
erkk..sabrina Hasan??saper tu?harus ku google pasni..muahahaha

.::WaNiE::. berkata...

cantik ok

jeles

tak berani nak pakai contact lens :p

qellissa berkata...

wanie: klu mata u ok, x payah lah pakai contact lens..mcm i lain ler..klu x pakai spek, kena pakai lens..klu x, x nampak...huhuhu

Ery Farieha berkata...

hehe
da lame dpt
n da lame hbs
:D
wahh chantek mate

qellissa berkata...

Ery: hihihi, tau xpe...mmg da lama dpt kan..i je outdated..ngeeee...thanks for ur compliment dear...

zulkbo berkata...

salam..
fuyoooo..
cantiknya mata
la la la

qellissa berkata...

zulkbo: Salam bang, thanks diatas pujian itew..best ar abg ni suker puji kiter..best best...

gades ain berkata...

ain ta berani pakai lens. tp nak pakai. sbb mule rimas pakai spekk. uwaaaa!~

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

waaa...
tergoda aku tgk mate ko...
;)

Alwani Filzah berkata...

qelissa..

ainnur tag awk utk photogenic contest...

join ye..=)

sweeTSour berkata...

ada juga isi borang ni tp xdapat pun..uwaaaaa...

cikkiah berkata...

waa...canteyk2...nak jugek..huhu

NUNU EERA berkata...

cantik.. no more spec ke lps ni??

Shiela Latif berkata...

cantiknyer babe mata mu itew...gojes u...adeiii jeles giler ngan contact lens free nie....tak jumper2 pon ngan iklan dia....

cikCEPET berkata...

waa..
bes nye dpt lens...

:))

qellissa berkata...

Ain: qellissa pon rimas pakai spek, tp x suka sgt pakai lens coz slalu lupa nak tanggal...huhuhu

qellissa berkata...

Meniti senja: waduh, jgn tergoda ngan mataku..bahayes!!!hihihi

qellissa berkata...

Alwani filzah: oh ader tag ea? Nt qellissa tgk..tp qellissa x fotogenik lah..camno?

qellissa berkata...

Sweetsour: mmg lambat nak dpt lah lissa isi borang da lama..baru nak dpt ni..

rutikeben berkata...

a'a la..cam sabrina hasan..hehehe

NaNaJoe berkata...

cantik la mate itu!!
huhuhu
tp nana xpnah pakai lens..
kesian kan? :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku kate matew jew..
hahaha...
;)

iqbalsyarie berkata...

waaahhh...teringin nak pakai gak bila dah kerja nanti~hehehe

My latest post:Bahaya suara keldai

qellissa berkata...

Nunu eera: Nope, i still pakai spek..x minat sgt pakai lens ni coz i ni pelupa..lalala..kang terbwk tido naya je...hahaha

qellissa berkata...

shiela: iklan tu da abes kot babe, coz cam da lama je i rasa iklan tu..hihihi

qellissa berkata...

Ruti keben: cheh, cam kenal je sape sabrina hassan tu..huhuhu

qellissa berkata...

Nanajoe: nape nak kesian lak nana? oklah tu, atleast mata mu x tercemar..mcm akk ni power lens pown da berapa..huhuhu

qellissa berkata...

meniti senja: aku pon kata mate kan..huhuhu..bahayes...lalala

qellissa berkata...

iqbal syarie: nape nak pakai kena tggu da keje ek?

~fisha~ berkata...

wow!!!!!!!!!!!! cunn~~~ hehe.. wana follow u, invite to visit n follow mine too~

qellissa berkata...

fisha: Thanks, will follow u k..=)

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] berkata...

ahahahha......lens tapi msih lgi takut..huhhuh

qellissa berkata...

mapie: nape takut plak?=)

POSH76 berkata...

beb nicela ur eyes....i pun ada cuba tak dapat pun huhu

qellissa berkata...

posh: hihihi, thanks beb..mesti dapat tu...lambat sikit sampai kot..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

seumur hidup i xpenah pakai contact lens..hehhehehe...menakutkan..rasa cam menyucuk biji mata sendiri jerk..ahahahaha..walhal xpandai pakai...anyway cantik la dear u pakai contact lens tue...

qellissa berkata...

purplelicious: takut ea nak pakai? jgn iso..x pedihkan mata..hihihi..thanks for tat compliment dear..blushing..=p

PUPUT berkata...

wahhhhh...leh jd model kontek lens la pasni...ngeeeeeeee....

qellissa berkata...

PUPUT: ngeee..x bleh xbleh..coz mane ader model yg size petite...lalala

Shiela Latif berkata...

oooo...ketinggalan zaman tol lar aku....

RaMa2UnGU berkata...

hohoho...dah lama tunggu..tak sampai2 lagi..huhuhuh

qellissa berkata...

rerama: jap ag mesti dapat tu rerama..sabo ek...lalalala

nisa berkata...

mmg bersinar.. mata jd lawa je.. hehe

sYaFiQa berkata...

salam....cantekk dgn mata baru....

qellissa berkata...

nisa: bersinar2 ea? tenkiu dik..

qellissa berkata...

syafiqa: salam, mata i still guna mata lama tau..contact lens je baru..hihihi

Related Posts with Thumbnails