Rabu, 16 Jun 2010

i loike Incik kenny gojess

Adess, camner lah badan aku tak gemok,hari2 asik mkn, mkn dan mkn je kejenya..Hari ahad lepas, incik Ary, belanja aku mkn kenny gojess rogers kat sunway pyramid..pehhh mmg febret aku lah incik kenny ni, Aku mmg suker ayam dia, sgt lembut and paling aku suke garden pasta salad n macaroni cheese...memang sedap gilosss..Mak mentua lalu pon gerenti aku buat dek jek bila mkn kat cni.yelah bak kata incik Ary, sebulan sekali je boleh mkn camni. klu hari2 mkn kat cni mau bengkok kaki lutut dia. jom layan gambar jom, kasi korang terliur petang2 ni..muehehehe(evil grins):puteh_1:


Ni gambar kenny gojess rogers ikhsan incik google:puteh_8:


Less fat...Less salt...less calories!! sgt seswaai ngan aku yg nak berdiet ni..:puteh_13:


Aku punyer quarter pounder...ehh silap, quarter meal. Ader chicken drumstick. Side dishnye aku pilih, macaroni cheese, garden pasta salad n mashed potato. Oh, sedap sungguh, rasa cam nak mkn lg je hari ni.. tapi saper yg nak belanja aku mkn hr ni? psssttt.. korang2 yg byk duit tu, klu rasa nak buat amal jariah hari ni, contact2 aku tau..:puteh_2:


Incik Ary ate chicken fly without wings and d side dish, his all time febret, baked beans..tak tahu lah aku aper yg sedap sgt ngan baked beans ni..Macaroni cheese tu aku yg p

ilih coz aku tau aku punya x cukup, then bleh sebat dia punya..hihihi

:puteh_23:


More blackpepper gravy please!!!

"xde ni x sedap mak.."( cheh..ayat cam iklan kiub ayam plak)


Our Ceklat n vanilla muffins, sedap sgt..


wah, wah, dah x sabar2 incik Ary nak mkn ye..posing dulu bang!! Say macaroni cheese!!


p/s: aku xmo ltk gambar sebab badan aku da boolat..malu nak letak gambar sendiri sejak da naik ni..huhuhu

31 ulasan:

.::WaNiE::. berkata...

macaroni cheese terbaikkk

qellissa berkata...

Wanie: yup, i punyer febret tu macaroni cheese..

Shiela Latif berkata...

yang...i pon suker gak kenny rogers nie...samalar ngan encik latif...kalau nak makan sebulan sekali jek...kalau selalu sangat kang jalan gegel2 gak...kehkehkeh

sYaFiQa berkata...

waa...makan2 ajer, wat kite lapor... huhuhu....

ch@ berkata...

haha pandai, suruh abg dia interframe, dia takmo ye, bulat sangat ke awak tu??? :D

Colourful life berkata...

nyami..nyami ^_^

Ieda Al-Habsyi berkata...

same lah ngan aku, keny rogers memang sodappp kan :) aku wajib ada macoroni cheese ngan buah, heheheh :) padan la perut aku makin comel

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] berkata...

wahhhh...


nmpk sedap..

dh lme gak ni x mkn kenny rogens...

xpe...aku akn pergi gak...tgu je lh..

buat aku terliur je

qellissa berkata...

Shiela: tu lah pasal babe, klu mkn hr2 mau botak pale dorang..hihihi

qellissa berkata...

Syafiwa: samer lah kita..tgh lapar gak ni...;(

qellissa berkata...

Ch@: tu ar mmg da boolat skrg..camno ek..x sanggup tgk gambar sendiri..huhuhu ;(

qellissa berkata...

Ieda: macaroni cheese tu menu wajib babe! Sodap sgt..lalaladia...eh silap plak...lalala

qellissa berkata...

M.a.p.I.e: klu nak pegi calling2 I tau..hihihi

AiDa AzRyN berkata...

Adeh~ tetiba lapo la pulak.. :D

POSH76 berkata...

bessnyer my fav gak ni.....takper makan ajer pastu lari setempat hehe...terasa kesedapan ayam tu sampai ke tulang hehe

MiloMasihPanas berkata...

tak dinafikan memang best!!!!

latest entri, aku nak kembali kezaman kanak-kanak

qellissa berkata...

Aida: I pon tetiba plak Lapo tgh2 mlm ni..;)

qellissa berkata...

Posh: My febret too..sedap hingga menjilat tulang...muahaha

qellissa berkata...

Milo:yup mmg besh banget...huhuhu,

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

wanie semua terbaek...
hahaha....
;)

ayin~weeweet berkata...

OMG..i nak kenny rogers ini juga huwaaaaaa

qellissa berkata...

ayin: i pon nak jugak...CEROI sile belanja hari ni juga!!!!lalalala

Aril Lanang berkata...

makanan yg berlemak mmg sdp..pakar kesihatan membuat kajian mkn lemak byk akan menyebabkan lemak dlm bdn bertambah yg myebabkan kegemukan..haha

qellissa berkata...

Aril lanang: tats fakta is rite!!buktinya i makin membesar bagai johan nawawi..ea silap..membesar bagai di pam pam... tp, klu mknan yg xde lemak x sedap pulak...camno tu?

RaMa2UnGU berkata...

perrgghhh! sedaap..tak penah la g mkn lagi..
asal nak terjah je dah kene goda ngan benda lain..so abaikan dulu la
heheheeee

qellissa berkata...

Rama: try lah, gerenti menjilat jari kaki..hihihi..

A D I A berkata...

i tak suka kenny rogers, i prefer nandos. babe manader bulat u, comel je i tgk. i pasan u lagi suka ltak en ary dari pic u la hehehe, nnt dia lagi glams dari u..

qellissa berkata...

Adia: I pulak x suka nandos coz gravy dia i x minat..muehehehe..siyes babe, da bulat da skrg..mmg x fotogenik langsung sbb tu i amik gambar sipi2 je..x mau nampak dagu berlapis i ni..huhuhu..
biarlah, Incik Ary lg glams dr i, coz i ni low profile...hihihi..pssttt, dia ekceli x tau muke dia i slalu pampang kat blog...

s h e e berkata...

anda berjaya membuat sy terliur...ouh2...sedapnyew...nk date ngan uncle kennyla blk ni...ehehe...

qellissa berkata...

Shee: bukan u je terliur, i pon terliur jugak ni..hihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

dah lama xmakan kenny rojer..tapi klu nak datang makan kat kenny nie..kena pastikan perut betoi2 kosong dulu..sebab kang mesti xhabis...portion dia sangat mengenyangkan...

Related Posts with Thumbnails