Isnin, 14 Jun 2010

World Cup Fever!!

Sabtu lepas, aku ngan incik Ary, pg jenjalan kat midvalley,

Punyerlah ramai org kat sana, luckily kitorg senang dapat parking ...

Depan pintu midvalley lg...

Memang Nasib sgt baik lah aritu hihihi.

ekceli, niat sebenar g midvalley coz we plan nak tgk LBS kat sana

Oleh sebab ramai sgt yg nak tgk wayang mlm tu, kitorg terpaksa lupakan niat suci murni kitorg tu

Coz aku sgt tak suka nak beratur panjang2 ni.

End up, we juz jln2 cari pasal sekitar Midvalley

Since sekarang tgh demam piala Donia, mane2 pegi mesti ader wat promo pasal WC ni

Nasib lah incik Ary tak minat sgt nak tgk bola..

So takdelah aku kena berjaga mlm nak layankan dia tgk bola..lalala

fuhhh...selamat...so pada korang2 yg hubby nye suke tgk bola..layankan jelah ea..muahahaha


Aku suker tgk bola ni..Besar Punya!!!


Incik Ary bergambar dgn Dollah Salleh David beckham kot..muahahaha..ok, i know i'm wrong...aku tak tau lah ngan sape incik ary berposing. Layankan jelah..


Kalau korang beli barang lebih RM250 guna kad HSBC then u entitled to get penalty kick which klu masuk lubang2 tu korang akan dapat duit..masyukk wooo...Tp kenalah spend duit dulu baru dpt kick da ball..


Yang ni, promotion dari TM, aku suker tgk pic Toystory yg besar gabak tu, tp aku tak tahulah aper yg dorang promot kan.pakat amik gambar je...hihihi


Last But not least, We mkn2 kat Mcd coz nak dapatkan Fifa WC contour Glass yg shantek itew..see what i mean, even mkn pon still kena demam bola sepak..lalala


32 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

nasib u baik la...my asben minat bola..tapi i xlayan dia tengok bola..dia nak tengok..tengok la..i nak tido..ehheheheheheh

qellissa berkata...

Purplelicious:Hihihi, xpe babe klu dia x suh u temankan, Kira nasib u baik jugak la kan..lalalala

POSH76 berkata...

suke gi MV tapi bab parking tu yg leceh nyer

Shiela Latif berkata...

i tengok mekdi tue jer babe :)

zulkbo berkata...

salam..
musim bola dah tiba
yang tak minat bola
pun jadi sasau..
contohnya SAYA la
he he he..
GO HOlland GO..

buyat(bebola tomato) berkata...

hahaha betullah tu....
sume nye pasal bola skang ni....
haish cube lah layan sukma...
hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

pemain itu bernama david villa...
hehehe...
;)

qellissa berkata...

Posh: Tu lah g Mv tu yg malas nak cari parking, eventho dekat ngan umah bab cr parking tu yg leceh...

qellissa berkata...

shiela: Erk, tgk mcd je babe?=)

qellissa berkata...

Zulkbo: salam bang, tulah yg x minat bola pon kena demam bola gak..i pon sokong holland..sebab aper i sokong holland? sebab i suka belanda....muahahaha..leh gitew..

qellissa berkata...

Buyat: Camno lah org nak lyn Sukma, Sukma punya penangan x mcm WC..mcd Pon xde wat gelas utk sukma...huhuhu

qellissa berkata...

Meniti senja: David Villa ?? ye ke?? Ko tak tipu aku kan??yolah mentang2 aku x tau pape pasal bola...huhuhuhu

♥ Nasiha Sakinah ♥ berkata...

wa...pg mid gak sabtu lpas..xnmpk qelissa pun.. hahaha~ :P
bola tu mmg besar punyer.. i loike!

qellissa berkata...

Nasiha: ye ker tak nampak? yg duk kat Toy story amik2 gambor tu qellissa lah..sapo laie..hahaha..len kali klu nampak..sapa i tau ea yang...

IMAN'S UMI berkata...

Naseb dh baik hubby x gila bola, tp still x leh tdo ngan tenang, umah2 lain ngan kedai kopi bwh semua bukak WC nye channel, pastu diorg terjerit terlolong buat sy hangin je tetiap mlm..

qellissa berkata...

iman's umi: Klu camtu susah gak kan nak tdo ngan lena wat masa ni...lelebih ag kedai kopi dekat ngan umah...sian kamu..lalalala

IMAN'S UMI berkata...

Tu la qellissa, nk nangis je rase (tp x kuar air mata). Nak jerit kang org kata gile lak.

lemontree berkata...

pemain itu skrang telah dibeli oleh barca dari valencia......position fordward heheh

FyZa berkata...

tgk entry nie tertarik kat mcd 2 ja..haha..;p

qellissa berkata...

iman's umi: hihihi, jgn ar nanges..jerit je suh diorg tu senyap..nak memekak balik umah..hahaha..leh gitew?

qellissa berkata...

Lemontree: o ye ker? sape name pemain tu ek? ader ker incik ary kater tu fandi ahmad..lalala buduss tul...hihihi

qellissa berkata...

Fyza: hahaha, yelah kita org pompuan mane minat bola...mkn minat lah..=)

mahira oya berkata...

demam bola..ngntuks kt ofis neih..

qellissa berkata...

mahira: hohoho, u layan bola ea? jejaga jgn sampai demam sbb bola...(tak cukup tdolah katakan..)

nisa berkata...

mkn bola, tido bola, mandi bola, mimpi pn bola.. hahaha

nk ckit mc d.. tetiba rs nk singgah lps kje ni.. lalalala

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xkan la aku tipu ko...
;)

qellissa berkata...

nisa: dolu2 ader phrase, mkn bola, tido bola minum coca cola..=) samerlah cam nk mkn mekdi lak hr ni...huhuhu

qellissa berkata...

meniti senja: ooo tak tipu ea?nama dia bougenvilla ea? eeehh silap, david villa ea? tul lah aku tulis kan david..cuma beckham ngn villa je aku konpius sket..hahaha

NaNaJoe berkata...

demam bola ni..
nana pon rase nak demam da..asek tdo xckop jew..huhuhu~~

qellissa berkata...

Nana: tulah layan sgt bola, sampai tak cukup tido pulak...baik tido lg sonok dr berjaga sampai pg tgk bola..hihihi

A D I A berkata...

apa kurus benar patutng beckham tu, beckham lagi sasa ok hahaha. sama la my husband pun tak gila bola sgt, so tido i takde la trganggu sgt hehehe.

qellissa berkata...

adia: hahaha, babe u percaya ke tu david beckham?..ngeee..xkan lah tu david beckham kan kan kan...david beckham mestilah macho cam org yg bergambar ngan patung tu...muahahaha...betul tu, kita boleh tido ngan lena lah..hihihi

Related Posts with Thumbnails