Khamis, 24 Jun 2010

Mentang-mentang I da Gemok


V


V


V


V


V


V


V


V


V



Suker2 ati U je pakai baju I!!!U igt I da x muat ke pakai baju tu?Badan i naik 8 kilo je, bukan 80 kilo..Pegi tukar cepat!!!kang Koyak plak baju i tu!huhhh!:puteh_15:



37 ulasan:

black_mel berkata...

haha..nice2..dia x membazir...

cahayachenta berkata...

think +ve... x baik kedekut... sharing is caring.. hehe~~

qellissa berkata...

@black_mel cheh, x membazir u kata? dia buat baju i jd kembang..huhuhu

qellissa berkata...

@cahayachenta yup i know sharing is caring, but certain thing x leh share contohnya baju..huhuhu..

Enchaoz berkata...

hahaha MNG ade sale kan sekarang hehehe

qellissa berkata...

@Enchaoz ohh, ader sales ea skrg? leh lah beli satu utk dia..lalalala

A D I A berkata...

aik slimnya dia leh pakai baju u. i skrg i yg pakai baju my hubby sebab perut dah besar hehe.

serious 8 kilo u naik? u were too skinny kot dulu?

qellissa berkata...

@A D I A ntah lah, i tak rasa dia slim..hihihi..siyes babe, mmg i naik 8 kilo..dulu 42kg now da 50kg..adesss..i ni petite size bila da 50 kg nampak tembam lah..=(

♥PrinCeSs KellY Eun♥ berkata...

ngehehhee,,,betul ka da naik 8 kilo?....bgi sy sikit la lemak tuh..sy ta boleh gemuk walaupun makan banyak2..heee~~

qellissa berkata...

@♥PrinCeSs KellY Eun♥ bestnya, mkn byk pon x leh gemuk..nah amik sikit lemak2 tepu i ni..muahahaha

zulkbo berkata...

salam..
ke ke
ka ka
macho je nampak
hubby you ke?

hudhud berkata...

omg he's wearing mng ! haha :P

qellissa berkata...

@zulkbo salam bang, keding camtu kater macho?huhuhu..yolah hubby lah klu org lain yg pakai baju saya mmg kena lah org tu..hehehe

qellissa berkata...

@hudhud omg too..he's wearing MY MNG..lol..=)

Khairul Azmi berkata...

haha...

Kaito berkata...

ok pe...daripada kena buang...baik pakai kan...haha..nice saiz pun

qellissa berkata...

@Kaito masalahnya, baju tu i still boleh pakai..huhuhu..baru je beli..pakai pon baru 2 kali...xkan nak buang =)

sop berkata...

x sanggup i pakai bj MNG..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku nak pinjam baju tue gak la...
;0

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

hahahah klakar la...asben i xmuat nak pakai baju i..i la yang pakai t-shirt dia...sebab i malas nak beli t-shirt besar2 since preggy nie..i rembat la t-shirt my asben jap...
wah dulu berat u brapa dear..naik 8kg..agaknya u dulu kurus kering jerk kot...*hheehehh statement kurus kering katanya.. :P*

azzah zainal berkata...

yang model mng tu xtahan..ahhaa

Shiela Latif berkata...

kehkehkeh....baju tue pon dia nak pakai...mentang2 dia muat...hehehe

u 42kg dulu babe...itu size i zaman sekolah dulu.....ok lagi per 50kg...lebih kuran size i skang nie...huhu

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam qelissa,

hehhe, walaupun gemuk tapi seksi/seksa tu...sendat

FyZa berkata...

haha..ok la 2..penjimatan..keh3..;p

kak ina mail berkata...

50 kg tu gemuk.ya ampun nak dibandingkan ngan akak ko ni.bersyukurlah ko 50 kg qelisha.

POSH76 berkata...

bagus ni baru sehati sejiwa...hehe
beb selagi dia tak komen u menten kalu kene komen tu mmg dah haruler hehe

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mentang2 ko da kurus, ko pon nk pinjam baju aku ea? huhh!

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe dulu berat i 42 kg skunk da 50kg..huh berat tu..tp i pon pinjam baju hubby i eat tdo gak..muahahaha..

qellissa berkata...

@kak ina mail hihihi kak, bukan x bersyukur, tp semua baju byk dah x leh pakai..huhuhu..50 kilo tu kan kak, byk lemak pegi kat perut..kuikuikui

qellissa berkata...

@POSH76 sehati sejiwa lah sgt...kuikuikui..masalahnya babe, dia da komplen my tummy look fat..huh!!

NaNaJoe berkata...

adesss~~
leh lak pakai mng..
:P

nas berkata...

saye nie kurus.....leh pinjam lemak???? huhu

Fay Nana (Cik Fana) berkata...

LMAO! model tu kalau masuk top model mcm boleh menang je. XD

y@n@ M!B berkata...

wah hebat aa dia muat pakai baju tu..ngee~

Aril Lanang berkata...

seksinya.....

.::WaNiE::. berkata...

Hahahaha

♥cutebabygirl♥ berkata...

hahaha
comel btol~ :P

Related Posts with Thumbnails