Khamis, 10 Jun 2010

yayyy!!!1st Nuffnang Cheque....


Hari ini hati ku sgt gumbira.yayyy.:girl_4:

Setelah genap 2 bulan menunggu, akhirnya dapat gak aku merasa cek Nuffnang ku yang pertama!

hmmm, nak beli aper erk ngan duit ni?:girl_10:

Beg coach okay tak??

pehhh, macam banyak sgt je, siap berangan nak beli Coach

Padahal baru baper hengget jerk:girl_5:

Beg kertas Coach pon x lepas..:girl_3:

Papehal pon, aku nak ucapkan thanks Nuffnang for tis cheque!!Luv ya..muahahaha:girl_6:


p/s: cuba korang teka baper RM aku dpt?hihihi..klu berjaya xde hadiah tau..:girl_12:

62 ulasan:

♥♥♥zakiah♥♥♥ berkata...

waaa... bape qellisa dapat? beshhh.. ;))

NUNU EERA berkata...

simpn la dulu duit ni.. kumpul smpai boleh bli beg coach.. ;)

sugar2 kapas strawberry berkata...

let me guess.dpt seribu!..hihi

Shiela Latif berkata...

babe...berapa nie babe?? ala, tak best lar tak nampak hengget dia tue.......

nasikputeh berkata...

simpan.. simpan utk belanje saye..
hehe

.::WaNiE::. berkata...

simpannnnn

Hasmadi berkata...

tadi kata skit je kan...agaknya dlm 60 kot...atau mungkin beratus gak tu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku ade share duit tue kan???
hehehe...
;)

zulkbo berkata...

SALAM..
he he
tahniah
janji duit
berkat titik
peluh ketiak
berbelog..
hu hu

AMIRA IS MIRA berkata...

bape u dapat..let us know bolee???hahaha

qellissa berkata...

zakiah: Cuba ler teka baper..tp siyes xde lah byk mane...

qellissa berkata...

Nunu eera: hihihi, lama lg tu nak simpan sampai leh li beg Coach..skrg [on baru baper hengget..

qellissa berkata...

sugar2 kapas:Seribu????? adessss..lagi 2 tahun kot baru nak jejak seribu..wakakaka

qellissa berkata...

Shiela: babe, u teka ar..sbb tu i blurkan hengget tu..ngeee

qellissa berkata...

Nasik puteh: ok nanti simpan utk belnja nasi puteh utk u ye..=)

Wanie: simpan cek ke simpan duit nya?=)

qellissa berkata...

hasmadi: Xdelah sampai beratus ratus..sikit je lah..

qellissa berkata...

meniti senja: of coz lah ko ader share, tu pon klu ko menang top komentor haku..lalalala

qellissa berkata...

Zulkbo: kuikuikui, kelakor lah abg ni, berkat duit titik peluh ketiak berblogging ea?...hihihihi

qellissa berkata...

Amira: y dun u guess? tak byk lah yang, x sampai ratus2 pon..tp still bangga coz dpt gak...ngeee

BezBuddy berkata...

nk teka2...rm70..btol x?:D

si[jari] telunjuk berkata...

bestnye..tahniah..:))

qellissa berkata...

bezbuddy: ngeee, ala salahlah babe..cuba lg next time ea...

qellissa berkata...

si jari telunjuk: thanks dear..=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

i xnak teka..tapi i nak merasa jugak duit nuffnang u..hehehehhe apa lagi cepat la belanja i.. :P...

qellissa berkata...

purplelicious: meh ar dtg tmpt i kita minum starbucks...opppsss x leh lah..i da boikot starbucks...ngeee kita minum kopi kat warung ea...meh ar...

LaNuNsepet berkata...

blanja la qelissa...
he3..

lanun geram.. nuff mcm dah tak mau bg buff kat lanun.

qellissa berkata...

Lanun: Boleh aper salah nye, Lissa pon baru je dpt buff tu pon buff malu2 nak kuar..huhuhu

cha berkata...

tahniah :).rm200 atau lebih ke?

qellissa berkata...

cha: Alolo yang, takde lah..malu nak ckp baper..hihihi

marina anakcikbob berkata...

qellissa...kasi tips..huhu..

POSH76 berkata...

wah mesti bnyk ni...leh ler banjer..penat I klik2 taw hehehe

+akufobia+ berkata...

RM50?

qellissa berkata...

marina: erk, nak kasi tips i pon newby blogger camno nak kasi tips..malu jer..pastu earning i pon x byk mane yang..

qellissa berkata...

posh: xde lah byk babe, tp anytime je klu nak banje u...hihihi..yelah bak kata abg zulkbo hasil titik peluh ketiak kita berblog sambil mengelik..

qellissa berkata...

akufobia: lebih sikit dr rm50..cube lg ea..hihihi

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam,

mubarak Qellissa, Kak sweetie nak teka juga..Dalam RM100.00 ada tak?

qellissa berkata...

sweetie: ngeeee hihihi...erm nt Lissa cek tul x jawapan akk tu..cam rasa nak bg adiah lak sape leh teka ngan tepat..hihihi

FyZa berkata...

weiiyuuu..bley belanja..keh3..;p

athirah berkata...

bestnyaaa... i nak beg coach juga... wuhuuuu

qellissa berkata...

fyza: bleh je nak blanje...biler tu pn.fyza?

qellissa berkata...

Athirah: samerlah i pon nak beg coach juga...biler lah nuff earning nak naik ni..huhuhu

IMAN'S UMI berkata...

hish lmbt tul chatbox tu loading, ingt nk jerit situ je, tp terhegeh2 plak dia, so jerit kt komen je. Mula2 tahniah dpt cek...wow bestnya. Pastu nk bgtau kita dh klik iklan proton saga awk tu.

NARDtheNERD berkata...

sis.
awwww.
i tak cash cash out lagi...
tunggu manyak sikit ah...
=))

nisa berkata...

besh nya.. msti byk kan.. hehhe

sweeTSour berkata...

wah bestnya..mesti dapat byk kan..keyyah xpenah dpt lg cek dr nuff

marina anakcikbob berkata...

xbyk xpee qellissa..
ni langsung xmeningkat..
segitu aje dr dulu.. :((

SwEetForEst berkata...

wahhhh..taniah2..bleyh blanje..

^__^

qellissa berkata...

iman's umi:thanks ye yang...

naddy: pasni tggu byk baru cash out ea...hr tu impulsive action, tetiba nak cashout lak..padahal baru bape hengget..hihihi

qellissa berkata...

Nisa: Tak byklah, tp gembiralah even x bykn tp still berbaloi..

sweetsour: xpe pasni mesti keyyah dpt cashout kan..

qellissa berkata...

marina: ala, ciannye..xpe pasni mesti naik...jgn sedih2 ye marina..

sweetforest: tengkiu..tengkiu..bleyh blanje..xde hal punya...hihihi

Razis berkata...

tahnish..sy pun br dapat gak.tp skt jerrr

qellissa berkata...

razis:thanks, tahniah gak pd u...samer lah kiter sikit jugak..tp atleast ada...=)

noor afzan berkata...

mungkin RM100 lebih..

qellissa berkata...

noorafzan..hihihi, maybe yes..maybe not....teka ar lg..klu betul dpt adiah..ngeeee

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz berkata...

qellissa!!! bestnya... tahniah... huhuhuhu!!!
.
.
.
tp berangan nak beli couch mesti rm100++... huhuhuhu!!!

qellissa berkata...

alif: thanks..hahaha 100++ salah...lalala..cepat saper dpt teka lissa bg adiah...hihihi

cikCEPET berkata...

huhuee..
besh nye..

:))

En iLham berkata...

tak penah dapat pun lagi
earning pun dah xnaik skang
takde sape sudi nak baca blog sy
sedihnyer.huhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

waa, cik qelissa.. dpt 1st cek nuffnang ekk..
sure sonot la kn.. hihihi, mesti amaunnyer besa punnyer ekk..
pepon, slamat merembat cik coach la ek..
makcik nyer lu x dpt rembat coach pun, coach-achi aje, hihihii**kuaci**

qellissa berkata...

en ilham: adeesshh sedihnya..xpe nanti i lawat blog u ea..jgn ar sedih2 tau..

qellissa berkata...

Leili: hihihi, sonok mmg sonok..tp amaun dia kecik punya!!!lalala..nampak nya samer nasib lah kita berdua rembat Coachachi je lah kat kedai runcit..ngee hihihi

NaNaJoe berkata...

leh blanje la kak kan?
hehehe``
beg coach?
kasi nana satu eyk? :p

Related Posts with Thumbnails