Rabu, 2 Jun 2010

Happy birthday kak !!

Entry ni khas buat my colleague yang sambut birthday dia on 31st mei aritu

Happy belated birthday ye kak Murley, semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki

Thanks coz belanja I mkn Secret's Recipe kat OUG

I loike Secret's Recipe

Pasni da xde geng lah I nak meronggeng coz akk da transfer kat Johor

huhuhu, sedihnya!!:girl_1:




Happy Birthday Cake


Macam biasalah, klu kat Secret's Recipe aku selalunya order Blackpepper chicken jer ,kebetulan 31 Mei tu Last day promotion utk lunch Hour. Bergegas2 kitorg pg Secret's Recipe masa tu da pukul 2.45, sampai2 sana kul 3, nasib baik waitress tu kata last day promotion, boleh lah dpt harga tu eventho kitorg smpi pon da kul 3..hihihi:girl_4:



Lepas mkn nasi, dapat lah mkn kek, maklumlah klu birthday xde kek cam x sah kan. Tapi xmo lah beli kek yg sebijik tu, coz takut tak abis lak. So, I amik ler Kek hazelnut cheese. Sangat sedap kek ni, coz ader rasa chunky2 hazelnut dia. Kitorg igt kan dpt lah promotion yg mkn kek kat situ dpt air tea atau kopi percuma. Rupanya non ado, sebab kitorg da amik promotion Lunch. Pada pendapat, aku lah kan, aper salah nya bg jer, pastu separate bill je lah..x kan susah sgt. Mcm lah rugi klu ko bg kitorg Teh ngan Kopi tu. Bukannya ramai pon yg mkn n minum kat c2. Tp kitorg malas je nak ckp lelebih. Layan kan je aper dak waitress tu ckp.:girl_8:



my friend amik Mango delight kek, yang ni rasa dia biasa2 je. Tak sedap. bagi aku lah x sedap, coz citarasa kan lain2.



P/s: Atas permintaan birthday gurl, gambor bersama tidak disertakan coz dia shy2 cat ler..Harap Maklom!

24 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

nasib baik last sunday dah dapat pekena kek dekat SR..kot x..harus i meroyan tengok kek kat sini..huhuhuhu
anyway hapie besday to ur prenz..

cha berkata...

lah dh abis promotion ke?kedekutnya SR huhu

zulkbo berkata...

salam..
ni sapa punya birthday
sapa belanja sapa ni
he he..

Shiela Latif berkata...

nyum nyum nyum...bila lak i nak makan nie...baru lepas husband lanje makan shushi...agak2 mintak lanje makan SR nie lepas tak...ngeh3!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

giler la...
sedap nye...
adus...
lapoo....
;)

black_mel berkata...

sedapnya...penah try banyk jenis gak kat s.r....nice..semua sedap2..

qellissa berkata...

purplelicious: tulah babe, nasib baik u dah mkn kan..klu x sian baby u, bile mummy dia meroyan tgk kek.

qellissa berkata...

Cha: tulah, my friend kata inilah peniaga2 kat cni, nak bg promotion mcm x nak bg..siap ader T&C lagi..

qellissa berkata...

zulkbo: tulah pasal kan, abis nak wat camno da burfday girl yg nak belanja, i terima jelah..bak kata org rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari..hahaha

qellissa berkata...

shiela: gerenti lepas lah babe..S.R pon xde lah mahal sgt..hihihi

m.senja: Lapor? g lah mkn..sian nye..anak sapo lah lapo ni..huhuhu

qellissa berkata...

Black mel: tulah kan, most of the cake kat c2 mmg sedap2..my fav oreo cheese cake..nyum nyum

Colourful life berkata...

selamat hari jadi..kepada yang berkanaan..happy2 selalu yerk..

A D I A berkata...

happy birthday gak pada dia :) sendri birthday sendri kena belanja orang pulak ke hehe?

i kalau gi SR amik banana choc cake j, lain i tak suka hehe.

qellissa berkata...

colourlife: thanks ye, nt i send ur wishes kpd yg berkenaan

qellissa berkata...

Adia: thanks utk wishes bday itew... biasalah da org nak belanja..i redha je lah...Banana choc cake? i pon suka tp paling suka oreo cheese lah..=)

FyZa berkata...

sedapnya kek..nyum3..=)

NARDtheNERD berkata...

eh.
burfdayy girl yang belanje sis?..hehehe~

qellissa berkata...

fyza: sedap2, sebab org belanja terasa kesedapannya..hihihi

qellissa berkata...

nard: tulah naddy, da dia insist nk bayor,,akk terima jelah.hahaha

cikCEPET berkata...

lame ta lepak scret rcpe...

huhueeww..
na mam kek jugax..!!

:))

kacang berkata...

sedappnyee

qellissa berkata...

cik cepet: nt kita lepak Secret rcipe sesama ea...

kacang: sedap..sedap..nyum nyum

noor afzan berkata...

i love secret recipe too..
=)

qellissa berkata...

afzan: me too love s.recipe..

Related Posts with Thumbnails