Jumaat, 18 Jun 2010

Congrats Babe!!

Tis en3 dedicated to my friend Mas. Aku nak ucapkan congrats for ur newborn baby, eventho aku lambat nak wish maklomlah sibuk...Dan ko pon baru hr ni nak tayang anak ko kat aku, aku still nak wish gak!!Congrats coz dpt baby secomel aku!!!hihihi..rasa cam nak cubit2 je pipi anak ko tadi...Sekejap je dapat cium baby ko, ko da nak balik..Nanti ader masa datang KL lagi tau..aku nak cubit2 anak ko yg putih melepak tu..muahahaha...

:kiss:


*


*


*


*


Syarifah Aishah Humairah, welcome to tis world!

Auntie doakan Aishah menjadi org yg berguna n berjaya mcm ibu n ayah bile besar nanti tau!

Comel sungguh kamu ni...geram aunty tgk..:wink:



p/s: still waiting for my turn to be a mom!!!:cry:

14 ulasan:

NUNU EERA berkata...

congratz 2 ur frenz sis..

black_mel berkata...

comelnya...geram lak tgk bdk tu..

POSH76 berkata...

congrate to ur fren yer...comei sgt baby tu hehe

zulkbo berkata...

salam..
tahniah buat rakan anda
comelnya baby tu..muka
kudut je..la la la

dak eina (◕‿◕) berkata...

c0melnya baby tu..rindu pulak kt anak sedara eina..tape2. nnt turn qellissa lak nk dpt baby ;)

NaNaJoe berkata...

alahai!!
tomey nye...
kak~~ sila2...turn akak plak k~ :P

ch@ berkata...

ooo tak sabar nk jdk mummy ye, meh jg cikOni tu sehari. haha! ini time feel like honeymoon again :D

piewahid berkata...

semoga anak beliau menjadi insan yang solehah, cemerlang dunia akhirat.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

tahniah2...
hepy jew aku dengar...
;)

cikCEPET berkata...

alalaaa~
chumill nye..
lame ta picet2 pp baby..

:))

cikCEPET berkata...

alalaaa~
chumill nye..
lame ta picet2 pp baby..

:))

kak ina mail berkata...

comelnya, mesti mama dia cantik ni.congrat to ur fren ye.

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

comeynya beb ....geram aku tengok...congrat to ur prenz

FyZa berkata...

fuhh mmg comey ini budak..klu ada dpn sy pun sy mahu cubit n cium pp dia..keh3..
nti smapi turn sis lak..=)

Related Posts with Thumbnails