Rabu, 9 Jun 2010

Spagheti Farm???Sedap ke??

Asik layan tag je, kali ni aku post en3 pasal mkn lak, aku tau korang kan suker mkn cam aku jugak. Sabtu lepas, aku ngan my friend Kak Moly, g midvalley. jejalan tgk henbeg Coach, ader clearance sales tu kat Butik Coach..Beg yg Lisa surihani pakai rega da turun RM1120 sajork less 30%..tp daku xde duit nak beli..cuci2 mata jelah.so pas penat n lenguh kaki berjalan, destinasi kitorg terhenti kat depan Spagheti farm ni, ekceli kitorg ni x tau nak mkn aper, samada nak mkn Teppanyaki atau cuba try mkn spagheti kat c2..Last2 kitorg decide utk cuba mkn kat Spagheti farm, yelah tak cuba tak tahu kan sedap atau x mkanan kat c2.

Pandangan Depan Kat Spagheti farm Midvalley, Kak Moly tgh order mkn..aku plak tgh sibuk amik gambar.


Menu2 kat cni semua berasaskan spagheti, mcm2 spagheti ader ye..korang yg suker mkn spagheti leh lah cuba.


View dalam restoren, org x baper ramai maybe tak ramai yg suka spagheti kot.


Kak moly punyer, spagheti blackpepper Beef, sedap tp x boleh mkn byk sgt coz muak.


Mine, spagheti bolognese meatball, x baper sedap..lg sedap spagheti n pasta kat ikea..huhuhu


Yang ni Mushroom soup, sgt sedap..yg ni jelah yg aku suker kat cni.:girl_15:

Nilah Kak Moly, tgh mkn aku snap gambar dia..hahaha.:girl_16:


Maybe Spagheti farm ade collaborate ngan Sports Planet, coz siap bg RM10 Voucher klu nak pg main futsal kat Sport Planets.


Total kitorg mkn kat c2 RM32.80, pada aku x berbaloi, better pg ikea, secret recipe atau kenny rogers klu nak mkn spagheti..tp klu ader yg berminat leh lah cuba try lah mkn kat Spagheti farm. for me so - so sajork.. thats my opinion lah.
p/s: Camne cara berkesan nak diet erk..huhuhu:girl_1:

43 ulasan:

noor afzan berkata...

huhu..pasal makan ni mmg terliur je tgk..
haiihhh~

diLa (: berkata...

wahhh, look delicious la dear :)

POSH76 berkata...

baru nak terai tapi bila u cakap tak sedap terus cancel hehe

Mommyyus berkata...

ermm..memang tak sedap pun. pernah makan sane..sedap lagi masak sendiri... Btul3 baik makan kat ikea..lagi sedap.Murah lagi..

liyana aziz berkata...

aduh, sedapnyaaa!!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

belanjew aku sok...
xkire...
;)

zulkbo berkata...

salam..
makan jer cik adik ni yek
yum yum yummie..
nampak sedap

qellissa berkata...

Noorafzan: Pasal mkn i mmg no 1..hahaha

qellissa berkata...

Dila: dun judge a food by its look..hahaha..look delicious but the taste is so bland..=p

qellissa berkata...

Posh: toksah try lah beb..membazir..hihihi..better mkn kat ikea murah je beb 5 hengget pasta dia..hahaha

qellissa berkata...

Mommyyus:Betul tu, rasa dia biasa2 je nak dibanding dgn rega dia..maybe coz moto dia NO MSG, NO TransFAT, NO ARTIFICIAL, NO PRESERVATIVES tu d mahal yg jadi mahal kot..utk healthy lah katakan..tp seriusly kat Ikea lg sedap gilos...

qellissa berkata...

Liyana: Nampak ew..sedap.. Try lah klu nak tau sedap ke tak ye..=)

qellissa berkata...

Meniti senja: Hokay, Ko dtg sini ar aku belanja..no hal punya..setakat spagheti xde hal lah...kuikuikui

qellissa berkata...

zulkbo:Salam bang,kita hidup kan untuk mkn...ehhh silap, kita mkn kan utk hidup..so apelagi mkn lah utk meneruskan hidup..hihihi..nampak sedap ea?

Kauthar berkata...

saya sukak spaghetti..huhuhu..kat penang ada ke spaghetti farm ni ek?

qellissa berkata...

kauthar: sayer pon suker spagheti.tak tau lah penang ader ke spagheti farm ni..=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

i xda la penggemar spaghetti sangat..tapi boleh la...masalahnya asben i xsuka spaghetti..huhuhuhu sadis kan..klu nak ajak dia kompom dia tanak...

M a W a D D a H berkata...

sedapnye tgk spageti itu...bila nak ajak adah lak nie...tapi mkn kat lain la sebab qellissa kate tak sedap..hehe

DALILA berkata...

saya stuju, kat secret recipe spageti mmg sedap..

qellissa berkata...

Adah: Anytime je bleh belanje kita g ikea lah, murah n sedap..kita mkn meatball ngan pasta kat c2..nak tak ? nak tak?

qellissa berkata...

Dalila: Setuju!!!secret recipe pon sedap nak dibanding kat cni..hihihi

ASaDa RyutaRo berkata...

kalau perut tgh lapar.. mmg akan hbs jugak. takkan memilih dh d saat perut lapar.. hihi =P

qellissa berkata...

Asada: Klu tgh lapor lain citer..kena plak org lain yg tolong byrkan...mmg best lah...

qellissa berkata...

Purplelicious: hihihi, sian u..so far hubby i ni mmg minat pasta and spagheti..so xde masalah klu nak ajak dia mkn..ngeeee

hellioz berkata...

spaghetti kalau nak puas buat sendirik

jom buat nak?
gwa lapar neyh
gyahaahahahaah~

qellissa berkata...

Hellioz: Buat sendiri? senang banget..beli je sos prego yg dlm tin ijo tu..rega pon dlm baper hengget je..jom ar wat kan utk ku....lalala

FyZa berkata...

i like mushroom soup..spaghti kureng cket..prnh mkn kat pizza ja..agk jakun sy kat ctu..hahaha..;p

+akufobia+ berkata...

diet.makan.senam.aa.

qellissa berkata...

fyza: Hihihi, suker sg mushroom sup, spagheti lg suker..org putih celup lah katakan..pizza punya spagheti pon sedap gak fyza.

qellissa berkata...

akufobia: Diet, mmg tak bleh coz asik nak mkn jek..senaman...huhuhu mmg jarang2 g..=).. camno?

Muniey berkata...

wah nmpak sedap, suke sgt2 sapagheti, law wat sndiri leh demand source lebih hehe ^^

qellissa berkata...

Muniey: Betul2..klu wat sendiri dpt sos lebey..rega pon murah leh mkn byk kali..hihihi

anyssreynastorymorypreetydirtysecret berkata...

WAHHH , macam sedappp jee ;D

qellissa berkata...

anyss: Nampak je cam sedap..lalala..

hans berkata...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaa

ayie berkata...

mcm best!

qellissa berkata...

Hans: erk,,ekceli x sedap pon..huhuhu

ayie: Tak best lah mkn kat cni..hihihi..leh tak review ckp x best?ngeeee

TeRRoRRiZZ berkata...

ini membuatkan air liur meleleh!!!!!!!!!!!

NaNaJoe berkata...

nampak kesedapan sungguh~~ huhuhu~~

qellissa berkata...

Terroriz: meleleh ke air liur tu???cepat lap..kang kotor blog i ni..muahahaha

qellissa berkata...

Nana: kesedapannya jelas nampak..kerasaan nya x jelas terasa..hihihi..paham x, wut i'm trying to say?....=)

Blogger berkata...

New Diet Taps into Innovative Concept to Help Dieters Lose 15 Pounds within Only 21 Days!

Blogger berkata...

Sports betting system earn +$3,624 profit last week!

Z-Code System winning picks and forecasts for NFL, NBA, MLB and NHL!

Related Posts with Thumbnails