Rabu, 26 Mei 2010

Aku MMg Marah!!!

Hari ni mood aku tgh PANAS!! :puteh_28:

ape salah dia kat KO hah?

Sampai tergamak ko ludah dia?

Ader dia kutuk ko ke bahlol?

Setau aku, dia duk relaks je kat tempat dia

Tak ganggu hidup ko pon

Dia ejek ko ke??

Dia ngumpat ko ke?

Dia menyusahkan idop ko ke?

Setau aku, XDE!!!

abiss tu apasal ko tergamak LUDAH kat muka dia?????

Kalau nak gaduh,

Meh gaduh ngan aku!! :girl_13:

asal nak main ludah2 plak kat dia??

Sedih aku tgk bila pg kat keta aku

Tengok2 ader kesan Ludah kat pintu keta aku

aku bukannya parking kat tengah Jalan

Aku parking kat tempat parking

Dah tu apsal ko tergamak buat camtu kat keta aku???

Kot ye pon ko nak Ludah, carilah tempat strategik!!

Kalau aku tau sape yg Ludah tu, mmg aku kerat Lidah ko:girl_8:


p/s: geram sgt dgn org yg suka meludah tak kira tempat ni!!! da aku kena bwk keta aku tu g Spa kasi wangi balik..:girl_11:..Aku ni x suka marah2! klu da mcm ni haruslah aku marah!!tul tak?sorry lah klu ader yg tak suka ngan ayat makian aku kat atas tu..huhuhu

56 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

kalau tahu bg tahu...
kite ludah muka die banyak2...
=)

cha berkata...

mmg kurang ajar la yang org tu

qellissa berkata...

m.senja: tulah klu I tau sape, i pampang muka org tu supaya senang kite ludah dia balik!

qellissa berkata...

sasha: memang sangat Kurang Ajar org itew!

~Blabberina~ berkata...

eee,yuckss

tiefazatie berkata...

eii...xde adab sungguh org itu..

IMAN'S UMI berkata...

Untuk org trsebut, nk gi mana2 bwklah ketur utk diri sendiri, bru x terludah ke kereta cik qellissa...apela...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

pampang n carik la...
xnak ludah kat pic...
kat muka tol2...
kasi yg lendir2 kat muka die...
hahaha...
weeeekkk...
geli aku...
=)

qellissa berkata...

tiefazatie: mmg xde adab!

qellissa berkata...

iman's umi: ketur tu ape?ngeee..

m.senja: ok nanti saye cari bg kat u ek..pastu u ludah tau muka dia..baru saye puas hati...hihihi

NaNaJoe berkata...

uish..kalo mcm tu, amek air liur dia, p bomohkan..hehhehe~~

Shiela Latif berkata...

eiiiii...geli beabe...kuang ajaaaaqqq betoi saper yang ludah2 cenggitu...takder adab sopan langung!! hampehnyer...jiran ker babe??

buyat(bebola tomato) berkata...

adoiyai....nasib badan btol la....xpe2 t msti die kne balik

rizal jabai berkata...

sabar ye..cool..nnt lau kite tau sape yg ludah,kita bom kan dia..hehe

ch@ berkata...

bersopan sungguh perangai. kreta akak dulu kena simbah susu, hampeh susah nak hilang. tak bertamadun, tu parking kat lot rumah la tu.

yan berkata...

dah wangi kan kereta? sabar eh :)

qellissa berkata...

nana: kklu x geli igt nak amik gak ludah tu g bomoh..hahaha

qellissa berkata...

shiela: nope bukan jiran, coz kejadian tu bukan kat umah i. mmg kurang ajo sesgt...

qellissa berkata...

buyat: mmg i doakan dia kena balik bio padan muka dia

qellissa berkata...

rizal: meh lah kito bomkan dia balik ..nasib ar i tak tau sape punya keje..klu tau siap lah org tu..

qellissa berkata...

cha: tu lah kan klu kat bumi ni byk tul org yg tak bertamadun..akak ok lg tau coz susu..member saye kena pampers yg ader sisa kumbahan tu org baling dr atas umah..ngam2 lak member tu lalu..bersepai sisa2 tu kat keta dia..lagi geli tau kak..eeee..

qellissa berkata...

yan: x wangi lg..coz x g cuci pown..bz skit..ni tgh sabar lah ni..=)

F U N F A B U L O S I T Y berkata...

tak bertamdun langsung manusia yg main ludah2 tuu- ;D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xkan aku sorang...
join same la...
=)

zulkbo berkata...

salam..
jangan marah2 ye adik manis
bawakla bersaba yek

qellissa berkata...

fun: mmg x bertamadun langsung

m.senja: bleh kita reramai ludah kan dia..xde hal punya..

qellissa berkata...

zulkbo: sape tak marah bang klu kena cenggitu..tp i tgh cuba bersabar lah ni..huhuhu

Kniedaz berkata...

hish..menyampah dengan org yang suka meludah merata2 ni..stupid kot

qellissa berkata...

kniedaz: betul2 i mmg menyampah org yg camtu..kot ye pon ludah g lah toilet tul tak?

A D I A berkata...

yuhuu dear.. chill eh, cool down.

(nasihati diri i sendri gak ni)

.::WaNiE::. berkata...

sangat geli dan benci tengok orang meludah merata2

mmg cam (*^(%*&%6

belalang hijau berkata...

keta pun kene ludah?
apekah salah keta itu?
huhuhu

qellissa berkata...

Adia: mmg i pon tgh cuba nak cool down lah ni babe..;)

qellissa berkata...

Wanie: samelah i pown geli..yuckssss

qellissa berkata...

Belalang ijo: tulah pasal, apelah salah keta tu..bukan keta tu kutuk2 dia pown..bukan keta tu ejek dia sampai dia nak ludah..keta tu duk diam je x kaco org..xde sivik langsung ..huh!

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) berkata...

alahai .. ada dah jadi..
kreta jadi mangsanya..

sabar je ye qelissa..
nanti kita cari idea ...

wadud@duad berkata...

salah ludah kort.. nak buat camner.. kalau nampak memang kene la jawapnyer.. btol ak? haha sabau je la..

SheY PuLL berkata...

ciannye....:P
meh sy rtlg...
tlg tgok je lah..:P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

wokey...
set...
=)

qellissa berkata...

syifa: tgh sabar lah ni yang...huhuhu

wadud: kot ye pon nak salah ludah, ludah lah kt tanah ke, tong sampah ke, sinki tandas ke...ngah sabau lah ni...

qellissa berkata...

sheypull: setakat tlg tgk je? huhuhu

m.senja: set! set! hahahaha

TTT berkata...

eee jahat nyee

noor afzan berkata...

x abes marah lagi ke nih..?

qellissa berkata...

TTT: mmg jahat kan..;p
noor afzan: da x marah da...ngeee tp klu jumpa si peludah tu harus marah balik...hahaha

たかやがみ berkata...

xde kije laa tu.. seronok sgt meludah merata-rata... ahaks.

qellissa berkata...

mmg xde kije lah tu....huhuhu

APAN berkata...

mmg bikin panas la kalau cmtu...
haha...

RaMa2UnGU berkata...

rilek sis..

waaa.kite punt ak suka gak org suka mludah merata2 ni...pengotor jek..

qellissa berkata...

Apan: hahaha, mmg bikin panas!!huhuhu

qellissa berkata...

rerama: sis tgh ileks ar ni dik oi..klu tak, abis ngan keta2 akk jual...hahaha..geli coz ader kesan ludah...leh gitew...

mahira oya berkata...

sakit hati jer...

lAl berkata...

Jangan marah2... kerana marah akan menyebabkan kita jadi kurang bijak dalam membuat keputusan... :p

Shiela Latif berkata...

penggunaan kata "kuang ajo" itew sangat2 aku gemarinyer babe...asal dari johor, sesama kita speaking johor yek...hehehe (lari tajuk)

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

agaknya penghujung2 bulan MAY nie bulan penuh amarah kot kan..heheheheh

qellissa berkata...

shiela: org johor ckp cenggitu erk? hahaha i pon org johor x pasan ckp kuang ajok tu....

qellissa berkata...

purplelicious: tulah babe, May agaknya bulan yg penuh dgn perasaan marah kowt..lalalala

Related Posts with Thumbnails