Jumaat, 7 Mei 2010

Wall Decal sticker

Rabu lepas, terjumpa satu laman web utk sticker2 deco kat facebook..so tangan ni pon gatal g order satu kat Homeideasshop ni, Rabu order, Khamis da sampai...Sungguh Efisyen diorg ni, cepat dan pantas..Igt kan lama lg kot dapat..x sangka pulak semalam leh dpt.. so balik umah, mmg da x sabar lah nak lekat kat dinding.. lepas semua dinding kat umah ku telek, akhirnya dinding sebelah rak TV menjadi port terbaik utk ltk sticker tu..Coz feature wall tu kaler merah ..kena lah ngan sticker tu kot..=)

ni parcel yang aku dapat semalam.

dalam kotak tu ader sticker, so sticker tu aku ltk sblahdia..kasi suspense gitew..

ni lah sticker yg aku gatal2 g beli tu..hahaha

ni gambar dr web tu yg aku berkenan, berkenan sebab dlm byk2 yg ni paling murah..hahaha..RM26...

Tarrrraaaa!!!ni lah hasilnya...xde lah cantek sgt..tp ok lah utk first attempt..yang best sticker ni, klu kita buka pon leh tampal balik..x rosak..kira berkualiti sgt lah sticker ni. ni pon da baper kali aku buka tampal, buka tampal..coz tulisan tu aku tampal senget...tu yg kena buka balik adjust..pastu tampal balik..sgt berpuas hati dgn sticker itew..

yg ni i baru amik, ltk lampu kat c2 supaya nampak lagi meyerlah gitew..cantek x?

p/s: sesapa yg berminat pasal deko leh lah lawati laman web Homeideasshop ok..

32 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
perghhhh...
menarik..tertarik
ko memang debob..
he he..cantik la
nak beli satu

si[jari] telunjuk berkata...

tampal kat dinding ke tuh?

qellissa berkata...

zul: sila lah try beli..=)
jari: yup tampal kat dinding..=p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

cun la...
=.=

M a W a D D a H berkata...

cantik lar sticker yg qelissa beli..nak usha gak la..hehehe

cutecida berkata...

oooo kat shah alam de jual gak stiker cmni ..sekeping 2.50 jer blk umah leh tampal ka dinding mcm2 bentuk ada tp xsure la quality same ke x ngan qelissa beli ni hehehe

Shiela Latif berkata...

shantek2!!...tapi shiela takleh nak buat apa2 lagi...dok umah sewa emang susah...nak buat tue takleh..nak buat nie takleh...kena tunggu umah sendiri jugak baru lar dapat merasa nak deko2 umah nie... :)

qellissa berkata...

cutecida: nak cari yg cenggitu tp malas nak kuar jln2..last2 beli kat blog je..hihihi

kinsyakrn berkata...

cantekkkk....tp tgn xberseni tampal menampal ni, mesti senget tonggeng semua.. hahaha..

wadud@duad berkata...

wow cantk stiker, ad mksd tersendiri dalam stiker tu :) kucin dngn pkok..haha..

lepak2 la lam blog sya eh, kritik dan komen anda sangat sya perlukan untuk lbih memberi kemajuan dri saya :) thanks :)
http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com

MademoiselleEras berkata...

Macam mana nak beli ha?

qellissa berkata...

mademoissellaera: g kat laman web dia pastu pilih je mana yg berkenan, then byr lah..transfer kat akaun dia..within 1 day da smpai..cepat tau..

cikCEPET berkata...

hihiee cun arrhhh...
cm sweet jewp.. ;)

Shukor berkata...

wah..macam best je..mmg utk wall deco eh? kat rumah xda pulak deco2 wall.

pak long berkata...

salam..
memang seni la..nanti boleh la tiru idea ni...

Arisa Mihashi berkata...

chanteknye

rutikeben berkata...

lkat kt kete pun ok nih..hehehe

Jieda berkata...

gambar yang last tu bila dah kena cahaya lampu memang terserlah kecantikannya

shey berkata...

alahaii , santekk ! :))

shazika berkata...

wohaa..
lawanyer hias dinding gitu
nak buat jugak la

.::WaNiE::. berkata...

cantik !!!!

sarah shafie berkata...

lawa lah...

Nashays berkata...

yeaaa..sgt jeles dgn sticker itewww...

@juera berkata...

cnteknya..x yah pgil eric leong pon x pe..sbb dh pdai deco..hehe

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

cantiknye...nanti lau tanggal kan cat tan tertanggal ke? tp mmg nice...ada web dia tak?

Anak Perak berkata...

sangat cantik.maching dgn color.tp klu sy nk beli,umah sewa lak.tunggu beli umah sendiri dl

ikeen berkata...

i pon ade gak deco2 rumah..tp beli kt kedai je la..3design = rm10..lawa2 sume..

qellissa berkata...

ikee: beli katner? nak beli jugak lah..murah sgt tu..

Faizal@PeJAY berkata...

nak satu

Si Kenit berkata...

cutenya
berminat lahh =D

Dara lapok berkata...

wow!!
cantik giler!!!
klu camni, sy pun nak wall decor gak lah..

hehehe..
boleh gak hias cara saya..
(^^)v

+akufobia+ berkata...

nak sikit.erkk.

Related Posts with Thumbnails