Khamis, 20 Mei 2010

I need New Sunnies!!

Any suggestion, sunglasses mane yg seswaii ngan muka aku yg boolat ini..:what:

Coz its been 2 years since i tukar to new sunglasses.

My 2 years Gucci tu sgt berbakti pada i, coz its got power for my rabun2 ayam punya mata..hahaha..

tp mcm dah x IN lg kot sunnies i tu..coz aite now people more to wayfarer...

Cantek sgt ke wayfarer tu? seswaii ke ngan muka aku ni..huhuhu..

jom layanzzz aku berangan jom...

Nak beli takut incik Ary x approve( mmg x approve pown since the old sunnies still cantek n x patah lg) huhuhu so aku berangan dulu lah..



Suka tgk Dior ni sgt cantek..



Giorgio Armani ni pown cantek



Coach Jackson Bronze Sunglasses..sungguh gojes.

.

Coach Sienna Sunglasses Tortoise Brown sangat cantek..



And Lastly my Old Sunnies, tis Gucci sunnies hadiah from incik Ary masa kitorg bercintan cintun 2 years ago.. Now da kawen, non ader hadiah dr incik ary...huhuhu sedih siot..


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


Me and my beloved niece..:girl_16:.



p/s: Klu korang pon nak berangan sunnies tu meh pegi kat blog watchshoppe ni..murah sey sunnies dia..

33 ulasan:

ellis suriyani berkata...

wahh...nice sunglasses

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku prefer dior tue...
sempoi...
but style...
=)

MiSs TOrA berkata...

cpt3 le beli sume cantik2 belaka hehe

qellissa berkata...

M.s: I pon loike Dior tu, cun giler seswai untuk guy n girl kan..
Ms.tora: adesss, mmg nak beli Je semua tp duit Nya takdok!! Hahaha

Shiela Latif berkata...

semua yang di atas tue sesuai ngan u babe :)

qellissa berkata...

Adesshh, klu semua lawo camne nak beli ni? Duit xdok..hahaha

OnE HeArT..OnE LoVE.. berkata...

sunglass yg you pkai tu cun dh tu! hehe.=)

qellissa berkata...

One heart: cun ke sunglasses itu? Toce2 .. Tp I nak cr satu sunglasses yg xde power supaya I boleh melaram ngan contact lens kaler biru..hahaha..

Nurul Harun berkata...

ish. tatahu nk pilih yg mana. hehehe

qellissa berkata...

Nurul: sy pon x tahu nk pilih yg mana..hihihi

M a W a D D a H berkata...

wahhh..cantiknya die pakai sunglasses...:)

qellissa berkata...

Adesshh Adah, u make me blushing lol!

AiDa AzRyN berkata...

Aida ske gucci sunnies.. ;)

qellissa berkata...

Qellissa pown suka gucci sunnies..hihihi

~Blabberina~ berkata...

xpenah lg pakai yg branded2 nih..but loving the Dior..

SheY PuLL berkata...

alah kamoo pakai la RAYBEND...hehehe

qellissa berkata...

Blabberina: i pon suka patent dior tu
sheypull: reyben tu cam patent utk guys je..;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

yup...
n suit wih ko la...
=)

A D I A berkata...

babe bulat k muka? i rasa muka u jenis heard shape, u google tgk ana ssuai unt muka u.

i ada 2 sunnies tapi i duk pakai dior sunnies yg kaler maroon/purple tu kemana2. belasah je baju kaler apa pun sebab sgt selesa dgn i

qellissa berkata...

M.s: dior tu seswaaiii ea??? Ok ok....
Adia: muka i skrg da boolat coz i da berisi huhuhu.. Nt i google ea.. Hahaha blasah je janji selesa kaler pape pon janji Dior...hahaha

Aidi-Safuan berkata...

beli la yang dior tuh. smart tuh! konfem kalah angelina jolie. :P

POSH76 berkata...

beb if u ask me...semua tu lawa tp yang paling berkenan coach tu...i pun tak rasa ur face bulat u mcm my face jugak susah mau cari yg suitable tp kalu dah jumpa tu jelah I pakai hehe

qellissa berkata...

Aidi, i mmg sukerrrr gak dior tu, tp berangan jelah dulu..x mo lah i kalahkan anjelina joli.kan x pasal2 bret pit jatuh centa ngan i pulak..hahaha.. Naya je...;)

qellissa berkata...

Posh: coach mane yg u kenan? Coz c2 ader 2 coach babe..;p klu i more kepada coach yg bwh coz yg atas tu abit besar utk idung i yg x baper nak mancung ni..hihihi

NaNaJoe berkata...

nak yg coach tu..huhuhu~~

.::WaNiE::. berkata...

coach tu sangat gojes !!

qellissa berkata...

Adusshh, ader yg kate dior, ader yg kata Coach cantik...pening pale mak nyah!!!hihihi

Shiela Latif berkata...

kan i dah cakap ngan u babe...semua yg di atas tue sesuai ngan u...jd u takyah susah2 pilih style or brand mana yang u nak pilih...u pilih price yang OK jek...kan dah settle problem u babe... :)

qellissa berkata...

Hahaha, shiela semua spek diatas rega dekat same je.. Tu yg nak pilih patent manevyg sesswaii..hahaha

kinsyakrn berkata...

hahaha..lissa tau ye akak xsinggah. akak gi sbnnrya tp xkomen. sebok mgu ni, audit bersepah2 kat opis. hehehe. sunglas lama cam nak bg laluan sunglas baru je...lissan sesuai pakai cam dlm gambar tu sb lissa uptodate..mesti nampak smart.. dengan akak xsesuai, mcm org xsedar diri je. hahahah..syg die..

qellissa berkata...

Hihihi, sggah ye Kak? Mane lissa tau coz x tggal jejak.. ;) ape lak klu akk pakai mesti lg vogue d vass, mama vogue gitewwww....syg akk jugak, mmmuahhhhh....

hidayah berkata...

dior sunglasses is nice...(:

Shiela Latif berkata...

adeiii...surrender lah cenggini...saja nak meramaikan majlis...hukhuk

Related Posts with Thumbnails