Selasa, 25 Mei 2010

shrek Last episod

Rasa mcm dah lama je aku x tgk wayang, last tgk aritu pon citer Ironman :puteh_1:

cheh, lama ke tu? hihihi, xde lah lama mana pon

So ari Ahad tu, pas we oll mkn kat Old Town, trus kitorg g The Mines

Ekceli, umah aku ngan Mines xde lah dekat, tp bila tgk wayang mesti pg kat c2

SEBAB???!! sebab kat c2 x ramai org tgk wayang cam kat midvalley ngan Sunway pyramid, so boleh lah tgk dgn aman

macam biasalah, sebelum tgk wayang haruslah aku isi perut dulu

wajib tu beb mkn, kang x pasal2 tgh tgk wayang perut pon rancak berbunyi

kali ni kitorg mkn sushi lak, coz td aku rasa da kenyang mkn javanese mee so tis time aku mkn japanese food lak, aku kan ader keturunan jepon jugak..wakakaka( sila jgn muntah ngan statement aku itew..)


woot woot!!! sushi king Lover, kat cni ader happy hour promotion tau, less 20% lagi..tapi utk lunch hour lah on weekdays only ye:girl_4:



Incik Ary tgh melantak...Kali ni x mo ltk gambo mknan bebyk takut korang terliur n boring..hihihi



Pas mkn, kitorg pg beli tiket plak..11 hengget tau tiket tu, huhuhu



Best gilos citer ni, part yg aku x bleh blah nk gelak, bila si Puss tu wat muka comel ngan membulatkan mata dia, mintak tlg Donkey jilat bulu2 kat bdn si Puss ni...kelakar tul muka Puss itew, :puteh_11:overall aku suka lah tgk citer ni, tp yg sedih coz yg ni last episod!!! huargghhh



Mines pown ader buat promotion pasal filem shrek ni, yg best 15-30 mei 2010 ader Movie karakter Mall appearance,boleh lah tgk shrek ni secara live..mane tau nak amik gambo ngan karakter2 filem shrek tu, silalah berkunjung ke Mines..wah!! siap promosi lagi..harus Mines bg share kat aku ni..hahaha



p/s: sory lah en3 yg ni pon aku ltk gambo makanan juga..kan aku da bgtau yg aku ni kuat mkn.:makan:

31 ulasan:

A D I A berkata...

hamboi nak makan sushi dan2 ngaku ada darah jepun ehh hehhe, ke mmg ada? iras2 tu ada dahhh.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xleh tgk citer nieh lagi...
sesape nak belanja???
=)

ch@ berkata...

alaaa dah episod last kan? suka sgt tgk citer ni, mau bwk oni gi tgk ar...shrek kale hijo. ahahaha!

sasha* berkata...

i tak suka sushi sgt.u suka sushi apa dear?

lama dh tak tgk muvi T_T

qellissa berkata...

Adia: hahaha, xde lah i gurau je..darah yg mengalir tetap darah jawa campur melayu tau...hahaha

qellissa berkata...

m.senja: jom2 i belanja u tgk Shrek ..muahahaha

qellissa berkata...

cha: g ar tgk, best gak lah..tp lain org lain pendapat..bg i besh gak lah citer ni..

qellissa berkata...

sasha: babe, ekceli i x suka sgt sushi, tp layankan hubby i je..ngeee..skrg da suka plak, i paling suka salmon sushi.. tp selalu order kat c2 tempura lah..sedap sey..

mrs.ecam berkata...

xpe slagi blom tahap obesiti mkn jekla/.......hihihiihih

TTT berkata...

wah cik abg mam bento sedpnye (◕‿◕✿)

wnndu nak gi mines.. lalink next time with me ok hehe

qellissa berkata...

mrs ecam: erk ekceli mcm da nak obes je..huhuhu

qellissa berkata...

TTT: Laling cyg, next time kita g sesama ea..asik g ngan incik Ary je busan gak...ngeee

acap berkata...

dah tengok gak citer ni.hehe

qellissa berkata...

acap: best kan citer tu..=)

saya_arief berkata...

xdpt tgk shrek pown xpe..
asal dapat makan..
haha.

qellissa berkata...

Arief: hahaha, i sokong ckp u.. Janji dpt mkn!!

Syafiq Kadiran berkata...

xtgk lagi citer tu...adeh...ni la susah biler x berduet ni...

qellissa berkata...

Shafiq: tggu berduet lah br g tgk ea..klu x dpt tgk wayang tgklah dvd dia..ngeee

NaNaJoe berkata...

aduh~~ best nye makan sushi, but im on diet lor~~ HUHUH~~~

qellissa berkata...

Nana: i pon diet juga....;)

Shiela Latif berkata...

i lagi lama tak tengok wayang babe...last tengok masa tunang2 dulu...eh!! yang nie macam dah penah citer jer kan??..ehehe

NUNU EERA berkata...

offer sushi ni kne pki mmber kad sushi x..??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

btol nie???
waa...
best nye...
=)

noor afzan berkata...

nak tgk shrek gak..
huhu!

qellissa berkata...

shiela: erk, da ader anak mmg lah susah nk tgk wayang...=)

qellissa berkata...

Nunu: xde lah, offer tu utk sumer customer dia tp valid utk yg kat belt sajork... klu ader2 x dapek offer tu..

POSH76 berkata...

patutla u mcm jepun suka makan sushi yer hehe

beb tak sabar nak tngk shrek ni....i nak tngk pun sbb si tuceng romeo antonia banderas yg sexy tu hehe

qellissa berkata...

posh: hhuhu, i'm blushing babe...ngeee.. same ar sbb si puss tu lah yg watkan i teruja nak tgk...cute der...

IMAN'S UMI berkata...

bEST GANDA DUA GITU...DHLA MKN SUSHI, TGK SHREK PLAK...BESTNYERRRR....BILALA BLEH TGK WAYANG...LMBTNYA ANK NK BESAR, MAKNYA NK TGK WAYANG NI

qellissa berkata...

iman's umi: bleh aper bwk anak tgk wayang, i tgk ramai yg bwk baby tgk shrek tau.kerusi belakang i siap bwk baby tau, baby dia siap main agah2..comel je dgr...

Shiela Latif berkata...

tue lah babe...dah ada anak nak tengok wayang memang susah...tapi makan sushi dapat selalu...huhu, i lom penah update makan sushi lagi kan??...caer nak update...lom sempat snap picture...hubby bagi abis 2 plate order...kang kalau ambik picture, takot tak sempat jamah lak i..hukhuk

Related Posts with Thumbnails