Jumaat, 14 Mei 2010

Deko-Deko-Deko

Ari tu aku ader post pasal wall decal. Ader rakan2 blogger yg komen, g tau aku ader wall sticker yg lg murah diorg beli kat time square 3 rm10. pastu time aku blogwalking, ader terjumpa satu post pasal wall sticker gak, blogger tu beli kat pasar tani, Putrajaya..Kebetulan jumaat lepas aku ader g Putrajaya,so aku ajak lah incik Ary g pasar tani utk beli wall sticker tu..:puteh_2:





wall sticker yg aku beli, satu keping tu 2 hengget, murah gilos...aku beli 3 keping yg 2 hengget tu, sekeping yg 5 hengget total semua 11 hengget:puteh_23:



Walaupon murah, siap ader cara2 nak lekat tuh!



Ni, lah sticker tu, kualiti memang jauh lah dgn yg aku beli dulu kat Homeideas, coz yg homeideas tu cam plastik sticker dia, dan boleh lekat byk kali. yg ni cam kertas je aku tgk. maklumlah benda murah,



Tempat yg aku nak tampal, bilik tamu aku.. walupon xde org tido kat situ haruslah di deko jugak kan. Ni gambar sebelum di tampal wall sticker.



Tarraa!!!:puteh_12:

Ni lak sudut kat bilik aku sebelum di tampal, x boleh post gambar bilik aku, rahsia..hihihi.bg tunjuk sipi2 je..



Ni lah hasilnya, walaupon murah tapi nampak cantik...bg aku lah..klu korang tgk tak cantik, bg aku tetap cantek...penat:puteh_4: wooooo tampal tu, haruslah aku mengaku cantek. hahaha..


33 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nice la...
=.=

My Lil' Princess, My Hubby, My World berkata...

Cantik...sape kata x cantik tu mmg x minat seni kot...kekekeke

cik eykameow :) berkata...

akakk...sticker tu eyka pun beli. tapi x tampal kat dingding. takut x melekat. so eyka tampal dlm toilet. ehehe comel2. sukee. ehhh lawa bilik!!

qellissa berkata...

m.s: thanks bro..=)
iman's umi: hihihi thanks ckp cantek, berbaloi usaha i melekat..=)
eyka: kelas toilet eyka, siap ltk wall deko lg..hihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

wah cam best jerk...tapi masalahnya umah yang dok skrang nie umah sewa jerk....sayang lak nak tampal...nanti klu pindah..huhuhuhuhu

Bunga berkata...

salam..
cantik2...kalau saya ada rumah sendirik pun, dh lama sy buat.. tp sbb duduk kat negara org, x dpt merasa nk deko bagai mcm tuh..:)

Kauthar berkata...

saya pun berminat jugak nk lekat2 sticker ni kat dinding umah..hihihi..boleh dapat kt pasar tani ke?confirm la kt pasar tani umah saya takde mende nih..ari tu qelissa beli online kan?kat web mana ek?

Shiela Latif berkata...

suker mendeko rumah yer...huhu, cantek, menarik kreative... :)

nuraarin-life berkata...

cantik..cantik

bg saya idea nak hias bilik juga..thanks yer

helena's berkata...

cantik cantik cantik!!!

rutikeben berkata...

hohooho lawa...

tapi yg 1st dlu nmpak lg real

POSH76 berkata...

beb cantikla dulu tngk gak sticker ni...tp bila tngk u buat bertambah2 teruja nak beli ....hehe

M a W a D D a H berkata...

wahhh..cantik deco tue...pandai qellissa pilih....adah suka.. :)

.::WaNiE::. berkata...

cantik

wani dah err berapa bulan beli sticker yg murah ni

tapi xtampal2 lagi hahahah

noor afzan berkata...

rajinnye hias bilik..

TTT berkata...

tomey!

s.N.h berkata...

lawanyaaaaaaaaaaaa

cikgu isza berkata...

cantik.. ingat masa benda ni mula2 kluar.. mahal gila.. satu rm10 tau.. huhuhu

Saiedah Syamielah berkata...

cantik la qelissa,,,bestnya,,^^, nak buat jgk la,,hee =D

siti nur fadhilah berkata...

nice work :)

impian i belum tercapai nak jadi interior designer tiba tiba tukar english teacher. T.T

snow white berkata...

cantiknya..beli kat website mn..nk beli jugak..hehehe

+akufobia+ berkata...

cantik.(hidung panjang.)

A D I A berkata...

ingat bilik tamu tu dah bilik u hehe. lawa je. btw i minat deko kat bilik u tu. sgt menyegarkan sbb pinkish2. i likee.

Nowwa Fitri berkata...

Sweet laa...

fatin hanani berkata...

:D yahh fatin pun da jugak beli stcker 2...
cntik kan
x payh pnt beli bnda mhal2 nak tmpl kat dindg..
guna yg 2 pn dah cntik kan :D

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

cantiknye....t lau tanggal cat tertanggal gak tak?

Nad berkata...

nak taruk jugakkkk...! tp mesti abah tak kasik. huhu. -__-"

DALILA MISMAN berkata...

wow..cantik2..nak cari jugalah,nak tampal dalam bilik :)

yusratravel berkata...

suke tgok yg de sgkar burung tuh..nice..damai jer rase..

Alyssa Villamor berkata...

cun2!
tadi pun g karnival belia pun npk sticker2 camni,
boleh tahan la gak design n harga nye pun berpatutan..
tapi tak beli sbb tk de wit mase tu..huhu

heart~ berkata...

eh2 bli ktne?? nk jugakkkkkkkkkkkkk

qellissa berkata...

heart: beli kat pasar tani putrajaya.=)

ShazlinaSaad berkata...

sangat cantik dan menarik..nak cube beli juge la :)

Related Posts with Thumbnails