Rabu, 12 Mei 2010

Lagi tag Oleh mama Adam Contest senyuman paling menawan kalbu...

salam, kali ni Aku di tag lagi oleh Puan shiela untuk Contest senyuman menawan:look: anjuran cik chenta:kiss:...Syarat2 kontez ni korang leh tgk kat link cik chenta ye..

Inilah cik penganjur kontez, menawan kan senyuman dia cam senyuman aku...lalala


Ni Gambar aku senyum ye, klu ader kontez sengih paling menawan pon aku nak masuk tau..coz aku suka sengih...:pompom:

aku suka senyum sebab senyuman tu kan satu sedekah, dan bila kita selalu senyum, kita pon ramai kawan, maklum lah rupa x seberapa klu senyum kan lagi bertambah2 manis...tul tak kawan2?? so contezz ni aku tag kat 4 org jelah ye...
1.Adia
2.Azie
3.Adah
4.Adda
semuanya aku amik huruf A..:camera:
p/s: tarikh tutup 20 Mei 2010 tau..


22 ulasan:

A D I A berkata...

haa hamik semua huruf A hehe. i susah senyum la. sengih banyak la.

qellissa berkata...

Adia: samelah, i pon byk sengih..lalala

Shiela Latif berkata...

hai...contez ker??...takpr lah...i layan tag jer...kihkih

Shiela Latif berkata...

lupa nak cakap...senyom mu itew sangat menawan kelbu...huhu

.::WaNiE::. berkata...

good luck beb ;)

Nerzhul berkata...

haa senyum senyum. amboi cantik manisnye senyuman. semoga menang ye. heheh

Nerzhul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
M a W a D D a H berkata...

hehehe...senyuman mu sungguh menawan qellissa...tapi saya da masuk dah contest ni...g cari kat page adah...hehehe

POSH76 berkata...

beb cantiklah I wish u menang yer...ni yg teruja nak masuk gak ni...hehe

sUfFeR8zInE berkata...

senyum mengalahkan kambing..hehehh..gurau :P

Darkbatman berkata...

cun nye???

rutikeben berkata...

gudluck~!

rutikeben berkata...

eh,manis snyum tuh..

NiZaM Limited berkata...

waaahhhh..dah la tuu..
tutup je kontes ni..dah tau sape menang..senyuman qelissa menjuarai.hehe..

papepon gudluck ye.. :D

noor afzan berkata...

aii..qellissa..
comel2//

pawaka19 berkata...

gud luck semoga menang nanti

zulkbo berkata...

salam..
senyuman yang mahal nie
he he..memang bermakna..
i like your smile

aesthetic berkata...

hihi..gud luck cntest^^

Lin Kreshk berkata...

lu memang cute pun qellissa... kalo lu hidup zaman rock dulu pun, ramai mat2 rock yg akan mengorat lu... hehehhehe... - rockers

http://cicaktonjeng.blogspot.com/

cik eykameow :) berkata...

comel nyaaaa senyuman mu kakak. hehehe gudluck!

siti nur fadhilah berkata...

good luck competitor! :D

kerol berkata...

senyuman kambing is the best...

Related Posts with Thumbnails