Khamis, 27 Mei 2010

Aku sukerrrrr!!!

Aku sukeerrr time Sales!! aku rasa, korang sumer pon mesti sukerr bila time sales kan..kan..kan.. Dan yang paling aku suka bila sales itew berkaitan dgn makanan!!!

Tersangat lah aku sukerrrr:girl_4:

Yang besh tu, sales tu sampai 40% hokay! i repeat 40%!!

mesti korang tertanya2 ape yg sales tu kan

Ekceli, semalam aku ngan Incik Ary pg Tesco cheras, masuk2 je kat tesco dgr bunyi bising2

ALL ITEM 4o% mari datang!mari datang!

Dah dengor cenggitu wajib lah aku tgk ape yg 40 percent itew

Rupenya KING'S buat sales 40% utk roti ngan kek dia

Aku x minat ngan kek and roti kat KING'S ni,tp yg aku ngan incik Ary minat kat KING'S ni, agar2 ngan tart buah dia

tapi semalam, agar2 tu xdo huhuhu


Ni leaflet King's..sales ini hanya valid kat Tesco Cheras sajork!



siap ader kotak lagi tu..cam mahal je klu tgk..



Tarraaa! aku beli 3 fruit tart, ngan satu blueberry tart



u see banyak tu buah dia, ader peach, ader stoberi, ader kiwi, ader anggur



Total sumer tu dlm 7 hengget lebih jerk, berbaloi2..



p/s: hahaha,en3 ni pon pasal mmkn jugak....:puteh_2:


45 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sangat berbaloi2...
hehehe...
=)

cha berkata...

kek dia yg byk buah kt atas tu sedap.tak muak sgt mcm secret recipe

qellissa berkata...

m.senja: mmg berbaloi2 tu..

Mommy Pinky berkata...

Wah2, seronoknya dia ;)
Tp kalau tengah nak makan, mahal pun tibai je..ngeh2~ ;p

qellissa berkata...

cha: kek dia x penah rasa..coz clalu mkn cheese kek secret recipe..sedap ea kek buah dia yang?

qellissa berkata...

mommy pinky: tu betul, klu dah teringin nak mkn, mahal pon bantai je..janji dapat..hahaha

+akufobia+ berkata...

rindu tart cheese+blueberry.aa.sob.

qellissa berkata...

akufobia: naper rindu lak? meh ar mkn kat cni...

yott berkata...

ermh..yummy2

qellissa berkata...

yott: yummy2 jer?=)

IMAN'S UMI berkata...

Laa...sy pn gi gak smlm, x jumpa awk pn (padahal x penah tgk muka pn)...berkenan ngan German Cheese cake, jd RM40++ je...blm beli smpt agi beli coz dia last 30 May kn? Sblm tu pasal Sale gak g Jusco Maluri beli kapet save 70%...wlupn x lawa, asal leh guna & jimat...hehehe

wadud@duad berkata...

meh skit.. teringin lak..:p
mesti makan sorang2 dalam lemari.. kuah3.. :-D

qellissa berkata...

iman's umi: lor ye ke? g c2 jugak? x nampak kiter ke hihihi? tp i pg mlm lor..bestnya dpt li karpet less 70%..best tu..janji dpt murah n boleh guna oklah tu babe..=)

qellissa berkata...

wadud: leh ape salah nya..tp nape mesti nak mkn dlm lemari?konpius i..huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

wah sales makanan nyek....jarang jumpa sales makanan nie..tapi sales pakaian kita suka..heheheheheh...
sedap la fruit tat tue..huhuhuhuhu

qellissa berkata...

purplelicious: i pon suka sales pakaian..pendek kata aper2 sales pon janji sales, mmg i suka..muahahaha

aril berkata...

semua sales org sukerr...yg penting fuluss...:-)

cha berkata...

i pn br2 ni akak ofis i beli.dia kate sedap and rasa dia lite.pastu i mkn 2,3 tak muak.sedap.u cubala nanti :)

Shiela Latif berkata...

ada SALE????...adeiii, karpet yang less 70% tue ada lagi tak??....huhuhu (aku org yang giler sale jugak....)

Shiela Latif berkata...

babe...pertanyaan karpet yg 70% tue merujuk kepada komen IMAN"SUMI...muahahaha.....kuat tarikan less dia tue...huhuhuhu

qellissa berkata...

Aril: hahaha betul2 semua sales org suker yg penting fulusnya ader..;)

qellissa berkata...

Cha: harus i try nanti...mcm nak g je tesco skrg..hihihi u lah yang, suka buat i gomuk..hahaha

shiela: adesh yang, u klu pasal sales laju je.. I pong x tau pasal sales jusco tu babe..;)

zulkbo berkata...

salam..
ermmmp..
ada sales ke tesco?
kek ke tu..manisla
kurang suka la sikit
saya ni..he he

qellissa berkata...

Zulkbo: salam bang, x minat yg manis? Cha kata kek buah dia x manis tau..cubalah try...ecehhh saye plak promote...hihihi

test berkata...

waaaaah naaaak (◕‿◕✿)

.::WaNiE::. berkata...

kat tesco shah alam pun salu buat gak

mmg murah gilo2 lah mmg beratur lah hihihi

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) berkata...

nak juga ..kueh tat tu..

eykameow :) berkata...

kakakkk ingat sales baju ke..beg ke tadi...upernyer makanan...

kwn eyka penah kje kat king's ni. dorang buat sales sbb 2 minggu lagi semua ni expired. tu pasal la sedapp.hehhe

POSH76 berkata...

beb my fav ni...mmg berbaloi...kings mmg selalu buat promokan hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

mcm iklan celcom jew...
=)

qellissa berkata...

Test: nak ke? Pg lah sana? Kuikuikui

wanie: ye ker tesco shah alam pon wat sales cenggitu..x penah g pon tesco shah alam..hahaha

qellissa berkata...

Syifa: nak juga ker? G lah king's huhuhu

eyka: hahaha, ye ker dik oi..tp roti2 tu akk tgk fresb from ovenlah yang yg diorg sales tu..;) maybe kek kot yg nk expired..miahahaha

qellissa berkata...

Posh: babe , My fav gak.. Tu yg best slalu jarang kedai kek buat promo.

M.senja: hahaha, mmg mcm iklan celcom lak..berbaloi2..;p

NaNaJoe berkata...

mlm td pon nana beli2 kt kings..hehehehe~~mmg murah. slalu gk diorg wat promo tu..

qellissa berkata...

Nana: o ye ker? Slalu ea king's wat promo..hihihi x tau plak...

MR Bang Miji berkata...

sedapnye peach tuhhh

qellissa berkata...

miji: sedap sedap peach itew..=)

hans berkata...

sapa yg xsuka time sale?
haha

qellissa berkata...

hans: betul tu sumer org suker sales, tp antara ada duit ngan xde je...huhuhuhu

ASaDa RyutaRo berkata...

wallaweh! ada jugak org buat promosi utk makanan..

yummy.. nampak cam sedap je tart buah tu. huhu

JMR berkata...

kek king pon best..tak muak cam kedai lain..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

tahu xpe...
ko jadi model nye tau...
hehehe...
=)

qellissa berkata...

Asada: mmg sedap tart buah tu

jmr: ye ke sedap? Harus ku cuba kek itew nanti.

qellissa berkata...

Meniti senja: i jadi model???? Muahahaha...mesti xde yg nak beli...

Shiela Latif berkata...

takper lah babe...i tengok this weekend nyer sale kat JJ Tebrau...mesti best nie...hihihi...

Related Posts with Thumbnails