Isnin, 24 Mei 2010

Lunch @ old town

Sape penah mkn kat Old Town white coffee?:smoke:

Angkat kaki cepat..hihihi

mesti korang semua penah mkn kat c2 kan? aku suka duk lepak kat c2 coz wifi dia, humang aih..laju gilos...

Lepas parents aku gerak lik JB, trus aku ngan incik ary gerak g dating, maklum lah mlm sabtu tu x dpt g dating, coz bz melayan parents aku :look:


Ni lah Old town kat old Klang Road




my febret air kat c2, Honey Lemon Juice



oleh kerana aku ni born to be a javanese, so haruslah aku mkn mee jawa...bukan japanese tau..javanese maksudnya jawa..lol..:laugh:




Incik ary order nasi lomak ngan rendang ayam, yummy...



incik Ary khusyuk men tenet, maklum lah laju dr berukband kat umah



p/s : sorry lah en3 kali ni byk pasal mkn, coz we oll suka mkn...:girl_9:

35 ulasan:

sasha* berkata...

u geng dgn i.suka mkn gak haha.u,i dgr OT ni tak halal.

qellissa berkata...

sasha: uit ye ker tak halal? i nampak ader signboard Halal..i blasah jelah babe, pastu staff kat c2 ramai melayu..tul ke babe x halal?

ayaa alyy berkata...

nasi lemak dier my feveret ;)
but i pon dgr xhalal kott. but xsure lh. so now i dh x g saner.

Amni berkata...

Oh... tang nyaman jak... siney ya? Kat apot jak mek penah tengok... mok la makan sia lak... huuu....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

lame dah tak lepak sini...
semenjak aku diet...
adus...
teringin nye...
=)

qellissa berkata...

ayaa: nasi lemak dia mmg sedap kan.. tp tul ke x halal? was was lak..

qellissa berkata...

amni: amni hang ckp ape? I x paham satu hape pown....

POSH76 berkata...

bagus apa buat entry makan sbb I pun kaki makan..paling suka makan roti bakar ajer..lain2 tak pernah rasa...harus cuba lain pulak hehe

qellissa berkata...

m.senja: beb, camne u diet ea? tgk mcm senang je kurus.byk tu beza tgk kat gambar u...hahaha( off topic lak)

qellissa berkata...

posh: try ar rasa yg lain, nasi lemak dia sedap..tp daku konpius lak kehalalan toyyiba nye...huhuhu

rATu kEBaYA berkata...

best.. keluar makan2..

qellissa berkata...

ratu kebaya: best lah wat masa sekarang coz xdo anak lg..=)

Shiela Latif berkata...

babe...memang sedap segala yang di atas itew...tp i pon ader dengar kat tenet old town tue non halal...caner??..i pon penah makan situ...huhu

qellissa berkata...

shila: adesss beb, susah ar klu x halal coz i suka lepak c2..huhuhu

wadud@duad berkata...

kakak ku cakap kat oldtown memang best, xtau lak.. tapi tauke dia cina kan? glupp.. :p

A D I A berkata...

kita pun leh geng suka makan. tapi suka makan kat luar je la hahaha. babe my husband fussy skrg pasal isu halal sejak jakim kuar statement tu kan. so i pun tak lepak situ dah.

Shiela Latif berkata...

adei...keterangan saudari ADIA itew sangat2 sama ngan hubby i jugaklah.....

kinsyakrn berkata...

makan..makan..makan..lissa makan2 xgemuk pon!!

.::WaNiE::. berkata...

muahahahah ooo wifi dia laju ek baru tau

DALILA berkata...

suka mkn kt old town gak..hehe
mknn dia banyak and sedap.

kitorang adik beradik makan dekat kluang mall..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ramai mintak tips nieh...
tapi mcm xbeza banyak jew...
hehehe...

qellissa berkata...

Adia: leh ar kita buat grup suka mkn kat luar..hahaha...tulah nk kena check ni status halal old town.

kinsyakrn: kakak ku kinsyakrn, sape kate Lissa x gemuk? skunk bdn da naik tau..sbb tu x ltk gambar pon skunk...malu...huhuhu

wanie: mmg laju tau

Dalila: dalila org Johor ke? duk kluang ea?

M.senja: eleh bro jgn ar kedekut ilmu..bg ar tips kurus tu kat i..byk beza ape tgk kat gambar u tu...huhuhu

mahira oya berkata...

sedaps ek tu..
saya suke hazelnut ice belnded..

qellissa berkata...

mahirA: hazelnut ice blended tu mmg sedap mahira..=)

cikgadis konfiuss berkata...

aiyaaa..masuk blog ni terus terliur! haizz~

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

aku pun suka makan..tapi sangat susah hati pegi umah orang yang menayang makanan2 nie..takut kang aku teringin..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

qellissa berkata...

cik gadis: mmg saje nak buat terliur pon..tp hati2 tau air liur tu jgn tumpah kat umah i...hahaha

qellissa berkata...

purple: mmg saje buat hang teringin..hahaha

nuriz berkata...

sedapnyer..huhu smbil mkn smbil main tenet syok woo

NaNaJoe berkata...

alamak, meleleh air liur..hehehe~~
acc mmg nana yg bkan jawa pon minat mkn mi jawa ni.. :P

qellissa berkata...

nuriz: syok woooo

Nanajoe: iyelah, org bukan jawa pon leh mkn mee jawa..coz sedap..ngee

helena's berkata...

dulu masa dengan arif selalu makan kat sini..

skng arif dah takde tak g dah..

motif..tatau.hahaaha

qellissa berkata...

cik hel: arif tu sape? ngeee..kaypoh plak i..hihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nak bagi kat mane???
=)

Blogger berkata...

Looking for the Ultimate Dating Site? Create an account and find your perfect date.

Related Posts with Thumbnails