Isnin, 10 Mei 2010

Jalan- jalan cari pasal hujung minggu...

Cam biasalah, every weekend kitorg akan g dating, minggu ni aku n incik Ary g jln2 cr pasal kat Mines shopping Mall.. main purpose g cni coz nak tgk wayang.. slalu kat cni org tak ramai, tp penangan iron man agaknya, seat leh penoh..x penah umur aku g tgk wayang kat mines seat penoh..=p

sebelum tgk wayang, perot kena kasi isi dulu... kali ni mkn kat chicken rice shop..

Incik Ary menggunakan kuasa magiknya supaya makanan we oll cepat sampai..hahaha

Our meal for the weekend, roasted chicken rice ngan honey chicken rice, nyum nyum....

Pas mkn we oll tgk Iron Man2..Best giler citer ni..rasa cam nak tgk lagi je.. tp yg x besh nya, seat we oll ader bau muntah..check punya check rupanya mmg ader kesan muntah selang 2 seat dr seat we oll. sian kat couple yg duduk seat tu, citer x sampai 10 minit diorg da blah, tak tahan sgt bau muntah tu.. patutnya management tu check lah every seat, kitorg bayar mahal hokay..rm11 per seat,so mestilah nak duduk dlm keadaan selesa..tul x??ape2 pon citer mmg besh, terpaksa tutup idung je lah..pop corn pon x leh mkn, takut aku lak yg termuntah..

28 ulasan:

.::WaNiE::. berkata...

eh apasal 11 hengget??

M a W a D D a H berkata...

bestnya dia makan-makan n tengok wayang..best tak citer iron man?

KEMBARA KERTAS KOSONG berkata...

hehe jalan mines...
seronok lah tuh berdating^_^

yaya berkata...

eh, sedey gile ade bau muntah. mesti x rasa puas tengok bila ade gangguan camtu..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

uit..bestnye...

Shiela Latif berkata...

sungguh menyelerakan makanan itew... :)

zulkbo berkata...

salam..
nasik ayam
he he..nampak cam sedap
lama dah tak ke sana
IP man..best ke?
ramai yang kata biasa jer
belum berkesempatan nak
tengok lagi ni..

qellissa berkata...

zul: ekceli igt nak tgk ipman lepas abis iron man tp mood da spoil pasal muntah tu trus x jadi tgtk ipman...hahaha..

Nurul a.k.a Riko berkata...

besh yer movie IMan2..ahkak nk tunggu citer Robinhood...mcm besh ajer baca review.

nanad berkata...

ait..dalam panggung pon leyh muntah ka?pelik..memang spoil mood betol..sabo sis ea..hu

NICK IRFAN berkata...

sedapnye chicken rice tu!!! perghh!! lapa plak tetiba? hehe

rutikeben berkata...

hohohhh

couple tuh teduduk kt mutah ke?uhuk3

Aidi-Safuan berkata...

hahahahhaa... apsal tak komplain kat staff tgv tuh?

sugar2 kapas strawberry berkata...

terbukk post ni pd pkul 2 pg..dan sy sgtla lapa..

Long Haffiz Long Hassan berkata...

sedapnya..tak aci..jeles!!

RaMa2UnGU berkata...

hyes sis..
laa..ciannye kene thn bau muntah..ewww...pelik la diorg tka cek dulu..

hmm, ironman 2 mmg best..rasa cam nk tgk lagi..but kene carik ironman first lu spya lagi paham..ahahahah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sape nak belanja aku wayang nie...
=.=

y o t t berkata...

3 layer tea..sdp!

sasha* berkata...

dh lama tak mkn kt sini.last 5 tahun lepas huhu :P

kinsyakrn berkata...

lapornya....crshop mmg sodap...

A D I A berkata...

eww bau muntah? teruknya management tu tido ke??

kacang berkata...

huhu.
nyummy.
lapar plak=)

irahehe berkata...

huhu..aritu time ira tgok citer nie
hrge tiket die 6 ringgit jer..

tpi citer nie memang best kan?
hehe~

Nuraisyyah berkata...

waaaa..rse nk tgok jugak la cte 2..:)

Syahrul Iman berkata...

ish..sampai ade muntah dekat seat tu..maybe ade org bawak baby kot masuk wayang..hehe

POSH76 berkata...

wajib isi perut before tngk wayang....tak tngk lagi iron man...review kata besss

Blogger berkata...

Trying to find the Best Dating Site? Create an account and find your perfect match.

Blogger berkata...

Looking for the Ultimate Dating Site? Join and find your perfect match.

Related Posts with Thumbnails