Selasa, 4 Mei 2010

Dinner @ Chop n Steak Sri kembangan

Last nite, balik keje, incik Ary ajak g UPM coz he hv work to do there, aku ni jenis pantang, mana dia nk g mesti nak ikut..hahaha so after he done wif his work, dia ajak aku g dinner kat Chop n Steak. Mesti korang bosan kan, en3 aku asik pasal mkn je..lalala....da aku suka mkn, so en3 aku byk ler pasal mkn..nak masak sendiri rasa cam x berbaloi coz mkn ber 2 je..better mkn kat luar. jimat sikit kot..=)

Ni lah restoran Chop n Steak tu..bukan Chopstick ye!!! Ramai gak student2 UPM mkn kat cni, maybe restoran ni popular kot..

Best menu dia ader tulis kat board tu..maklum lah kamera cokia, x nampak tulisan kat board tu.

Ni menu dia

Incik Ary n bb x dpt dipisah kan.. klu x msg, mesti call. klu x call mesti msg..kalah PM kita..huhuhu

air Bali ngan air teh O limau suam.

Blackberry Black pepper steak Rm 11.90

Ribs steak Rm 11.90

Time to pay! Rm 27.90.. suka tgk cashier Hut dia..sgt kreatif..

p/s: Sila jgn leleh air liur bila dtg blog ni ye...hihihi

23 ulasan:

yott berkata...

ade satu kedai mamak kat sec 13 shah alam..chicken chop grill dia..yummy

sasha* berkata...

ah sedapnya.nk kene carik c.chop ni sbb i ngidam dh lama nk mkn haha.bila pg kedai selalu pg tutup plak hukhuk T_T

zulkbo berkata...

salam..
hebatnya makanan
mmg menarik dan tertarik

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

huhuhuhuhu sedapnya....memang dok teringin nak makan steak nie...

Kniedaz berkata...

uii..sedapnya..suka blackpaper steak yum yum

AiDa berkata...

perghhh.. sedap siot.. huhu~ nak jugak!

.::WaNiE::. berkata...

waaaaa lapar laparrrr

Shiela Latif berkata...

adeiii...makanan peveret ku tue...lama tak jamah steak nih!! :(

DALILA MISMAN berkata...

qellissa...meleh air liur tau tengok steak..yum2..abis basah blog ni..

mahira oya berkata...

menariks..mcm nk pegi jer..

sugar2 kapas strawberry berkata...

sy pon suke mkn gak...
hihi..black pepper steak tuh sdp la kak....bila nk blanja sy??hak3...
fish n chips pon best gak kn?

daisy berkata...

ko nih,buat aku lapar jer..
hi..hi..

afayufu berkata...

kat mana erk lokasi chop n steak ni? ayu duk area seri kembangan gak.. tp baru nk masuk 3 minggu..hehehe...

Muhammad Adam Rayyan berkata...

uiish sedap nih... bak alamat! nak gi try nih

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

teringin betol la nak makan yang Blackberry Black pepper steak ngan Ribs steak tu...belom penah makan lagi...huhu..

kacang berkata...

terasa lapar la plak.
huhu~

kinsyakrn berkata...

lapor pulak mlm ni nak makan bb..ode aje kan one's seafood.

ElyaElmo berkata...

elya tau nikat mana...hik3...selalu lalu...tapi tak nah cuber..sedap ke??

Lin Creshk berkata...

best tul ade org ajak makan... gua ni... sapa la yang nak ajak.... ni yg gua jeles nak mampos ni...hehehhehe...
http://cicaktonjeng.blogspot.com/

Dara lapok berkata...

erm.. nmpk sedap giler..

hehe..

nak gak lah rasa steak..


nyum2.. (^^)v

aNiss berkata...

waaaaaa!!!!!!!
rindunyer nak makan kat sinie...
:(

dulu selalu pegi..
sedap gilerrrr.
ahaaha

lovelywa berkata...

perghh terliur lak tgk steak2 tuh..dah la perot tgh lapor nih..

M a W a D D a H berkata...

adah suka kalau qelissa buat entry pasal makan-makan dan jalan-jalan...hehehe...

Related Posts with Thumbnails