Sabtu, 8 Mei 2010

O Mai God!!i'm in Love!!!


Tolong2..kasi nafas..kasi nafas...coz skrg I da jatuh chenta...Love at first sight..mcm mane ni klu Incik Ary tau??adesshhh...tp x bleh menahan perasaan ni...i'm in love with....

.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Tarrrraaa


14561 COACH POPPY LEATHER POCKET HOBO
Detachable 37 1/2” shoulder strap can be worn on shoulder or crossbody
13 3/4 (L) x 11 (H) x 4 1/4 (W)

cantek x????lalala..tlg lah da terjatuh chenta ngan beg ni..nampaknya i kena let go few of my bag to get this...tp ader ke yg berminat nak beli coach2 i tu?

19 ulasan:

Si Kenit berkata...

ada kot yg berminat
tak try mane nak tau
hiks
lawa beg tu sungguh! =D

yott berkata...

h.bag tu my taste..
speechless

TTT berkata...

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

A D I A berkata...

i pun berkenan dgn bag tu *eyes drool* jum kita letgo few of our bags sesama! kumpul dana untuk beli bag baru!

bag ni ke lisa surihani pakai dalam adamaya?

qellissa berkata...

Adia: Yup, i pon cam perasan beg ni ke, yg lisa surihani pakai kat drama adamaya..coz gojes je dia pakai..Jom jom let go beg2 kita.....hihihi

Shiela Latif berkata...

i dapat tengok jer lar...hahahaha goejs hb tue :)

Syuzana berkata...

lawa beg 2 *love*...
ada je org beli :)

Enchaoz berkata...

yeah tp bkn ari tu br beli coach dgn org yg kat oversea tu ke hehhee

kinsyakrn berkata...

heheh..,da kemaruk ni. anyway mmg cantek..

zulkbo berkata...

salam Qelissa..
ha ha
dah agak
pompuan kan?
biasa dah mesti
handbag
tak pun
kasut

rutikeben berkata...

nak jgakkkkkkkkkkkkkkkk

:P :P :P :P

M a W a D D a H berkata...

cantiknya beg itu...lalala..kenyit2 mata skit...hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

saje wat suspen..
=.=

Dara lapok berkata...

lah..
ingatkan pew tadi..
rupe2 nyer..
beg azimat..
hahahaha.. (^^)v

oklah tu.. pompuan mmg camtu..
suke jer beg2.. (^^)v

Nuraisyyah berkata...

kak qellissa --> sila ambil ur sunshine blogger award di blog aisya k..btw, tahniah..!! hahak :)

Fia Abas berkata...

cantik! fia pon suka..coach punya rega mesti rabak poket hehehe =P

hana berkata...

ha.ha.ha.
suspen gilerr!!!

beg tu memang cantik!!!!

Nisaeciz berkata...

sgt suspen. lawa beg tu. bg kite jela. ;)

NISECA suka merapu

+akufobia+ berkata...

wow.smart.angkutkan untuk aku 1.naknaknak.

Related Posts with Thumbnails