Rabu, 4 Mei 2011

Bestnya bila Vincci buat Clearance Sale

I am not a big fan of Vincci, tp bila lalu kat Vincci Midvalley tetiba ternampak org ramai nk mamppss kat sana(macam ada konsert gitu kat situ) then terpampang pulak Sale giler-giler babsss punya kat Butik Vincci ni, haruslah aku join sekali crowded yg ada tu buat meramaikan majlis gitu.Memang murah giler sale kali ni..yelah korang bayangkan harga dr Rm10-RM30.Giler tak giler lah kan?Sebelum ni ada dapat MMS dari Ceroi, pasal sale kat Vincci.Tp takde rasa plak masa tu nak terjah coz aku pon x minat sgt Vincci more prefer Charles and Keith or Guess.Tp bila tgk sale ni rasa berbaloi2 pulak harga dia.Eventho clearance Sale, tp kasut dia meletops ye..tak mcm yg clearance punya kasut..

Ramai org time ni, tak sempat nak terai2, yg aku tau grab je kasut yg aku suka ikut size aku, belek2 tg ada defect ke tak, then trus bayar. Masa ni mmg xde mood nak terai bagai..Tak kuasa aku berlanggar2 montot semua..hahaha


Kasut ni rm20 sajork harga biasa Rm69, kalau less biasa pon paling banyak 50% pon dpt harga 30 lebih, kiranya mmg sgt berbaloi lah harga rm20 ni..Suka tang tumit dia tu, transparent ala2 kasut cinderella gitu..

Yang ni pulak rm30 instead of Rm95, murah gilerkan?i spent RM50 only for 2 shoes!Such a bargain..


p/s: Terlupa nk tgk sale tu sampai bila, coz rasanya da lama gak sale ni cuma baru mggu ni aku berkesempatan nk terjah.

49 ulasan:

Liza Razak berkata...

huwaaa...ade sale ke?kena pegi ni...!!!storewide ke?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

mcm pic pernah aku anta mase kredit xder...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

His bestnya , makcik suka je kasut Vincci, rega berbaloi.apa-apa pun makcik minat pilihan ko tu.yang atas sekali sesuai je tuk orang yang berkulit putih, yang bawah tu menyerlah keseksiannya kalau pakai.

POSH76 berkata...

me like yang last tu mmg berbaloilaaa

sarah mohamad berkata...

murah giler. tapi saya tak beli pin.

s h e e berkata...

wahh...i like...sale ni biasanya x mcm sale...sbb diorang main harga...tp kalo dapat 2 kasut dgn harga rm50 tu memang sale abes tu...nk terjah...

Rama2Ungu berkata...

tula..smpt la terjah Jusco S2 last monday...tpi takda yg berkenan di hati la pulak..uhuhuhu

♕ qeen ♛ berkata...

ada sale ke? waaah! kite pminat vincci woo! kena pegi nie...

nurkaloi berkata...

:l: vincci midvlley memang slalu wat sale
heheh terbaik kowt

LindaRahim berkata...

lahai bestnye...leh roger kat adik kat UM...

the girl next door berkata...

dpt msg dari vinci gak ari 2..sale kat smua tmpt rasenye =]

amranaiman berkata...

syanteknye kasut~~

aisya berkata...

serius jealous! huhu

harrazdani berkata...

bestnyer...masa tinggal di PJ dulu selalu g midvelly sekarang di kuching kedai vincci pun tak jumpa..huhu

fyna berkata...

tomey je kasut tue..

mommyYen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shiela Latif berkata...

okeylah tu babe...2 pasang Rm50 je sekali sale...i tengok Guess ritu sepasang RM250...hehe, dapat beli henbeg jer i...ekeke

Nashays berkata...

mmg berbaloi2 tu qel..2 for 50..ske laa kasut yg tapak transparent tu..

nuriz berkata...

lawa semua kasut vinci ni..patut org pakat serbu hehe

fadh leyanie berkata...

lpas ni kne g bank amek duit..lawa kasut.

M a W a D D a H berkata...

adah g gak mid valley masa tue..memang ramai pun org kat vincci tue...adah tgk2 jer..rugi plak rase..huhu..

p/s: agaknya berselisih kot ngan qellissa cume xperasan je..kekeke...kalu x, leh la pow lissa sepasang kasut...rugggiii...hehehe

cikmudatoxin berkata...

dulu rajin g mid tp xde pon sale cmni . huhu . try tgk next year pulak :)

ratusiput berkata...

cantik dedua kasut u tu.ratu ske gak kasut vincci ni.murah n sedap dipakai.iskk2...kat jb ade tak sale vinci ni...ble bli kasut raye awal...

Alin Marlini berkata...

Saya jugak sangat selesa bila pakai kasut cap Vincci :)

Cik Puan Zura berkata...

bestnya dapat shopping...lama dah x ke midvalley...

sW33tdARLiNG berkata...

alamakk cantikk! selalu dia buat lelong main longgok jer dalam kandang tu.. itupun kasut yang dah lusuh2

Just Call Me Bitt berkata...

woww selamat duit sebab tak tahu ;(

neslO_ais berkata...

huhu perempuan & kasut mmg sinonim an :D

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

qellissa berkata...

@Liza Razak Rasanya mcm clearance tu kat Midvalley je kot..tak pasti lah I..

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ Takde maknanya beb, ni gambar aku amik sendiri..hihihi

qellissa berkata...

@Shiela Latif Yelah babe, kasut Guess mmg mahal tp i suka sbb selesa..yg sandal dia je lah..yg kasut tggi2 tu x selesa sgt..=)

CaDLyNN berkata...

wow! sangat berbaloila rm50 utk 2 psg kasut...

youhazreenda berkata...

menyampah g vincci kt mid ari tu..nk tgk pe pn tk bleh..sesak sgt mcm kt pudu.hehe

qellissa berkata...

@youhazreenda kan reen kan...org ramai sgt..sbb tu just grab n go..kalau na terai2 tu mmg non ado lah jawabnya..sesak..

Fathiah Hamim berkata...

oh mai vincci!! mau serangggg. terima kaseh laa share kat siniii.

black_mel berkata...

murah2...tp kasut ppuan jer kan...nasib baik la nafsu shopping x tinggi..hehe...xD

HonEyBuNNy berkata...

ne rasa nak terjah vinci neh...

kasut lastu tu lawa la...

qellissa berkata...

@black_mel Nasib baik kan vincci ni utk gegel..klu x mesti mel dah pg serbu kan kan kan?

hani hanani berkata...

hyep.. my fren beli 2 gladiator sandal worth rm10 each. gilew murah time sale ni kan...

Abang Long berkata...

Uishhhh!!!...Nasib abik dapat cover artikel ni. Kalau org umah nampak, ish3...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

orang pompuan kalau pasal sale, hidup nyawa ko orang yerk :)

Darkbatman berkata...

xsilap hari sabtu lepas aie g mid n vinnci mmg tgh wt sales.. ramai giler org.. gf aie pun xckp nk masuk time.klau x mesti kite jmpe kan? kehkehkeh!

AnneRaini berkata...

tak tahupun vincci ada sale..huhuhu

shidee berkata...

hai.. nice blog.. beautiful picture.. i love it..

if you have time come to visit my blog http://shidee08.blogspot.com/
do not forget to follow me..

thank you..
hehee..=)

qellissa berkata...

@DarkbatmanAla..kenapalah gf Aie tu x nak masuk..kalau tak sure terserempak dgn aie..leh mintak sign otograf..hahaha

lizz berkata...

awat kite tak tahu pun????hahahaahah!!!boleh bikin hangin 1 badan ni.hehehehe!!! tapi,mid je ke or ada kat jb gak? -..-

lalink7 berkata...

uwaaaaaaaaaa..jelesnyeee...mesti dah abesss sale tuee.. =( sedeyy xdpt g..

shark berkata...

bergaya sakan ler pasni..

Related Posts with Thumbnails