Jumaat, 20 Mei 2011

Comel mcm Garfield!

Sape suka bela kucing? mari2 ke depan...hah ni nak habaq mai, kalau korang rasa2 ada keinginan nak bela kucing mcm aku ni boleh lah dtg ramai2 pegi kat kedai Wonderpetsworld . Macam2 servis ada, dari jual kucing, Veterinary service sampailah ke boarding. Bg sesiapa yg ada Kucing mcm Cik Posh tu , rasa2 nak boarding kan kucing tu sementara korang pergi bercuti, boleh lah boarding kan kat Wonderpetsworld ni, harga dia pun boleh tahan murah gak. Tetiba jer, Aku rasa mcm nak bela kucing. Tu yg saje masuk kat petshop ternampak plak sekor kucing ni gemok mcm garfield. Comel je, tp kucing gemok tu dia tak jual..Kucing lain dia ada jual..Rasa2 nak beli kucing moh lah kita pegi kedai dia jom!

Yg ni Garfield..Yang bawah ni pulak..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



Nama dia Apo ye!
Comel kan? Ada mcm muka garfield tak? Bulu dgn badan dia sebijik lah mcm garfield, muka je ada lain sikit..Tang malas tu aku rasa Garfield tu lg malas kot..hahaha..Geram je aku tgk kucing ni. Rasa nak cubit2..eeeeee....nampak tak muka aku tu tgh geram.Sampai senget2 dah muka.Pandai pulak kucing tu tgk kamera kan.

Siyes berat betul Apo ni, lenguh tangan aku nak dukung.Yang si kecik comel tu anak owner kedai tu, comel kan? Pastu pandai posing tau budak kecik ni..siap letak tgn kat atas kepala masa kitorg nak amik gambar.Tp oleh kerana kameraman aku ni amatur, so x nampak lah tangan budak kecik tu..Haishh..


Alamat Wonderpetsworld
NO. 19, JLN PUTRA PERDANA 1/2,
TMN PUTRA PERDANA,
47130 PUCHONG SELANGOR.





20 ulasan:

SITI AISYAH BTE ARIFF berkata...

huiyo.....sehat gile kucheng nih!!

sugar2 kapas strawberry berkata...

mcm pemlas je kucing nih.hahhaa

Mawar Berduri berkata...

mak aiiiii... chubbynyaaaaaa... cute!

DaZzlingLilLy berkata...

gebunya mcm kembar garfield dah...anak owner tu pun montel comel jer..hehe

~ Lady ell ~ berkata...

kalau alas buat carpet pun best ni.heheh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mr.Thinker@Ali berkata...

Beso kebeno kucing neh. tp comel lar. nk boleh? :)

Aida Omar berkata...

uii semangat gila aihh kucing nie..geram nye tgk..sebijik cm garfield..

m!3yr4h_LolLy berkata...

cik mieyrah takot ngan kucing. hee.. tak suke la.

Srikandi Bonda berkata...

Yun singgah sini.. waa!! sangat comei ini miow.. nak2 sekor bole? hehe.. ^___^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nak singgah nanti...

ch@ berkata...

budak kecik tu pun dah rasa mcm kucing gak, gebu dan comel.

SANDRA AZWAN berkata...

Comelnya kucing tu..hehe, Masa kecik2 dulu, Sandra banyak jugak bela kucing..yang tak bestnya bila jiran sebelah rumah terlanggar one of our favorite cats...sungguh sedih sekali..lepas tu terus tak nak bela kucing, sebab tak nak bersedih!;-(

♥CIK SHA♥ berkata...

gemoknye itu kucing!!gerammmmmmm..grrr..

Fathiah Hamim berkata...

aiyoooo! so fluffffyyyyy! budak tuh sama montel! :)

Shiela Latif berkata...

comeynya semua yang di atas tu babe...ekeke...geram lah tengok kucing tu...kalau bela yang montok2 gitu best jugak ek??

Ummi Atthiyah ILS berkata...

ya Allah. garfield kt uma saya nie pon x gemok cmtu.

Nens Collection berkata...

sy sgt suka kucinggggggg!!!!!

POSH76 berkata...

alahai naper jauh sgt....budak tu pun tomei cam kucing tu hehe

s h e e berkata...

besar+gebu+comell...geramnye...mesti beratkn...nampak u pegang pon mcm berat tp comel...fluffy gitu...geram je tgk...

Related Posts with Thumbnails