Ahad, 22 Mei 2011

Milkadeal redeem @ Dish deli

Setelah lama baucer Milkadeal ni terperuk kat dalam purse, hari ni baru teringat nak redeem kat Dishdeli. Nasib baik teringat hari ni, coz expiry date akhir bulan Mei. Kalau tak redeem, burn gitu jelah baucer aku. So lunch hari ni aku dan Incek Ary makan kat Dish Deli ni, siap booking bagai, takut takde tempat coz Dish Deli ni selalu buat private function such as birthday party, farewell party tu semua. So kitorg book lah dr pagi, sekali sampai2 je kat sana kitorg je yg ada. Takde customer lain.Ceh, membazir bil telepon je pegi call booking segala..Tp lepas kitorg duduk je, ada lah ramai gak yg dtg, kira nasib lah kitorg dtg awal boleh pilih nak duduk kat mana.Even nak duduk kat dapur pon boleh..(ok yg tu aku melawak je, jgn korang tetiba dtg Dish Deli meroyan nak duduk dapur plak ye)


The printed voucher for Dish Deli RM18 instead of RM40 for main dish+Beverages+Deserts= Good Bargain huh?

The interior of the place is cool and cosy.Its also a perfect place if you intend to relax or just having an important business chat with your client or even friend. And for the comfort and convenience of customer while waiting for their food to get serve, you'll also find WiFi on-site!(pehhhh da mcm review restoran utk Majalah omputih plak)

My Ice lemon tea and Incek Ary's Apple Juice!

Can't wait to eat!Lapar beb!(i really think i should go on a diet.Coz i look chubby in this picture compared to my watermarks picture..sob sob sob)


Incek Ary punyer, Spaghetti beef Bolognese..Sedap spagheti ni..Thumbs up!

My luchie's coming!!Roast Chicken~roasted chicken served with roast potatoes, steamed carrots and gravy.loike the gravy so much..Wondering what gravy is that?hmmmm...

Menda ni nama nya Peach and Almond Crumble.
A sweet peach pudding with a crunchy almond topping..Yummehhhhhh..

Incek Ary's dessert, Chocolate mousse topped with ice cream vanilla.Sedap tp sgt kecik doh rasa tak puas mkn!

Their specialty i guess..Fresh Red velvet Cupcakes!

Looks Tempting kan?kan?kan?..ya it taste good too...u guys should try it!


P/s: Cafe ni dijamin Halal ye!Owner dia namanya Heidi Shamsuddin.In case sesiapa yg ragu2 atas kehalalan toyyiba kedai ni boleh berhubung terus dgn owner tu kat Sini ye..

Alamat Dish Deli
13 Jalan Solaris 3,
Solaris Mont Kiara,
50480 Kuala Lumpur,
Malaysia ·


18 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sedapnye...

Cik Ina Do do Cheng berkata...

Qelissa sedapnya, spagethi tu. red velvet cik ina tak pernah makan lagi. watermark tu cantiklah. muka nampak runcing .

SyUhAdA berkata...

wah..
sedapnye nmpak..

hidayah berkata...

dah lame nak try red velvet cake actually :)

Shiela Latif berkata...

mmg best beb...best ar skang...u review makan2 siap ngan info HALAL nya...THUMBS UP!! i likeeee ;)

Cik Yana berkata...

Murah kan? Cik Yana teringin sangat nak beli deal-deal kat milkadeal tu, tapi semua promosi kat kL. Cik Yana duk Terengganu. Sedih rase. Hehehe~ Nanti la kalau nak lepak lama kat kL, cik Yana rembat satu. Jimat pun jimat kan? :)

Al-Fatihah kepada arwah

ABU berkata...

ah sedapnya..:D

tiefazatie berkata...

adoi la..bestnye..sob2..ifa jauh nie klu nk g..huhu

LindaRahim berkata...

pertama sekali...yu jd cam pelaris la kiranya kat situ...bila ada Qellissa br ada cust dtg...hihi...yg ke-2, mmg yg kat wtrmk tu nmpak muka lg tirus...yg ke-3, bestnyerrr makanan dia...

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

bestner
dah la pose
Katak Puru boleh dimakan???"

meaw berkata...

wahhhhh, melelelelelelelehhhh ayo liur ni haaaa,cup cake tu,pehhhh..sedap je nengoknya!

zulkbo berkata...

salam..
dah promote kedai tu
mesti ada free lunch lain
kali kan Qelissa..ermmm..
you punya lunch tu...
adehhh..heavy nya..
:)

m!3yr4h_LolLy berkata...

siyes, dah nak meleleh air liuq nie.. heee

wada Ahmad berkata...

cdapnye mknn....nk cket boleh...huhuhu...rse lpr r plk tgk mknn 2..huhuhu

wada Ahmad berkata...

cdapnye mknn....nk cket boleh...huhuhu...rse lpr r plk tgk mknn 2..huhuhu

Odah + One = OdahOne berkata...

spaghettti bolognese tu mmg best...tgk pun dh tau best!

MI BANDUNG MUO | CERITA DISEBALIKNYA

Mawar Berduri berkata...

okay.. bab yg lain saya tak jeles.. tapi saya jeles bab 'red velvet' tu.. uwaaa... da lama mengidam nak makannnn..

Funny2046 berkata...

Dish Deli memang sedap makanan nya

Related Posts with Thumbnails