Selasa, 24 Mei 2011

Woot..woot..McDonald's buat promo Buy 1 Get 1 Mcchicken!


Best sey 'Mekdi' buat promotion time hari2 nak menunggu gaji ni!Oklah tu walaupun hanya utk McChicken ala-carte, still ok kan! Selalu kalau beli sebijik McChicken Rm6.15, kali ni 6.15 dapat 2 McChicken. So kalau korang nak gak buy 1 free 1 'Makciken' ni boleh lah print kupon pastu bwk pg 'Mekdi'. Promotion utk hari ni dan esok je tau!


First kena print dulu kupon.Korang boleh amik kupon ni kat FB Mekdi tak pon save je gambar yg kat atas tu pastu print. Print je hitam putih, jgn print kaler pulak mcm aku buat ni membazir. Aku takpe coz aku guna printer percuma..hahahaha.


Aku bajet mesti ramai sgt yg beratur kat 'Mekdi', sekali sampai mekdi non ado yg beratur!Pastu takde pun yg guna kupon.Aku sorang je yg beria2 guna kupon..U see kosong je kaunter tu kan!


Om nom nom! dapat lah 2 bijik Mcchicken dengan harga RM6.15..Alhamdulillah..kenyang..

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

12 ulasan:

Wani berkata...

argh! 2 minggu dah tak makan mekdi, nk kena cari satu nih

btw, thanks for the birthday wish ^_^

SyUhAdA berkata...

besnye..
mcchicken dpt 2 biji..

najwa's berkata...

wah, nak jugak!!!!!!

m!3yr4h_LolLy berkata...

lau ade kat umah nie, konpem boleh pegi beli 2ari berturut2.. huhu. melepas tol

M a W a D D a H berkata...

biasanya kalau benda murah ni memang bajet penuh org...hehe...rupanya x...

SANDRA AZWAN berkata...

Hari2 mkan burger McD pun takpe...hehe

wadud@duad berkata...

pe lagi kak..
rembat lor..:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

lame xmakan mcD...

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

hah... di semua rangkaian MCD ker?

Katak Puru boleh dimakan???"
Perhatian Semua Photographer Amatur dan Profesional | ENPC’11"

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

wahh...petang nih mesti cari

tiefazatie berkata...

ifa pun dh claim smlm!hihi

Blogger berkata...

Anybody here is interested in receiving a FREE MC DONALD'S GIFT CARD?

Related Posts with Thumbnails