Selasa, 10 Mei 2011

Stage Clearance Sale Masih berjalan!

Ingat tak aku ada post citer pasal stage punya clearance sales?kalau tak ingat korang boleh pegi kat sini. Hari minggu lepas aku pegi Stage Midvalley, igtkan sale yg hari tu dah abis.Coz niat di hati nak beli foundation, aritu beli foundation Stage mmg best gilerr pakai coz krim dia tak pekat sgt..smooth jer, pakai pun nampak gojes gitu.Nasib baik sale tu still ada lagi, hari tu kata sampai awal bulan Mei. Tp this time aku tanya dia kata sale tu sampai 14 Jun 2011.Ok lah tu..lama gak sale ni..

Budak kecik yg kuat bersolek dan berposing, abis semua benda dia nak nerai..Aku layankan je...Letak lipstik, letak blusher, letak eyeshadow, pastu suruh dia posing lentok2 gitu..very the girly..hahaha

Hasil rembatan terbaru kat Stage, foundation, lipliner, eyeliner, kohl liner, eyeshadow, blusher, dan yang bekas silver sebelah eyeshadopw tu namanya Prime time eye perfecting base katanya menda alah ni utk letak kat mata sebelum pakai eyeshadow.So lepas pakai menda ni eyeshadow korang akan tahan lebih lama..


24 ulasan:

azian berkata...

alamak...
sy ni suka make up tapi alat make up takde...hehhehe...make up masa kawen je dah laaa....hhehehe

NUNU EERA berkata...

nk mintak adiah bezday la mcm tu.. ;)

CempakaDeLaila berkata...

mesti g mid minggu ni..heee....suke2.

Shiela Latif berkata...

kat jB apa ada??...susah susaahhh... :(

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku nye mane???

Mohd Ridhuan berkata...

shoping skan barang mekap..
hehehhehe

oya berkata...

lame gak sale nya

POSH76 berkata...

take note...i ingat nak terai make over kat stage for Annual dinner laa..

cik menanti berkata...

hahaha..same cm adik sy..pantang je nmpak make up..mater bersinar2..kih3..tp kalo gn sy lips bulm jek la..sbb sy xreti kai makeup2 ni:D

ratusiput berkata...

em dh lama gak tak bli brg make up ni...lipstic pun dh kompot ni...

rara pinkmafia berkata...

wahhhh beshnya...besh biler shoppink brg makeup kan.rara pakai mabelline je... =(

A D I A berkata...

wowie, beg makeup itu sungguh mengancam. makeup2 tu i tak minat sgt heheh.

LindaRahim berkata...

yg p.t.e perfecting base tu cam best jer...sy lom ada yg tu...

neslO_ais berkata...

uihh tinggi maintainance nih :D

Kaoshi berkata...

la.. susah la ada awek suka shopping ni.. ada sale je alert. haha

Sila lawat: Kaoshi Troll

M a W a D D a H berkata...

seronok tgk qellissa shopping...:)

Aunty P :) berkata...

I pakai eye primer elianto pun best .

Cik Mira berkata...

kite pon beli jugak! :D

Gayahspears berkata...

x suke make up sgt.. hihi

~~kimz~~ berkata...

makin tambah cantik la jawabnya..

missSenget berkata...

x reti make up..


T___T

merahitujambu berkata...

suka gak makeup2 ni..tpi x leh selalu muka sensitif

s h e e berkata...

wahh...sesi menyambut baik time sale lg...byknye shopping...love shopping...wee...

deeya berkata...

tak pernak mekap pun .. huhu ~

Related Posts with Thumbnails