Selasa, 3 Mei 2011

Milkadeal redeem @ Breadbasket

Sabtu lepas, aku dan Incek Ary pergi redeem baucer Milkadeal kat Breadbasket untuk minum petang.Breadbasket ni terletak kat The Sphere Bangsar.Masa kitorang sampai tu, tak ramai sgt customer yang ada.Tp, once kitorang da duduk je, ramai pulak yg dtg dengan bwk baucer milkadeal tu. Da lepas sign bagai semua tu kitorg pun pilih lah 2 sandwiches, 2 savoury dan 2 pastry dan 2 hot drinks.
Breadbasket baucer yg dah print ni kena bagi kat cashier.Aku tgk ramai yg print size A4, aku print kecik gini je..senang nak letak dalam wristlet..


Dekorasi kat luar kedai nampak selesa dan nyaman


Yang ni kat dalam kedai


Antara pastry dan savoury yg ada..banyak jugak pilihan yg ada, sampai tak tau nak pilih yg mana satu.Semuanya nampak sedap..yummy..

Last2 aku pilih chicken sandwich, ham sandwich, sardin pastry, chicken curry pastry, hazelnut coklat dan mango savoury.Giler banyak tu, aku igt sandwich tu satu je rupanya 2 ketul ut satu sandwiches maknanya kitorg dapat 4 sandwiches.serius berbaloi dengan harga RM15.90.

Hot Drinks pula we all pilih german Coffee dan Milo.German coffee tu sgt sedap.Dan girl yang layan kitorg tu sgt peramah asik senyum je..



Jemput mkn semua!Serius rasa menyesal pula beli satu baucer je..Adess..next time kalau ada deal murah mcm ni kat milkadeal boleh beli byk2 sikit..hihihi


Alamat & No telefon Breadbasket:
Bread Basket @ The Sphere, Bangsar South
Unit G11, Ground Floor
No.1, Avenue 1 Bangsar South
No.8 Jalan Kerinchi
59200 Kuala Lumpur
Tel: 03-2241 3800
Business hour: 8:00am-10:00pm (closed on Sunday)


33 ulasan:

fadh leyanie berkata...

tengah lapar ni,,tengok pulak makann sedap2 kat atas makin lapar,ha..T_T

qellissa berkata...

@fadh leyanie samalah i pon tgh lapar ni..layan gambar je lah..hihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

lazat...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

ate barulah akak tahu itu milkdeal yang selalu iklannya tersiar kat blog kita tu ye. akak suka benar roti sedapnya.

caliph shuriken berkata...

tgk german coffee tu mcm menarik jaa ^^

latest en3: fast five

qellissa berkata...

@Cik Ina minat Do do Cheng Akak baru tau Milkadeal?hihihi..sedap kak roti dia..try lah..

qellissa berkata...

@caliph shurikenmemang menarik kopi german tu..=)

Khairil berkata...

nanti nak try ke sana juga...tunggu duit padi dulu..hahaha

Far8 budak baik berkata...

waaaa..mcm best je milkadeal ni..
betul tak sebutan aku ni??
hahaha

apik pehe berkata...

hehe..makan roti sajer ek?

POSH76 berkata...

bessla tempat ni beb...berbaloi gak milkdeal ni

ummi anum berkata...

sedapnya...lapar lah pulak...
cari kotak shoutbox tp x jumpa..ada ke?hehehe....

[sutera kasih] berkata...

tgk gmbr ni terus lapar huhu

M a W a D D a H berkata...

sedap tgk makanan2 kat situ...ntah bila nak g kl lagi...suka gak kalau bab2 makanan nie...:)

nuriz berkata...

singgah tgk menu apa sedap..huhu sedapnye sandwich ayam..nasib dah makan tghri td

amir aizat berkata...

okay mcm sedap jer!!hahah

Arya Putra berkata...

sedapnyaaaaa...nampak sedaaapp..
wow..

Shiela Latif berkata...

i yang paling takleh tahan tu black coffe dia jer babe....sedap eh??..

Mario berkata...

camana bole dpt baucer tu ek?

qellissa berkata...

@Mariobaucer tu beli kat milkadeal..ala iklan yg dok selalu bertepek kat blog kita ni..try lah klik..mcm2 deal ada..

AnneRaini berkata...

nampak cam sedap jek sandwich tu... :) salam kenal ye..

perondajaketbiru74 berkata...

mcm sedap jer

Fatma Diyana MB. berkata...

yummy-yummy. sedapnyaaa :D

ABU berkata...

ah semunya sedap2 belaka..yam yam..

s h e e berkata...

wahh...mcm besh jew...x pnah try pon klik iklan yg ade...hehe...boleh cube pasni... :)

sW33tdARLiNG berkata...

rugi tak beli.. tp tu laa.. nak pi takde geng

Malek Ku berkata...

hurm...cik qelissaa... Ham = babi ... i mean..nearly all HAM=BABI .. and foe wht i knoe.. breadbasket ni pun sebenarnya xtersenarai dalam list HALAL JAKIM..dan saya ada baca review yg mngatakan ianya tak HALAL..yelah sb jual mknn tak halal sekali...well saya pun xpasti cik qelissa beragama islam atau x...minta maaf jika tersinggung..cuma nk igtkn kepada rakan2 lain...hati-hati dalam membeli makanan...kadang2..halal di tampal di restoran xbermakna ianya HALAL sebenar..check dengan jakim...apepun itu hak individu... saya pun xpasti sebenarnya...mungkin cik qelissa lebih tahu..saya cuma ragu2... huuhu.. c ya

sarah mohamad berkata...

semua nampak menyelerakan! uish! kena pergi makan ni. hiks

qellissa berkata...

@Malek Ku Walaikumsalam en Malek(eventho u tak bg salam pun..:l:) Saya terima teguran en Malek tu, for ur information i am a muslim dan very particular about halal haram sesuatu yg kita mkn.Dan Ham yg sy mkn tu di buat dr ayam iaitu chiken ham, tak semua ham tu di buat dr babi walupun asalnya ham mmg dr babi.Dan apa yg sy tau Breadbasket ni halal dan Breadbasket ni dirasmikan oleh Chef Wan.dr review yg saya baca byk yg mengatakan breadbasket ni Halal..Cuma mmg silap saya tak tgk sijil halal di bakery tu masa sy dtg ke sana.Hope penerangan sy ni dapat memuasan pihak en.Malek.terima kasih ye..=)

Malek Ku berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Malek Ku berkata...

sy tak memberi salam kerana sy xtahu status cik..jadi janganlah nak marah pula dengan menyindir menjawab salam......kn sy dh ckp..mungkin cik qelissa lebih tahu..neway thx..sy dtg cni nk bty bukn nk cari gduh ye hrp maklum.

qellissa berkata...

@Malek Ku Hai, malek sbb awk tak tau status saya lah sy menjawab salam..hihihi..itu bukan sindiran ye..saya terima segala komen dgn hati terbuka..xde nak gaduhnya..peace!saya mmg tak boleh nak confirmkan status halal breadbasket ni, tp sy da email ke pihak breadbasket..nt dah tau status dia i bg tau ye...sekali lg, i x marah dan i x gaduh..thanks sebab sudi komen di blog saya..awk tak buat apa2 kesalahan..awk bertanya dgn id sendiri..so xde sebab sy nak gaduh dgn saudara Malek.=)

Malek Ku berkata...

peace

Related Posts with Thumbnails