Sabtu, 2 Oktober 2010

Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!

Salam semua, rasanya da lama aku x masuk sebarang Lucky draw kat blog. Tiba2 terpanggil utk menyertai Lucky draw yg dibuat oleh TTM ni..sesiapa yg mempunyai blog dan beralamat di Malaysia ni boleh join lucky draw ni ye..So aku pon join ler..mana lah tau rezeki..aku ni mmg pantang bab2 pinggan mangkuk ni..mmg kesukaan aku..lagi2 yg jenama correle ni..hihihi..so jom tgk syarat2 kat bawah ini ye..


V


V


V


V


V


V


V





16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU




13 ulasan:

Shiela Latif berkata...

gud luck babe!! =))

TopsyTurvyMum berkata...

Thanks sudi join..

GOOD LUCK!:)

wadud@duad berkata...

insyaallah wadud join kak, doakan kejayaan wadud..hehehe

cha berkata...

kalau reQuest nak piring sederhana besar je, boleh tak? haha.

zulkbo berkata...

salam sis..
nasib baik saya bukan peminat
pinggan mangkuk..bagi peluang
kat you je la..hu hu

POSH76 berkata...

good luck kalu menang mug sebijik hehe

mahira oya berkata...

good luck babe..menariks..

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam Qelissa.

Hadiahnya menarik tu...masuk jgn tak masuk...mesti cuba ma..

TopsyTurvyMum berkata...

56

FyZa berkata...

wah cntiknya hadiah..hehe..gud luck sis! ;)

amira zakiah berkata...

all the best

AinaZL berkata...

Qelissa my blog ada contest buat header cantik + comel and tolong i wat blockquote

AinaZL berkata...

please promote ok :) www.nornstopaina.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails