Sabtu, 2 Oktober 2010

Rest And Go

Benda alah ni aku jumpa masa kitorg pegi Shopping kat The Curve.
Bagus jugak lah ada kerusi urut ni kat shopping kompleks.
Jenama Gintell lagi! bukan Gentel tau!!muehehehe
Lepas lenguh2 berjalan satu kompleks korang boleh rest n relaks kat kerusi tu.
Cuma sediakan duit singgit2 kertas then u ready to relax..dia urut satu badan u tau!
Tgk lah betapa Gembiranya budak kecik tu kena urut..


Tp exception utk budak kecik ni,
x dpt urut satu badan coz kaki dia pon x sampai nak jejak pengurut kaki tu..
Tergantung2 kaki dia, last2 dia lurutkan badan coz nak rasa urutan kaki jugak..

Masa ni muka dah lain mcm jer, sakit agaknya..
tp yg tak syok tu bila timing da abis, nanges2 suruh kitorg masukkan duit..
"sudah2 lah tu dik oi, org lain pon nak urut jugak"..Huarggghhhhh...
Mcm mane Gintell leh buat motto Rest n Go tu?
Coz Kyra Rest But Cannot Go lor!!


3 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

beli letak kat umah satu layan nieh..
hehehe..
:)

rara :) berkata...

i <3 this :)

Shiela Latif berkata...

hehe...cutenyer kyra...kecik2 dah pandai berurut nie...nie mesti penat asik ikot aunty dia gi shopping jer nie...ekeke

Related Posts with Thumbnails