Rabu, 6 Oktober 2010

Whopper Burger King Singgit woooo!!

Attention!Attention!! Hari ni Burger King wat promotion,
dengan setiap pembelian Air kalsium Karbonat,
Korang bleh beli whopper kat bawah ni dgn rega singgit!
i repeat singgit ye kenkawan..limited 3 burger je setiap org..
Lunch nanti meh serbu Burger King meh..

Aku dpt tau pasal promotion ni pon dr Fb Burger King ni..ada yg kata kat sabah sarawak not included dlm promo ni..aku x tau lah betul ker tak..huhuhu

9 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xpernah try burger nieh..
layan x??

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ hmmm bg aku, aku lg suka BK ni dr Mcd..n sundae dia pon lg sedap BK coz ade caramel punya sundae..yummeh beb!!!

yott berkata...

jom2..lunch burger king hari ni

mahira oya berkata...

nakkkkk!!!lapo laks..

mahira oya berkata...

nakkkkk!!!lapo laks..

POSH76 berkata...

bessnyer mana lak aku nak cari burger king confirm burger king kene serbu ni hehe

Shiela Latif berkata...

i tumpang gembira untuk u jer babe...al maklum lah mana den nak carik BK kat sini...try pon tak penah nie...makan sedap2 yer...ekeke

AiDa AzRyN berkata...

Wah burger king~ tapi masalahnye ada ke jual kat perlis ni?haha~ >_<!!

Blogger berkata...

Anybody here wants a FREE BURGER KING GIFTCARD?

Related Posts with Thumbnails