Sabtu, 23 Oktober 2010

Celcom broadband hampeh!

I DUN KNOW WHY LATELY CELCOM BROADBAND BERTAMBAH HAMPEH.
bayar bil tiap bulan,
tp servis sgt mengecewakan.
sgt lembab!
dulu laju je, sekarang nak komen kat blog pon asik error.
nak bukak facebook pon kena loading byk kali.
anyone face d same problem as me using celcom broadband?
rasa mcm nak buang je celcom Broadband ni kat tong sampah klu servis mcm ni!
we paid for ur servis lah!!
bukan guna free free jer!
huhhhhhh!!


8 ulasan:

ed shahir berkata...

dah sampai masa bertukar ke stremyx la tu. hehe :)

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

sama la dengan saya.. geram betul sampai nak loading game dalam facebook pun asyik error aje.. sampai rosak masakan saya dalam game.. hu3

NUNU EERA berkata...

same goes to me.. tot line kat umah i ni je yg hampeh.. upenye, celcom.. jom wat repot.. hehe..

cha berkata...

sama la kes nya ngan kita dulu, skrg dh guna stremix, bb asyik la kena pijak, skt hati. haha.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

mungkin kat kawasan ko dah ramai pakai celcom broadband...
that y makin lembab...

Shiela Latif berkata...

betul gak cakap ceroi tue babe...cuba tukar lain..survey dulu mana line yang mantop...pakai streamyx pon ok gak..

kak ina mail berkata...

akak mengunakan laptop anak akak.dia mengunakan celcom broadband.tapi tak de masaalah macam qelissa kena.tapi lately kena macam tu, akak nasihatkan dia buang file yang tak berguna dalam laptop tu.selepas dia buang file-file , dah laju balik.kadang-kadang file yang banyak pun boleh jadi slow nak loading. pasal kawasan tempat tinggal pun mempengaruhi.apa-apa pun tanyalah dengan pihak celcom.

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam,

Ada masa2 jugak, line ni lembab cam siput, ada ketika line clear..hmm guna streamyx la.

Related Posts with Thumbnails