Jumaat, 8 Oktober 2010

Jcool frozen yogurt

Skrg aku dah addicted dgn frozen yogurt.
pantang nampak ada kedai jual frozen yogurt, harus kuterjah.
ekceli dulu klu pergi jco mmg ader ternampak Jcool ni, tp masa tu x teringin plak nak makan.
Tp bila da rasa Frozen yogurt ni kat yogurt boyz, sedap pulak rasanya.
So bila pegi Jco nampak ader Jcool ni, aku pon nerai lah..tgk ramai plak yg beli jcool ni..


~Looks Yummehhhhh, and its Fat free tau..bukan yogurt tu yg free ye..harap maklum..~
Jcool ni rasa dia sedap, cuma agak masam ler..nak lg sedap kenalah tambah topping.

Antara topping2 yang ada kat situ. ader stoberi, nata d coco, anggur, kitkat, kiwi, mango, peach dan mcm2 lagi.. 1 topping tu Rm1.90. Aku try yang couple, harga dia RM10 free 2 ke 3 topping aku x igt plak. klu nak tambah lagi topping kena tambah ler duit nya RM1.90 setopping..

Klu pegi Jco tak sah kan kalau tak beli donut, so aku beli lah 3 biji donut febret aku,
2 almond, 1 oreo..
Jcool yogurt yang di tambah oreo dan nata d coco.

Incik Ary mkn dulu ye..~~Nyum..nyumm~~

12 ulasan:

wadud@duad berkata...

apsal muko abe tuh macam kaget jerk? :p

qellissa berkata...

@wadud@duad dia bukan kaget, tu akk amik gambar curi2..tu yg muka dia jd camtuh..

cha berkata...

nmpk yummy tp i tak suka yougurt.donut suka :D

FyZa berkata...

waaa sedapnya..donut 2 pun nmpk marvelous..lama gak x mkn donut2 2..huk3

Shiela Latif berkata...

lom penah lagi rasa yogurt cam eskrim lak beb.. =))

zulkbo berkata...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu orang
di sini..di berkati Allah
jua hendaknya..makan apa malam ni kita?

d_tieah berkata...

Fullamak..
Sedap je..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sedap nye..
:)

hamzah ian berkata...

nyam2

mahira oya berkata...

nyum nyum...mau jugak..

POSH76 berkata...

nampak sgt sedap leh terai ni...lagipun good for healthkan...hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

aduh...sedapnya...tapi now i tengah pantang makan ais...

Related Posts with Thumbnails