Rabu, 6 Oktober 2010

SSF baru di Puchong.

Kalau bab deko-deko ni, aku memang suker giler.
Bukan aku sorang je yg suka Incik Ary pon suker.
Sebenarnya ni citer lama dlm akhir bulan 8 aritu,
aku baru teringat nak post kat blog cabuk aku ni.hahaha
Kitorang pegi opening SSF kat Puchong ni
coz ada ternampak kain rentang tulis ader sales up to 50%.
Klu dgr je sales up to 50%, kelabu bijik mata aku ni..
Haruslah aku ajak Incik Ary terjah tgk apa yg sales nye..

Masa kat entrance, masuk2 je nampak bunga2an yg cantek2..

Cantek2 deko kat cni, masa aku tgh snap gambar Ary, ader lah mamat yg keja kat SSF ni ckp x bleh amik gambar kat cni..What the Heck???Aku nak amik gambar pon x bleh ke? xde plak tulis x bleh amik gambar..Tp dah org tegur, aku amik ler gambar curi2 guna henpon..
Tgk tu Incik Ary, pantang nampak bunga..Mat bunga betul dia ni..(",)

Incik Ary siap betul2 kan bunga kat pasu tu..cantek sgt bila tengok bunga merah dlm pasu hitam . Memang kenalah dgn tema umah aku.
berkenan aku tengok kerusi ni, tapi harga dia plak aku x berkenan.
Mahal dowh!!

I Wish My bedroom Like tis!!!!i want it please!!! (@_@)

Ni deko kat taman, tp klu duduk apartment mana nak ada taman ye tak?
suka tengok sangkar putih ni, cun dan nampak suci gitu .
Tapi ape motif aku nak beli sangkar ni ye? Nak kurung Kyra pon x muat..
p/s: Xde ape pon yg aku beli kat situ wlupon sales up to 50%, coz yg sales semua yg mahal2..tak mampu wehh....

3 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xpe2..
tunggu sale lagi..
:)

Drunbella Khoo berkata...

teringin nak ada rumah sendiri.
boleh deco.
wee.
(^___^)v

SyUhAdA berkata...

tu la..
kdg2 diskaun sampai 90% pon still mhl lg..
sbb mmg dri awl2 dah mhl..

Related Posts with Thumbnails