Jumaat, 1 Oktober 2010

Lepak2 wif Family @ Baskin Robbin
.

Family aku ni memang jenis yg suka makan Aiskrim..Lebih2 lagi
Aiskrim Baskin Robbin..sedap woo..
Tp tak selalu kitorg mkn baskin robbin ni coz a lil bit pricey!
sekali sekala takpe klu selalu mau bankrap!!
Masa parents aku dtg sini hari tu, kitorg pg midvalley coz abah ngan mak aku nak bershopping.
so dah penat2 shopping tu relaks jap kat Baskin Robbin.
Masa ni Incik Ary tak dpt join, coz busy..Sob sob sob..
Rasa cam anak dara plak masa tu jln2 ngan parents..hahahaha

Our banana splits yg sedap..yummy..mkn kongsi2 yer..

kyra's ice cream, aku tak igt lah nama ice cream ni. Yg penting kyra loves it so much..

Abah's ice cream raspberry ape ntah..well i dun remember the flavour tho..

my mum, sis and kyra..My mum da x sabar nak mkn and she didn't notice tat i took her picture.

Kyra bermanja2an dgn atuk dia..

my happy family minus me and Incik Ary..
Mak aku as usual mata mesti x tgk kamera..huhuhu
p/s: The bill for 3 ice cream is rm40 +++.. I don't remember how much the actual price hokay coz Akak aku yg belanja masa tu..hahahaha

3 ulasan:

wadud@duad berkata...

nak sikit eskrem kak?
huhuhu..
sangat sedap sampai terasa di Aceh..:D

Shiela Latif berkata...

umakaihhh...mahalnyer eskrem dia babe...

fourty ringgit? leh penoh fridge i kalau i beli eskrim lam tupperware tue...ekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ice cream memang terbaek..
:)

Related Posts with Thumbnails