Khamis, 7 Oktober 2010

He is a Racer dude!!

Just to share wif u all, Incik Ary has a new hobby tau!
He loves to race pulak skrg.
Pantang ada masa free, x kira pagi petang siang mlm..
Mesti nak race..
Dulu x terok sgt mcm sekarang ni.
tp semenjak beli stereng ni, menjadi2 plak giannye nak berlumba..
tak padan tua..kuikuikui
Korang tgk jelah gambar dia kat bawah tu
x pandang kiri kanan klu tgh berlumba..
i wonder whether he know tat i snap his picture or not tat time..

:drive:
:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:

:girl_4:

U see! u see! bukan dia tgk kiri kanan pown.. Dah mcm budak2 jer asik main game keta!
Tepi lah bang!!I pown nak main jugak!!!
P/s: Tu lah stereng yg baru dibeli masa g Low yatt ari ahad aritu..Xde keje kan? stereng camtu pon boleh teruja nak beli...hahahaha

7 ulasan:

wadud@duad berkata...

okeh la tuh kak.. bro akak tuh risau nak belumba kat trek.. so dalam game pown jadik lar..:D

Shiela Latif berkata...

oklah tue babe...sib baik dia giler kat stereng tue...u tak risau kan?...ekekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

klakar2...
hehehe..
:)

black_mel berkata...

haha...dia gamerz sejati..stering pun boleh...hehe..

POSH76 berkata...

habis la kalau dah pegang mende ni....confirm addicted u kene joint sekali baru meriah hehe

DiEyLaH berkata...

cam best je stereng tu...hik3..

leh ninak try kat rmh... ^_^

SyUhAdA berkata...

hahaha..
comey je men game tue..

Related Posts with Thumbnails