Jumaat, 1 Oktober 2010

Kelakar pulak tgk Video nih.

Korang semua mesti dah kenal kan dgn teacher Shida ni? Semlm Aku tengok kat fb ade pulak fanpage dia..Fofular dia skrg ni..
Tp biasalah klu da fofuler mesti lah ada yg suka dan ada yg benci.
Tu kan dah adat.
Aku x tau lah nape aku suka tengok dia ni sempoi jerk, selamba badak bak kata org.
memang kelakar Cik shida ni Thumbs up to her coz berani buat video2 mcm ni.
Lagi pon dia bukan buat video x rated setakat video miming ok lah tu kan.
untuk kepuasan diri dia.
Ingat jadi teacher ni x tension ke? Tension Woo!! nak hadap karenah birokrasi student2 lg, mak bapak lg..jd Biorlah dia nak releasekan tension dia..
Well jom ler layan video baru dia ni.kelakar plak tgk dia bergelek.hahaha..
Tak dpt byg kan mcm mana dia mengajar kat sekolah ye..




6 ulasan:

Shiela Latif berkata...

kehkehkeh...lawak..i tengok dia miming lagu stacy..

yang nie lom lagi...line tenet yg slow buat spoil...huh

qellissa berkata...

@Shiela Latif kuikuikui..yg ni yg terbaru kot babe..tgk mcm baru je dia buat semlm kot..tp siyes mmg lawaklah dia ni.

akuvision berkata...

miming lagu wali band siap ada misai tu, rock betul cikgu ni. Selagi dia tak buat video yang dilarang apa salahnya kita bergelak, nak kutuk apa barang

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

minah nie...
hahaha..

POSH76 berkata...

mmg lawak yang penting dia berani cayalah hehe

kakngah berkata...

aku paling suke miming yank..

Related Posts with Thumbnails