Rabu, 13 Oktober 2010

Sushi king Promotion 2 hengget je!

Petang td, aku jln2 ngan Incik Ary pg Sunway pyramid coz nak mkn sushi which is his febret.Tak sangka pulak Sushi king ader wat promotion sampai esok je tau. promotion start dr 11/10 - 14/10/2010, patut org ramai giler kat sushi king.kat sabah n sarawak plak start dr 18/10 - 21/10/2010. So we oll pon masuk lah kat sushi king, then staff dia ckp ader promotion.sushi yg kat belt tu semua rega 2 hengget dgn syarat mesti ader kad ahli..Huhhhh.Too bad we dun hv d card but fret not if u don't hv a card coz kat situ leh trus buat kad dgn bayaran 20 hengget je.Then dpt balik voucher 2o hengget, freegift ngan kalendar 2011 lagi tau!trus dapat card tu on d dot and u can enjoy ur meal for rm2 per plate. Term and condition apply yer..x sumernya 2 hengget..

~Membership card ngan kalendar 2011~

~Voucher Rm20, tp bleh guna tahun depan yer~

~mangkuk freegift from sushi king~

~Giler banyak plate tersusun~

~Ebi fry~

~sushi Salmon ape ntah, tp sedap..lembut je..~

~Plate ke 3, ntah ape nama dia~

~plate ke4~

~plate ke 5 unagi kot..~

~Plate ke 6~

~Plate ke 7, yg ni ayam goreng ngan rice..yummy n crunchy~

~Lastly plate ke 8, sudah full lor..xleh masuk lagi~

~Time to eat..nape muka aku sebelah jer yg nampak?huhuhu~

~licin sudah..hahaha~

~Time to pay, rm 21.55 jer utk 8 plate dan 2 air..Murah sey.~
p/s: Sok lunch kat sushi king lagi lah..weeee..

11 ulasan:

Shiela Latif berkata...

uiiiii sedapnyerrr...my feveret n encik latif jugak babe...

murah gilos...selalu kalau i gi tak penah dapat rege cenggitu...murah murah..

wadud@duad berkata...

kak.. maaf la kalau pernyataan wadud x benar.. :p
wadud ada dengar, kalau orang yang selalu makan sushi neh, otak dia berkemnkinan akan berulat.. :-p
ni wadud ada dengar2..
lau salah maaf ekh.. hehehe..
so akak hati2 lah..:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sgt murah...
tapi xpernah try...

POSH76 berkata...

beb murahnya..i pun peminat sushi harus terjah ni...hehe

A D I A berkata...

wa wa wa ada promotion ye. i dah habis pantang ni, leh la serbu. tapi i tak member card hhuhu. haah la nape muka u sipi2 je, full face plssss.

~ Lady ell ~ berkata...

melangit tu plate bersusun...kalo tak kenyang tak tau ler...:)

FyZa berkata...

huhu bnyknya mkn..sedap ek..kena cari sushi king jgak la cmnie.huhu

yott berkata...

yg mentah2 tu x bole msk tekak..

mahira oya berkata...

lame x makan sushi...sukenya..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

dah lama xmakan sushi....

Shiela Latif berkata...

@wadud@duad wadud..aka rasa yang jadik gitu kalau makan sushi yang betul2 raw punya...ikan yang tak masak...segala isi sushi tue yang di masak...

kalu kat sini sushi dia kita boleh pilih2...biasanyer sis makan yang dah di rebus ikannyer...InsyaAllah tak der apa2... =))

Related Posts with Thumbnails